Mrdrive Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Kan varmt anbefale MR Drive til generhvervelse af kørekort. Forløbet var professionelt og veltilrettelagt fra start til slut. Min kørelærer, Anders, var en rigtig fin makker med god humor og en a... Leggi di più

De bedste anbefalinger! Verdens bedste køreskole! Jeg var super nervøs i starten, men min kørelærer mødte mig med en enorm tålmodighed, entusiasme og altid et stort smil. Teorien var hyggelig, og køre... Leggi di più

Mr Drive er en enorm god køreskole med hyggelige, sjove og ikke mindst lærerrige lektioner. De kan klart anbefales.😁

Virkelig en god køreskole! Jeg bestod begge prøver i første omgang og er utrolig glad for jeg valgte Mr.drive Jeg kan klart anbefale dem til alle! Og Anders er en rigtig god, dygtig og behag... Leggi di più

1. Autoscuola

Byens bedste køreskole i Odense og Middelfart. Ikke én eneste elev sendes ud af døren, før der er smil på læben og alle er glade. Hos os kan du være sikker på en personlig og individuel undervisning som imødekommer alle eleverne.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

103 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God køreskole

Jeg har lige taget kørekort hos misterdrive, og ville klart sige at det er et godt sted at tage kørekort. Det er nogle sindssygt dygtige kørelærer der går op i deres elever og er tålmodige med deres elever:)

28 gennaio 2026

Kæmpe anbefaling!

Virkelig god oplevelse!! Der var altid god stemning, masser af grin og mega fed energi, samtidig med at undervisningen var seriøs og let at forstå. Jeg følte mig tryg hele vejen og gik altid derfra i godt humør. Kæmpe anbefaling!

24 gennaio 2026

Sødeste køreskole

De sødeste, sjoveste og ekstremt velkomne kørelærer! Jeg var bange i starten for, om man ville blive set og hørt nu hvor det er en ret stor køreskole. Men de bekymringer blevet fejet væk fra første teoritime. Jeg følte mig så inkluderet og jeg blev så godt modtaget af dem alle. De har virkelig styr på det de laver. Selvom der er meget pjat og grin, så kan de tage det seriøst på samme tid. Virkelig en tid i mit liv jeg vil huske❤️

23 gennaio 2026

Kan kun anbefales!

Altid underholdende og engagerende teoriundervisning, hvor læring og grin går hånd i hånd. Kørelærerne er venlige og inkluderer alle, så man faktisk ender med at glæde sig til teoriundervisningen. Gratis sodavand, slik og behagelige siddepladser er selvfølgelig også altid et plus.
Derudover er køretimerne også fremragende, især med Anders. Her er også plads til grin, samtidig med at man er fokuseret. Det er en motiverende og opløftende oplevelse af være til køretime, så hvis man begår en fejl, kommer man hurtigt op på hesten igen.
De allervarmeste anbefalinger herfra.

9 gennaio 2026

Jeg har lige afsluttet kørekort hos Mr…

Jeg har lige afsluttet kørekort hos Mr drive ved Mo. Det er været en rigtig god oplevelse med masser af grin, læring og masser af gode oplevelser. Jeg har virkelig været glad for at jeg valgte at tage det ved jer. Kommer til at savne alle de sjove køretimer. Kæmpe anbefaling herfra ♥️

10 gennaio 2026

Kan helt klart anbefales!

Jeg har haft en super god oplevelse hos Mrdrive. Mo var en virkelig god kørelærer – rolig, tålmodig og nem at forstå. Jeg følte mig tryg under køretimerne og lærte rigtig meget. Kan helt klart anbefales!

10 gennaio 2026

Tryg køreskole ☺️

Mr. drive er en virkelig en god køreskole.
I starten var jeg virkelig usikker på at køre bil, men min kørelærer (Ghanum) fik mig til at føle mig tryg - og jeg bestod begge prøver i første hug🥳
Så en klar anbefaling

8 gennaio 2026

Mr. Drive

Mr. Drive har for mig været et fantastisk sted at tage kørekort. Selve atmosfæren og energien til teori undervisning og kørelektionerne er mega god!

Jeg har oplevet at Mr. Drive har et utrolig engageret team som støtter og vejleder elever til kørekortet er i hånden. Det mærkes også at teamet har et utrolig godt sammenhold, hvilket resulterer i at der tit blir trukket på smilebåndene blandt teamet og eleverne.

Jeg tog mit kørekort hos Mr. Drive i Odense, hvor det er tydeligt at fokus er på de unge. Teori lokalet imødekommer de unge med de vildt mange siddeplads muligheder, samt forskellige forfriskninger, som altid er stillet klar til eleverne. Jeg oplevede som elev at have stor indflydelse på teori undervisningen, hvilket bare var virkelig fedt.

Alt i alt kan det 100% anbefales at tage kørekortet hos Mr. Drive. Den centrale placering gør det nemt at komme til og fra undervisning og sammenholdet blandt teamet er mega fedt at opleve.
Mr. Drive har altså bare en vild energi der smitter!

18 settembre 2025

Gammel mand i ny bil

Jeg tog kørekort hos Mr. Drive for nylig.
Det vigtigste først: De hjalp mig til at bestå begge prøver første gang.

Som en 38-årig med familie, job osv. var det primært beliggenhed der betød noget for mig i forhold til valg af køreskole. Her scorer Mr Drive bare højest med super beliggenhed og gode lokaler.

Jeg havde fornøjelsen af Ghanum til teori og Anders til køretimer.
Da Ghanum lige havde lært at kende forskel på Casper og Carsten, endte det hele med at bliver super godt. Kompetent undervisning med en god portion tålmodighed og forståelse for, at der er forskel på, hvordan en helt ung tager læring til sig, og hvordan en på min alder gør.
Gode illustrationer og forklaringer bag de forskellige regler og love. Var der noget der ikke gik rent ind med det samme, havde Ghanum en ny forklaring klar med det samme.

Køretimerne var med Anders. Ud over, at bilen der tages kørekort i er lækker og nem at betjene, så var det virkelig en tryg atmosfære at få undervisning i. Anders forklarer tavler, færdsel mv. rigtig godt og på en måde, så det nærmest er umuligt ikke at forstå.
Bevares - der kørte ind i mellem Volbeat på anlægget, men ingen er jo perfekte.
Alt i alt lærerige timer, hvor der var plads til at lave fejl, at lære og relativt hurtigt få en følelse af at have okay styr på, hvad det er der sker bag et rat.

Administrationen (Karo) var også super hurtig til at besvare administrative spørgsmål og hjælpe videre.

Alt i alt et rigtig godt forløb! Jeg håber aldrig jeg bliver kunde igen, men skulle det blive aktuelt, så er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg går hen for kørekort!

16 dicembre 2025

Fantastisk køreskole

Super meget hjælp, og støtte, til optagelse af kørekort.
Altid klar med smil, og gode råd, samt remser.
Meget gode til at forklare, teknisk, praktisk, og hvad der er egentlig forventes af dig som ny bilist.
Så på trods af angst, og nervøsitet, gav de mig både evnerne, og roen til at bestå begge prøver i første forsøg.

Kan stærkt anbefale Mrdrive som køreskole.

16 dicembre 2025

I had an opportunity to be part of…

I had an opportunity to be part of MrDrive as an expat to change my license. To be honest, I was not expecting them to help me on the subject this much at all! Literally all I was required to do at the exact addresses on exact date and time. They provided me the samples to study to theoretical test as well and I passed it on my first try thanks to their deeply supported system. It really is not enough no matter how much I thank. I would give 10/5 if I had a chance. Thank you again for helping as well Anders, and thank you MrDrive family!

28 novembre 2025

Perfect experience from Mr Drive school.

It’s really good quality of driving school in Odense. I’ve changing my driving license from Non-eu to Danish. I’ve good instructions to sign in course from office and have take 2 lesson with instructors Anders. He’s really good, professional teaching, friendly and helpful detail advice til the day of testing. I’ve pass today and feel really happy. 100% Recommend for foreigners who want changing Danish driving license or take new driving license and promise you will not regret. BTW thanks Anders once again.😊

18 novembre 2025

Kæmpe anbefaling!!!

Mr.drive er meget mere en køreskole med dygtige og engageret kørelærer. Det er en køreskole hvor kørelærerne virkelige går op i den enkelte elev og tilpasser læring så man får den bedst mulig oplevelse med både teori og kørelærer. Min kørelærer Ghanum har lært mig at når man fejler skal man ikke slå sig i hovedet over det man har gjort men istedet komme videre med grin og latter og rette op på sin fejl så man lærer noget af det. Det er noget jeg vil bruge resten af mit liv så TUSIND TAK for at have lært mig det🙏🙏🙏

De dage jeg har haft køretimer har det været højdepunktet på min dag og jeg er ærgelig over at jeg ikke længere skal være hos mr.drive for jeg har haft et MEGA godt og behageligt forløb.

KÆMPE ANBEFALING🤩🤩 Kommer virkelig til at savne at være hos jer!🫶🏼

15 novembre 2025