Villig til at holde kommunikation indtil man spørger ind til COA (Certificate of analysis). Nægter at svare, og ghoster fuldstændig, så må det betyde, at han ikke har nogen som helst analyse, der... Leggi di più

Absolut det bedste og reneste vare fra MPOWERNUTRITION 6 bestilling Ashwagandha+ Lions Mane Mushroom Mix Resveratrol - NAD+ 600mg Testosterone Booster Tongkat Ali+ Top kvalitet Top... Leggi di più

Ingen tvivl om, at det her er ærlige og kvalitetsbevidste produkter! Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk i starten – men da en bekendt anbefalede hans produkter, valgte jeg at give det en c... Leggi di più

Helt igennem fantastisk service! Bryan er din personlige lommeguide, med tips og råd og fantastiske produkter! Jeg kan helt bestemt mærke en forskel allerede og det er ikke sidste gang jeg køber... Leggi di più

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,7

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Det er bedrag/scam

Det er bedrag/scam. Pengene bliver trukket med det samme og man ser ikke produkterne. Derimod modtager man en opkrævning fra inkassofirmaet SVEA om at man skal betale for told og moms PLUS et stort administrationsgebyr.

Der står intet sted på denne webshop at de laver dropshipping fra USA og at der kommer told og moms opkrævning. Enkeltmandsvirksomheden er Dansk, ligger i tåstrup, mere præcis: c/o Bryan Angel Foder, Murskeen 16, st. 652. 2630 Taastrup med CVR nummer: 25399609

Dette er lige noget for DR1 Kontant

14 febbraio 2025

TÆNK JER OM!!!

TÆNK JER OM!!!!
Man skal ikke handle igennem denne her mand Bryan, da der kommer ekstra regninger.
Har handlet hos Bryan direkte på sms, også kommer der ud af det blå lige pludseligt en regning fra tolden, hvor man skal betale toldafgift.

DET ET FUSK, OG MAN SKAL IKKE HANDLE HOS HAM….

9 giugno 2025

Jeg har bestilt og fået min vare

Jeg har bestilt og fået min vare, men har så fået krav på ekstra porto fra indkasso firma, kan ikke få fat i m power nut.
Jeg har betal for fragt igennem m. Power.

Det bliver en dyr fornøjelse for mig.

30 novembre 2024

"Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…

"Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med “bryan” som han kalder sig selv, jeg foretrækker nu noget grimmere.
Jeg bestilte varer den 4/2-2025, men har endnu ikke modtaget dem. Han siger pakken er sendt og jeg bare manglede og hente den, men jeg modtog aldrig noget track and trace eller bevis på jeg købte produktet, eneste bevis er at pengene mangler på min konto, Da jeg kontaktede dem for at få mine penge tilbage, blev jeg svinet til, kaldt møgfjæs, og han var virkelig ubehagelig, han svinede mig
Langt væk, jeg blev mødt med en uacceptabel attitude, især da fejlen ligger hos dem og at de ikke er kompetente nok til at sende en pakke med posten, så skal man måske overveje sin karriere,
Han blokere også en på sociale medier hvis man konfrontere ham med at han snyder folk, det er ikke første gang han laver dette nummer på folk.
Det er virkelig skuffende at opleve sådan en behandling som kunde. Jeg kan ikke anbefale denne virksomhed, og jeg ønsker dem intet godt, og jeg kæmper stadigvæk med at få mine penge igen, og uanset beløbet, så synes jeg ikke det er iorden at slippe afsted med, da de ikke tager ansvar for deres handlinger og ikke behandler kunderne med respekt. Tænk dig om, før du handler her! Slå dig løs hvis du vil tages hårdt bagfra og få en sviner med på vejen

8 marzo 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito