Daar krijg je bericht dat je uit de inbraak- en diefstal verzekering geflikkerd bent omdat je auto-alarm niet meer is gekeurd en je geen (werkend) voertuigvolg-systeem hebt. Ohjee; wat nu? Moving Inte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Totally untrustworthy and unreliable.. I will never trust this company with the safety of my personal belongings again. The reviews on google are even worse then here.. Reactie op moving Intell... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zojuist weer eens ingelogd op de tacho-website van Europetrack. In een paar klikken de tachodata inzien. Rapporten uitdraaien voor de chauffeurs, dan kunnen zij zien wat er nog fout gaat. Het is... Leggi di più
Gisteren werd mijn nieuwe BMW beveiliging bij Moving Intelligence aan gemeld.Echt prettig en vriendelijke helpdesk medewerkers en het maakt niet uit wie je aan de telefoon krijgt, je wordt klant geri... Leggi di più
Scritti dall'azienda

Solitamente risponde entro 2 settimane
ik kreeg goede uitleg
zeer prettig gesprek

Risposta di Moving Intelligence NL
Heel goed geholpen door de aftersales, Maikel Spee. Fijne klantenservice!
In maart heb ik mijn systeem laten keuren bij Audi. Er kwam wel een goedkeuring maar voor de verzekering moet er een SCM certificatie zijn. Die kon niet omdat er niet voldoende satellieten gevonden konden worden met een juiste sterkte. Ik zie in de App echter prima mijn laatste ritten en waar de auto zich bevindt.
Ik kreeg al 2 mails van MI dat mijn systeem nog niet goed gekeurd is.
Vandaag dus gebeld met aftersales hoe en wat.
De keuring is idd puur voor de verzekering. Auto is inmiddels bijna 7 jaar oud, dus voor de verzekering niet meer noodzakelijk maar voor mijzelf wel een veilig gevoel.
Aangegeven dat ik het wel zonde vind van zo'n 85 EUR om systeem opnieuw te laten keuren als het om de satellieten gaat. Als er naar de antenne gekeken moet worden zal daar ook nog voor gerekend gaan worden ben ik bang.
Maikel heeft samen met mij de verbinding getest, omdat ik in de auto aanwezig was en de keykaart bij me had. Er waren nu dus voldoende satellieten met genoeg verbinding om het systeem goed te keuren. TOP Maikel!
Er is dus niets mis met het systeem of antenne, maar misschien meer een slechte verbinding op de eerdere keuringsdag bij de dealer.
Scheelt mij de nodige euro's nu.
Fijn Maikel dat je tijd nam om samen het systeem zo te testen een ook goed te keuren. Klantenservice waar je op hoopt! Dus van mij 5 verdiende sterren.

Risposta di Moving Intelligence NL
Kort gezegd in het Engels.
AAA+++ serviceman all the way, what more to say!!!!

Risposta di Moving Intelligence NL
Ik werd heel empatisch geholpen door Michael. Geen enkele tijdsdruk, ik voelde me echt klant.

Risposta di Moving Intelligence NL
Very dedicated and service orientated people!

Zeer correct behandelt
reeds in het korte verleden al met reclame op mijn race auto een BMW E46 GTR gereden
dus we hadden al een goede relatie

Risposta di Moving Intelligence NL
Ik ben op een voortreffelijke wijze geholpen door Lisa Vos.Zij heeft mij naar volle tevredenheid geholpen met het uitzoeken van het beveiligingssysteem en het maken van een afspraak bij een inbouw partner.Lisa is super vriendelijk en proactief.Echt een aanrader dus.

Risposta di Moving Intelligence NL
Alleen maar positief over mijn ervaring met Moving Intelligence.
Allereerst heeft de dienst het altijd goed gedaan. Toen ik per ongeluk mijn auto alarm liet afgaan, werd ik binnen 2 minuten gebeld. Ook de app heeft mij nooit in de steek gelaten.
Daarnaast heb ik de dienst inmiddels opgezegd (in het weekend) en kreeg ik dezelfde dag nog een factuur toegestuurd met daarop de afrekening en het geldbedrag dat zij mij terug zullen storten.
Dit geld stond dan ook 2 dagen later op de rekening.
Top!

Risposta di Moving Intelligence NL
Very helpful and reliable in delivering what has been agreed on.

Risposta di Moving Intelligence NL
Geweldig geholpen door een medewerker van Moving Intelligence, die zelfs helemaal naar Alicante is gevlogen met zijn apparatuur om onze gestolen auto binnen 2 uur terug te vinden. Super service, hij is zelfs bij onze auto gebleven toen wij naar het politiebureau moesten. Nu, 4 weken later helpt hij zelfs bij het traceren van de auto in Nederland, daar hij bij de grens gesignaleerd is.
Heel erg bedankt!!

Risposta di Moving Intelligence NL
Goed geholpen door de medewerkers.
Goed geholpen door Lisa, alles duidelijk en helder. Ze wou zelfs een week droge rijst eten om ons tegemoet te komen. Afhandeling met Maikel Spee goed verlopen we hadden wat technische vragen en alles werkt perfect na wat ondersteuning. Bedankt voor de goede hulp. Toppers

Risposta di Moving Intelligence NL
Bij overgang naar nieuwe auto zakelijk in een keer voortvarend geholpen aan de telefoon. Geen lastig gedoe gewoon geregeld. Top!!!

Risposta di Moving Intelligence NL
Vanaf dag 1 is dit bedrijf goed en snel bereikbaar. Zelfs als je 1 dag van te voren iets erbij vraagt voor een ander auto om nog in te bouwen, dan regelt Thijs dat direct voor je top. Op de dag van inbouwen van alle auto’s voor ons bedrijf is dit ook gegaan met goed overleg en wat afgesproken was is ook daadwerkelijk uitgevoerd en was een top monteur. Nog bedankt allemaal en nu genieten van jullie systeem Moving Intelligence.
Dank
Mijn Kinderopvang B.V.

Risposta di Moving Intelligence NL
Verschrikkelijk.. 1 ster is nog teveel..
Apparaat werkt prima, inbouw gebeurt deur dealers dus ook geen probleem.
De after-sales is om te huilen.. geen contact mogelijk.. eigenlijk zelfde ervaring als beschreven op de google reviews..
Spendeer je geld elders want als je ze nodig hebt zijn ze niet thuis..

Risposta di Moving Intelligence NL
Software werkt top, live en goede rapportages.
De prijs is vriendelijk en de service goed.
Instellingen zijn logisch en wijzen zichzelf. ik had wat meer verdieping nodig omdat we nu deze software willen gaan koppelen en daar is uitgebreid de tijd voor genomen hier bij ons op de zaak.

Risposta di Moving Intelligence NL
Vriendelijke en snelle service. Ze denken mee in oplossingen.

Risposta di Moving Intelligence NL
Pakken de draad gelijk op, zijn wat issues omdat ze van 2 1 aan t maken zijn. Europetrack aan t passen aan Moving Intelligence.

Risposta di Moving Intelligence NL
Sinds een aantal jaren maak ik naar alle tevredenheid gebruik van de rittenregistratie oplossing van Moving Intelligence.
Deze oplossing ontneemt alle handmatige invoer. Data is ten alle tijden te downloaden. Gemak dient de mens en ontzorgt.

Risposta di Moving Intelligence NL
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.