Nem hurtig og effektiv flytning. Vi fik en fast læssepris i den helt billige ende, langt billigere end hvad vi ellers har kunne finde. Flyttemændene er rutineret, og meget påpasselige med møblern... Leggi di più

Brugte moveaway i forbindelse med flytning til vores nye hus. De gjorde vores flytning så gennemført og overskuelig, de passede så godt på vores ting og var super høflige. Vil varmt anbefale, samt... Leggi di più

1. Servizio di trasloco e immagazzinamento
  2. Impresa di traslochi

MoveAways mission er simpel: Vi eksisterer for at gøre din flytning så let, flydende og harmonisk som muligt. Flyttedagen skal nemlig ikke være en dag, hvor titlen er “kaos”. Tværtimod er flyttedagen en dag, hvor processen er sat i rammer, hvor der er lagt en håndfast og realistisk plan, og hvor vi når sikkert og trygt i mål med projektet. Når vi tager hånd om vores kunders flytning, så betyder det, at vores kunder kan slappe af. Så kan de lægge bekymringerne fra sig. Så kan de glæde sig over dagen, og langsomt men sikkert se deres nye tilværelse konkretisere sig og blive til virkelighed.

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Smadret mine ting. usympatisk flyttefolk

Smadret mine ting.
Måske der skal være en voksen til stede i det flyttefirma. Ødelagt køle/frys, planter der er total smadret. Køre hen over det nye områder jeg skal flytte til hvor flyttefolkene køre over og ødelægger beplantningen, holder hvor man ikke må parkere, hvor jeg har fortalt hvor de skal læsse af. Det vil være til jeres fordel som flyttefirma at ansætte flyttefolk der tager sit ansvar med kundens ting. Der er ingen grund til at ødelægge så mange ting på en flytning. I lever slet ikke op til de krav i stiller til jer selv. U erfarende og usympatiske flyttefolk, der på ingen måde respektere de aftaler der bliver sat i gang. I har på ingen måde taget et ansvar med mine ting, jeg har ringet og sendt mail med billeder, men undskyldninger er der mange af. Det er dumpe karakter til det flyttefirma. Måske i skal forholde jer til jeres egen beskrivelse af en god flytning for kunder, for det der er skrevet passer ikke med virkeligheden. Føj et firma

2 settembre 2024

Flyttefirmaet mødte ikke op

Flyttefirmaet mødte ikke op. Da de ikke var kommet til aftalt tid, ringede jeg, lagde beskeder og sendte en sms, uden at få kontakt til nogen. Efter 35 min, valgte jeg at kontakte et andet firma, der heldigvis kunne træde til. Vi blev to timer forsinket. Det var min far der skulle flytte på plejehjem. En time efter aftalt tidspunkt, blev jeg kontaktet af det første flyttefirma, med undskyldninger for hvorfor de ikke var dukket op, og ikke havde kontaktet mig tidligere. Men i mine øre, var det dårlige undskyldninger, for elendig forretningsførelse! Så ingen anbefaling herfra!

9 novembre 2023

Nem flytning med god service.

Nem flytning med god service.
Vores flytning forgik hurtigt, nemt og lige som planlagt. Flyttemændene var hurtige, produktiv, og samtidig passede de godt på vores møbler. Super god service, og især til den pris.

11 luglio 2023

Nem hurtig og effektiv flytning.

Nem hurtig og effektiv flytning.

Flyttemændene er rutineret, og meget påpasselige med møblerne. Alt blev pakket ind i tæpper eller folie og spændt fast i bilen. Utroligt hvor meget sådan en bil kan fyldes med når flyttemændene pakker bilen rigtigt efter deres professionelle effering. Kæmpe ja tak her fra og godt arbejde.

10 luglio 2023

Meget anbefalelsesværdigt flyttefirma

Meget anbefalelsesværdigt flyttefirma, de klarede opgaven på rekord tid, uden en eneste skramme på hverken møbler , dørkarme eller vægge både ud af huset og ind i det nye hus, de fleste flyttefirmaer er enten langsomme eller osse skynder de sig så meget at de skader møbler eller dørkarme, men Moveaway var både hurtige og meget forsigtige uden en skramme , kan varmt anbefales

14 aprile 2023