Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg modtog de fineste kurve og et personligt kort samt et lille stykke Daim 🫶 kurvene er så flotte, lige som jeg havde håbet på og den personlige hilsen gør en kæmpe forskel, en ekstra forkælelse og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min ordre kom hurtigt og Malene fra Moud Home havde været så sød og skrive til GLS udenpå min pakke at de godt måtte stille den ved min dør hvis ikke jeg var hjemme og derved sparede jeg en tur i pakk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte brusestang, badeforhæng og ringe til badeforhænget. Havde aldrig før hørt om webshoppen, men kunne læse positive anmeldelser her på trustpilot, så jeg tog chancen. Og jeg blev ikke skuffet.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte to fine knagerækker, hvoraf to af knagerne ikke passede i gevindet. Jeg kontaktede MOUD Home herom, fik hurtigt svar, og dagen efter modtog jeg to nye knager. Det er, i min optik, virkelig g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

Vi gør vores yderste for at give dig den bedste købsoplevelse. Vi har lynhurtig levering på alle lagervarer, du har 30 dages returret og har du brug for hjælp, så ring endeligt til os. Hos MOUD Home finder du langtidsholdbare interiør produkter i høj kvalitet til din boligindretning.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

4,9

Tutte le recensioni

37 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Købet forløb gnidningsfrit

Købet forløb gnidningsfrit, produktet levede op til forventningerne, og leveringen foregik hurtigt.

2 luglio 2023

Hej Mette
1000 tak for den fine anmeldelse.
Det betyder meget for os, når vi får feedback!
Ha en fantastisk dag!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en super fin knagerække i eg…

Jeg købte en super fin knagerække i eg og messing med skjult ophæng. Og udover at den er flot er den også meget funktionel. Hurtig levering og hyggeligt med den lille personlige hilsen 🤗

12 giugno 2023

Hej Charlotte
1000 tak for din anmeldelse! det sætter vi rigtig stor pris på!
De bedste hilsner Malene

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og professionel levering.

Hurtig og professionel levering.
Produktet helt perfekt.

3 maggio 2023

Hej Lisbeth
Tusind tak fordi du tog dig tid til at lave den skønne anmeldelse :-) Hvor er jeg glad for at varen lever op til dine forventninger! :-)

Valutata 5 stelle su 5

Super Levering og sikret indpakning…

Super Levering og sikret indpakning samt personlig hilsen . Ja og så er vaserne bare super flotte ☺️✨👌
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16 aprile 2023

Kære Mette
Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os den flotte anmeldelse 😊 Skønt at høre, at du er blevet glad for vaserne 😍

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt fin og funktionelle knager…

Jeg har købt fin og funktionelle knager og håndklæde holder i messing .
Høj kvalitet, pakket godt ind under transport
Nem hjemmeside, og hurtig levering.
Whats not to like …

Anne M

31 gennaio 2023

Hej Anne
Det er jo en fornøjelse at læse din anmeldelse, tusind tak for den :-) Hvor er jeg glad for du har haft så god en oplevelse med at handle hos os. Jeg håber, du kommer igen en anden gang.

Kære Inge
Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter jeg pris på :-) Dejligt du blev glad for din vare, jeg håber du vender tilbage en anden gang :-)

Hej Malene og Rene

Hej Malene og Rene
Aller først vil jeg sige godt nytår! Håber, I kom godt ind i det. Mine piger og min mor blev rigtig glade for de ting, jeg købte hos jer, da jeg holdt, og som de fik i julegave. Alt var super flot - særligt havde jeg en fornemmelse af, at Herringbone-bakkerne ville falde i god jord, og jeg fik ret 😊. Lavede også en genbestilling her for et par uger siden og kiggede lige forbi, da jeg ville have haft ordren med hjem, men der var ingen hjemme..?😌
Laver snart en ny ordre, men skal lige have lidt ferie først 😊🌼☀️
Ha’ det rigtig dejligt med jeres piger, og på snarligt gensyn …. I får nok snart travlt med messe-deltagelse, hvis jeg ikke husker helt galt ..
Knus fra Birgitte

10 gennaio 2023

Kære Birgitte
Tusind tak for din skønne hilsen, dejligt at høre at tingene faldt i god jord hos alle :-)
Nyd ferien, vi håber snart at se dig igen :-) Og ja vi deltager på Formland her 29.-31. januar, du er meget velkommen.

God hj.side og service

Overskuelig hjemmeside med god forklaring på de enkelte produkter.
Modtog mine messingknopper ubeskadiget og fint indpakket.
Hurtig levering.

6 dicembre 2022

Kære Anette
Tusind tak for du tog dig tid til at skrive en så fin anmeldelse! Hvor er jeg glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :-)
Jeg håber, du kommer igen en anden gang :-)

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering. Deres produkter er så lækre ❤️

8 novembre 2022

Risposta di MOUD Home

Tusind tak for din skønne anbefaling, hvor er jeg glad for du kan lide vores designs 😍

Valutata 5 stelle su 5

Moudhome har været meget effektive

Moudhome har været meget effektive, og jeg er SUPER tilfreds med vores nye badeforhæng!

3 novembre 2022

Kære Camilla
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive den fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og er glad for badeforhænget :-)

Lækre produkter

1 settembre 2022

Hej Karin
Tusind tak for din anmeldelse ❤ Dejligt du kan lide vores produkter, vi sætter også en ære i at forene designet, kvaliteten og funktionaliteten i alle vores produkter.

Hej Vibeke
Hvor er det skønt at høre, at du er blevet glad for dit køb :-) Vi gør også vores yderste for at skabe de bedste produkter.
Vi håber, at "se" dig igen en anden gang :-)

Knagerække

Modtog den smukkeste knagerække

24 aprile 2022

Hej Cecilie
Tusind tak for den flotte anmeldelse:-) Jeg håber,knagerækken vil pynte i dit hjem i rigtigt mange år.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og lækre…

Hurtig levering og lækre egetræsknagerækker

20 gennaio 2022

Hej Line
1000 tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più