Valutata 1 stelle su 5

Wat een kneuzen 50 euro gespendeerd maar geen producten gekregen we zijn al 2 maanden verder niks ontvangen en geen reacties terug op de email. Geen update over de status en de website om in te l... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Zeer snelle levering van een beeline moto. Eerst enkele vragen gesteld die snel en vriendelijk via mail werden beantwoord. Dus een goede betrouwbare eerste ervaring. Wel jammer dat klanten vanuit Belg... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Keine gute Kommunikation. Ich habe vor zwei Wochen etwas bestellt und keine Angaben zu meinem Paket bekommen. Auf meine Nachfrage wurde nicht reagiert. Ich habe keine Ahnung, wann und ob mein überhau... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij Motorcorner een Cardo Duo 4x setje besteld. Pakketje werd verstuurd maar door DPD niet afgeleverd en teruggezonden. Supersnel door Motorcorner werd een nieuwe set afgestuurd en die was de dag er... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio per sport motoristici

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Motoronderdelen, motoraccessoires en merchandise tegen scherpe prijzen en goede service.

2,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Slechte service

Slechte service , geen gehoor , geen informatie of valse informatie door aanmelden bij dpd
Deze site vermijden gelukkig mijn bestelling verzekerd wat ook niet bij motocorner zelf kan
Super slechte service

3 giugno 2025

onbetrouwbaar

ongeloofwaardige leverbeschikbaarheid op website ten tijde van bestelling
onbetrouwbare leverinformatie in bevestigingsmail na bestelling
slechte communicatie na 3 weken wachten
onderdeel nog niet gekregen
al minstens 1 mail onbeantwoord
slechte winkel

19 maggio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Angabe der Lieferzeit könnte besser sein

Die Ware wurde laut Beschreibung geliefert. Alles war sehr gut verpackt. Ebenfalls wurde die Ware durch DPD sehr schnell geliefert. EInzig die Angabe im Shop, dass die Ware lagernd sei, war Irreführend. Nachdem ich keine weiteren Informationen bekommen hatte nach drei Werktagen, habe ich den Shop per Mail angeschrieben und erhielt auch kurzfristig eine Antwort. Sie Antworteten, dass Sie auf neue Ware des Herstellers warten. Somit ergab dies eine insgesamte Wartezeit ab Bestellung von 8 Tagen. Das ist sehr schade jedoch nicht dramatisch. Ich würde mir vom Verkäufer wünschen, dass er die richtige Lieferzeit zukünftig angibt. Alle Kontakte waren immer sehr freundlich und der Preis ebenfalls sehr gut. Bei entsprechender Lieferzeitangabe wären es 5 Punkte gewesen ! In jedem Fall empfehlenswert.

16 maggio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Na 3 weken werd het pakket geleverd…

Na 3 weken werd het pakket geleverd terwijl het na 1 dag al aangemeld was bij DPB. Meerdere malen gebeld en gemaild maar geen gehoor, verder is er met het product niks mis mee en voldoet het naar verwachtingen.

25 aprile 2025

Bestelling gedaan van 244 euro

Bestelling gedaan van 244 euro, gelijk van creditcard afgeschreven maar niet verzonden, ik wacht al bijna 2 weken zonder enig bericht van hun kant. Telefonisch hele week al onbereikbaar, je krijgt alleen een bandje dat ze de telefoon niet kunnen opnemen en geen reactie op mails of contactformulier. Heel vervelend, ik hoop dat het nog goed komt maar ik bestel daar niet meer.

25 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Obwohl bei der Bestellung lieferbar…

Obwohl bei der Bestellung lieferbar stand wurde nach der Bestellung nicht verfügbar gemeldet und 8-10 tage Lieferzeit mitgeteilt. Nach 10 Tagen angeblich immer noch nicht verfügbar obwohl auf der Homepage sofort verfügbar steht. Danach wurde sendungsnummer mitgeteilt aber das packet wird nicht versendet. Kein Geld zurück. Paypal Konflikt gestartet auf anfragen nicht reagiert wird.

9 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Gekozen voor service en goede prijs

Na 5 dagen van aankoop van mijn Yamaha Tricity 300, was het voor mij duidelijk dat ik een verhoogde en breder windscherm nodig had. Als beginnend rijder gebeld met medewerker van Motorcorner. Deze was niet alleen vriendelijk maar ook inhoudelijk bekend met de verschillende windschermen. Vanwege het goede en duidelijke advies van deze medewerker gekozen voor Motorcorner en het windscherm van Givi. Duidelijke mail(s) over stand van zaken ontvangen en windscherm was goed verpakt. Zending na 2 werkdagen ontvangen.

29 ottobre 2024

Motorcorner is topwinkel

Heel professioneel bedrijf met vakkundige ondersteuning voor klanten. Tot nu toe heb ik alleen goede ervaringen met Motorcorner gehad. Ook als iets misgaat weten ze het slim op te losen. Een echte webwinkel zoals het hoort te zijn. Bedankt Motorcorner!

21 ottobre 2024

Sloom als een slak

Beschrijvin van mijn mail...verzendtijd 3 tot 7 dagen.....OK
Max 7 dagen geen probleem,,,niet pas na 5 dagen weer een mail sturen dat je het dan pas gaat verzenden....
Had het potverdikkie 🤦🏿 zelf kunnen ophalen...
Laatste keer...ga het voortaan zelf wel halen....gaat om knipperlichten kan zo niet nog een weeken zonder rijden....
Waardeloos...meer niet

25 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

9 dagen na bestelling nog steeds niet…

9 dagen na bestelling nog steeds niet verzonden. Zeer traag. Bij navraag waarom het product niet verzonden wordt, alleen reactie: komt er aan. Dag erna nog steeds niet verzonden. Helaas telefonisch niet bereikbaar.

19 giugno 2024

Garantieleistung nicht gewährt

Habe am 02.11.2023 bei Motorcorner.nl einen Zumo XT1 gekauft. Am 24.05.2024 ist der Zumo nach dem ich ihn ca. 10.000 km mit der original Garmin Halterung gefahren bin, bei 70 km/h aus der Halterung auf den Asphalt aufgeschlagen. Der Aufschlag geschah, nach dem ich schon ca. 20 km gefahren war.
Außer unqualifizierten Antworten und Behauptungen durch den Service wurde jegliche Gewährleistung oder Hilfe abgelehnt.
Zwischenzeitlich habe ich mich an Garmin Deutschland gewendet und erhalte ohne wenn und aber mit dem oben beschriebenen Szenario einen neuen Zumo XT.

4 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Goede service, ook zonder aankoop.

Ik had 2 artikelen besteld. Bleek dat er op 1 een (veel) langere levertijd was dan verwacht. Netjes een mail ontvangen waarin dit werd aangegeven en waarin 3 mogelijkheden werden beschreven: wachten op alles, 1 artikel annuleren of de gehele order annuleren. Gekozen voor het laatste (had het vrij snel nodig). Kreeg een creditmail en kort daarna was het geld op mijn rekening teruggestort.

25 marzo 2024

Ze zijn er toch nog!!!!

Ze zijn er toch nog!!!!
Die super service geven!
Hulde aan Motorcorner.
Als ik meer sterren kon geven, zou ik het zeker doen.
Had een nieuwe motorhoes bij hun besteld van Oxford stretch buitenhoes.
Bleek dat een klepje ontbrak van de slotzakje.
Gemailt en gebeld!
Kreeg een sympathieke kerel aan de lijn, met de vlotte toezegging, wij sturen vandaag nog een nieuwe!
Super gewoon!!
Als ik iets zoek voor mijn BMW K1200rs, zal ik zeer zeker bij dit bedrijf weer uitkomen.
Nogmaals, bedankt voor de vlotte service.
Mvg, een zeer tevreden klant uit Groningen (city)
A.Kor.

19 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

dikke dikke 5 sterren voor dit bedrijf…

dikke dikke 5 sterren voor dit bedrijf en de medewerkers als ik op vakantie ben ga ik taart brengen ....nou waarom zou u denken : ik heb een defect onderdeel naar motorcorner gestuurd ipv van ander bedrijf ..ze hebben het gecontroleerd en ook mede geconcludeerd dat het onderdeel stuk is ...uit hun naam en doen het onderdeel besteld uit hun naam en naar mij opgestuurd echt grote klasse koop regelmatig wat spulletjes bij motorcorner .nu zeker nog meer als bedrijven zo hun best doen grote pluim mvg michel van dam

18 marzo 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più