Motorkleding met enkel een A certificering! Ik kocht een mooie set: JAS. BROEK Schoenen...Er werd mijn NIET verteld dat dit eigenlijk alleen geschikt is voor op de bromfiets.(enkel tot 50 km per... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Bagger, enige tijd geleden een occasion gekocht. Na enige opmerkingen van mij voor de uitlevering over enkele gebreken werd door MotoPort de order geannuleerd zonder enige verklaring. Staan bij vel... Leggi di più
Deze mensen zijn voor mij door het vuur gegaan!! We liepen tijdens de aankoop van een occasion tegen een probleem aan. Motoport Zelhem heeft dit fantastisch opgepakt. Echt.........een blijere klan... Leggi di più
Helm op de beurs gekocht. (motoport Almere) Hier bleek een neuskap bij te horen die dus ontbrak. Helaas hebben ze mijn email over het hoofd gezien (klein minpuntje) maar na een telefoontje alles keuri... Leggi di più
Het grootste assortiment in nieuwe motoren, motor occasions, motorkleding, motorhelmen, motor accessoires en motor onderdelen vind je bij MotoPort.
De Amert 704, 5462 GH, Veghel, Paesi Bassi
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Wij hebben vanuit de Hayabusa Club Holland samen met Motoport Almere de 25 jaar editie van de Hayabusa onthuld. Het evenement was uitstekend geregeld en de ontvangst was zeer vriendelijk.
Alles bij elkaar hebben zij er een bijzonder leuke dag van gemaakt. Speciale dank naar Jari. Door hem voelden wij ons echt thuis bij dit bedrijf.
I had many problems in finding an accessory for my wife's helmet. There was not availability anywhere in the Internet or physical shops. I contacted them and solved it in no time and then followed up my request very proactively. Very good customer service.
Locatie echt
Ging me eerste motor kleding set aanschaffen.
Ik vroeg naar een helm uit huidige assortiment, maar die was er niet. Op de vraag of ze hem voor me konden bestellen kreeg ik de vraag of ik hem ook zou kopen dan anders zaten ze aan hele 300€ vast voor een helm lol.
Na wat raar gedrag van de verkoopster ben ik maar gegaan.
Ben toen bij hms Geleen uitgekomen.
Top service, begeleiding en behandeling!!!!
Uiteindelijk daar maar 980€ achter gelaten
In september 2022 een Harley Davidson fatboy bij MP Assen gekocht
3 maanden garantie en ruim 270 euro aan afleveringkosten. Nu heb ik altijd al mijn bedenkingen bij afleveringskosten. Volgens Jan de verkoper worden alle vloeistoffen nagekeken evt motorische gebreken gemaakt, conditie van de banden nagekeken etc. Toen ik de motor ophaalde nog even kort gevraagd aan zowel de verkoper alsook de chef monteur ( hork van de buiten categorie) en volgens Jan was alles tip top in orde en alles nagekeken. Na een aantal weken liep de motor niet lekker, pingelen afslaan. Ook had ik het vermoeden dat de koppeling niet in orde was. Nagekeken door MP en volgens de chef monteur niets aan de hand. Misschien overstappen op betere benzine.
In de winterperiode besloten om een nul meting te laten uitvoeren bij een orginele Harley dealer
Conclusie:
- remvloeistof oud en vervangen
- versnellingsbak en primaire bak oud en vervangen
- koppelingsplaten versleten en vervangen
- balhoodflager ruim en opnieuw afgesteld
- kabelboom achterspatbord los en vastgezet
- banden ruim 7 jaar oud en niet “ net nieuw” zoals aangegeven door verkoper.
Kosten van dit alles ruim 1000 euro!
Hoor en wederhoor gedaan, maar op bovenstaande geen enkele respons gehad van Moto port assen. Niet even het fatsoen om te reageren op dit verhaal. Ook gemeld aan het hoofdkantoor van MP maar die verschuilen zich achter het franchise schap en zien het niet als hun verantwoordelijkheid en willen niet reageren op individuele zaken.
Tja zeker ik had ook beter moeten opletten en geen genoegen moeten nemen met mn eigen twijfels.
Desondanks is MP geen aanrader om een motor te kopen en zeker niet om de motor in onderhoud te geven. De chef monteur zou eerst een cursus sociale vaardigheden moeten gaan volgen.
Kortom niet naar MotoPort Assen !!
Telefonisch contact afspraak gemaakt met Motoport Leek om de motor op te halen voor een beurt. Er is mij toegezegd dat de planning mij terug zou bellen voor de definitieve datum. Dat is echter niet gebeurd. Na een maand wederom contact opgenomen en uitgelegd wat er was besproken. Er was niets terug te vinden in hun administratie en er werd aan mijn verhaal getwijfeld. Ik kreeg het gevoel niet serieus genomen te worden. Jammer, gemiste kans.
@Motoport Almere.
Een ondertekende verkoopovereenkomst ontbinden omdat de inruil motor ineens niet meer naar wens is, lijkt mij geen werkwijze voor een gerenommeerde zaak.
Bij het aanbieden van mijn gebruikte motor, met zijn sporen, werden de 2 verkopers ineens erg sterk in punten bedenken waarom ze de motor niet meer wilden. Daags hiervoor is er door deze zelfde twee heren juist koopoverkomst opgesteld met de motor als inruiler.
Een klein verschil kan en mag, de organisatie was voorhands namelijk alleen voorzien van goede foto's en een deugdige beschrijving van een technisch onberispelijke motor. Maar een inruilwaarde met meer dan 30% (van 7500 euro naar 5000 euro) laten kelderen is onbehoorlijk.
Er worden zelfs technische mankementen verzonnen (kettingvet is blijkbaar een zwetend blok, gelukkig weet mijn monteur beter).
De motor heb ik dezelfde dag bij een andere Motoport vestiging, zonder ze op de hoogte te stellen van het voorval, laten taxeren. Het resultaat was exact de waarde die oorspronkelijk door Almere was beloofd.
they charge for parts that are not broken And steel the Good parts.
Bagger, enige tijd geleden een occasion gekocht.
Na enige opmerkingen van mij voor de uitlevering over enkele gebreken werd door MotoPort de order geannuleerd zonder enige verklaring. Staan bij velen ook slecht aangeschreven, ik kom er NOOIT meer..
Devies: mond houden en altijd ja knikken of zeggen, vooral bij de 2 wereldvreemde bazen aldaar, personeel kan er wel mee door imo. Maar beste: niet naar toe gaan..!!
Betreft; MotoPort Almere stad.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.