Motointegrator.be Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Altijd de juiste artikelen ontvangen die ik besteld heb, en een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. zeker een aanrader!!! Bezorging via UPS is rampzalig, chauffeur stopt in de straat, kijkt in z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Degelijke info ivm levertijd die langer werd dan verwacht. Ze hebben nog gezocht naar een alternatief, dat was er niet, dus kreeg ik de keus, geld terug of akkoord met de nieuwe levertijd. Duidelij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nogmaals bedankt, alles was geweldig. Het is een bijzonder goede optie, zeker gezien de scherpe prijzen. De levering was ook erg snel.

Valutata 5 stelle su 5

Uw zending was foutloos. Echter de expediteur waarmee U werkt, wordt onbetrouwbaar qua levertermijn. Eerst 2 mails voor levering op vrijdag. Dan 2 mails voor levering op zaterdag en dan een mail dat h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di autoricambi
  2. Grossista di accessori per auto
  3. Mercato degli autoricambi
  4. Negozio di accessori per auto

Scritti dall'azienda

Bent u op zoek naar onderdelen? Hecht u waarde aan kwaliteit, gunstige prijzen en uitgebreide service? Dan bent u aan het juiste adres!

Motointegrator.be - Uw partner als het om auto-onderdelen gaat!

Scritti dall'azienda

Hecht u waarde aan hoge kwaliteit, gunstige prijzen en uitgebreide service? Dan bent u bij Motointegrator aan het juiste adres. Laat u door ons adviseren en vind in onze winkel gemakkelijk precies de onderdelen die u nodig hebt. Of u nu op zoek bent naar nieuwe banden voor uw auto, een nieuwe ophanging nodig heeft of auto-accessoires online wilt bestellen - bij Motointegrator vindt u auto-onderdelen voor alle populaire automerken uit Europa, de VS en Azië. Ons assortiment omvat producten van toonaangevende fabrikanten zoals Bosch, Sachs, Valeo, LuK, ATE, Monroe, febi, TRW, Denso, Nissens en nog veel meer. Wij onderscheiden ons door professionalisme en een zeer goede prijs-prestatieverhouding van onze aanbiedingen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

428 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

289 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tevreden klant

Levering van het juiste onderdeel.
Het onderdeel werd reeds geplaatst en alles werkt.

15 maggio 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u het juiste onderdeel heeft ontvangen en dat alles inmiddels goed is geplaatst en werkt. Wij waarderen uw vertrouwen zeer.

Zeer scherpe prijzen

Zeer scherpe prijzen en relatief snelle levering. UPS belooft meer dan ze waarmaken daarentegen.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze scherpe prijzen en de relatief snelle levering.

Wij begrijpen uw opmerking over UPS en dat de bezorgervaring niet altijd aansluit bij de verwachting. Dit soort signalen nemen wij serieus en geven wij door aan onze logistieke partners om de dienstverlening waar mogelijk te verbeteren.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Valutata 1 stelle su 5

Arnaqueurs

Commande livrée avec deux semaines de retard, retournée mais non remboursée. Évitez cette entreprise. Arnaqueurs.

10 aprile 2026

Cher client,
Nous vous remercions sincèrement de nous faire part de votre expérience. Nous sommes désolés d'apprendre que votre commande ne s'est pas déroulée comme prévu et que vous avez rencontré des difficultés concernant la livraison et le remboursement.
Cependant, notre service client est en contact étroit avec vous et vous tient dûment informé de l'état d'avancement de votre réclamation.
Nous vous recommandons de recontacter notre service client en indiquant les détails de votre commande, afin que nous puissions vérifier votre dossier et vous aider davantage.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat de levering snel is verlopen. Wij doen ons best om het bestelproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken, dus uw feedback waarderen wij zeer.

elegante prijs en snelheid

elegante prijs en snelheid, sneller dan eerst was vooropgezegd

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de snelheid van levering, en dat uw bestelling zelfs sneller is aangekomen dan vooraf was aangegeven. Wij doen ons best om onze service zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, dus uw feedback waarderen wij zeer.

Valutata 5 stelle su 5

Cilinderbussen gemakkelijk gevonden en…

Cilinderbussen gemakkelijk gevonden en duidelijke beschrijving/specificaties.
Snellen verzending. Goed verpakt.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de cilinderbussen gemakkelijk kon vinden en dat de beschrijving en specificaties duidelijk waren. Ook goed om te lezen dat de verzending snel en de verpakking in orde was.

Wij waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Goede en vlotte levering

Goede en vlotte levering. Tot hiertoe tevreden. De bestelling tot hiertoe nog niet gebruikt.

19 maggio 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de goede en vlotte levering. Wij hopen natuurlijk dat de bestelling ook bij gebruik volledig aan uw verwachtingen zal voldoen.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Tres bon service expédition rapide et…

Tres bon service expédition rapide et prix raisonnable

13 maggio 2026

Bonjour,
Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de notre service, de notre expédition rapide et de nos prix raisonnables. Nous apprécions énormément votre confiance !
Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze goede prijzen en zeer snelle levering. Daar doen wij het graag voor!

Goede prijs

7 maggio 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze goede prijzen. Dat waarderen wij enorm!

Valutata 4 stelle su 5

Geholpen bij de slechte service van UPS…

Geholpen bij de slechte service van UPS die tot 3x toe veranderen van levering en verkeerde afhaal datums enz,enz en NATUURLIJK geen antwoord op de vraag waar is het pakje

14 maggio 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat u meerdere problemen heeft ondervonden met de levering via UPS, zoals veranderende levermomenten, verkeerde afhaaldata en onduidelijkheid over de locatie van het pakket.

Fijn om te lezen dat wij u hierbij hebben kunnen helpen, ondanks de frustrerende situatie. Wij begrijpen heel goed hoe belangrijk duidelijke communicatie en betrouwbare levering zijn.

Uw feedback nemen wij serieus en zullen wij meenemen in de evaluatie van onze verzendpartners.

Valutata 4 stelle su 5

Vlot zoals een levering moet zijn

Vlot zoals een levering moet zijn. Product conform omschrijving

6 maggio 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat het product conform de omschrijving was. Dat waarderen wij enorm!

goede prijzen

goede prijzen, levertijd 5 werkdagen zou sneller kunnen

5 maggio 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review en uw feedback. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen.

Wat betreft de levertijd begrijpen wij uw opmerking. Wij geven aan dat de levering tot enkele werkdagen kan duren vanwege verzending vanuit ons Europese magazijn in Polen, en in uw geval is de bestelling binnen 4 dagen geleverd. Precies zoals wij beloven. Wij begrijpen dat de verwachte en werkelijke beleving soms kan verschillen en nemen uw feedback mee om dit zo duidelijk mogelijk te blijven communiceren.

Great service and price

Great service and price, quick sent

4 maggio 2026

Dear customer,

Thank you very much for your positive review! We’re delighted to hear that you’re satisfied with our service, the price and the fast delivery. That’s exactly why we do what we do!

We hope to be of service to you again in the future.

Kind regards,

Valutata 5 stelle su 5

Un bon service de livraison

Un bon service de livraison et bien sûr de très bonnes pièces. Je recommande cette adresse.

1 maggio 2026

Bonjour,
Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de notre service de livraison. Nous apprécions énormément votre commentaire !

Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau.

Valutata 3 stelle su 5

Onderdelen zouden zaterdag toekomen het…

Onderdelen zouden zaterdag toekomen het werd pas dinsdag geleverd

8 maggio 2026

Beste klant,

Wij hebben u nooit kunnen beloven dat uw bestelling zaterdag zou worden geleverd. Wij beloven op onze website tot 4 werkdagen. Bij u is dat 3 werkdagen geworden. Uw bestelling moet uit Polen komen, vandaar de langere levertijd.

Lage prijs

Beste prijzen

7 maggio 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze lage en beste prijzen. Dat waarderen wij enorm!

Alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen

28 aprile 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Daar zijn wij erg blij mee!

Super site…

Jullie hebben heel veel onderdelen en prijs kwaliteit
(Gewoon TOP)

28 aprile 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u onze site als “top” ervaart en tevreden bent over ons ruime aanbod en de prijs-kwaliteitverhouding. Dat waarderen wij enorm!

Valutata 4 stelle su 5

Een vlotte afhandeling van mijn…

Een vlotte afhandeling van mijn bestelling.

27 aprile 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat uw bestelling vlot is afgehandeld.

Wij waarderen uw vertrouwen en staan graag opnieuw voor u klaar in de toekomst.

Susanne

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più