Fuldstændig out of this world service. Man bliver virkelig taget ved hånden og ført igennem hvert led. Orienteret om at nu gør vi det og det. Skal vi få den hjem, henter du selv, skal vi hente den ell... Leggi di più
Et serviceniveau i et helt andet gear og super hurtig med svar af Alexander Fabech fra MotoGroup! Vi er så glade for den hjælp vi fik ifm. køb af bil. Han klarede alt med transport, papirarbejde, to... Leggi di più
Jeg stod akut og skulle skifte forsikringselskab og fik tilfældigvis via venner og bekendte, anbefalet Alexander Fabech. Allerede fra første besked, var han hurtig til at tilbyde en god løsning.... Leggi di più
Jeg har netop hentede min Tesla 3 SR+ hos Alexander ved Motogroup, jeg ringede for knap fire uger siden og Alexander lovede den klar torsdag d.3 marts (skulle hjemtages fra Tyskland). Alt har bare v... Leggi di più
MotoGroup ApS er en virksomhed, med glade & tilfredse kunder i fokus. Import af biler, MC, både, leasing, finansiering, afgiftsfastsættelse m.m.
Englandsvej 8, 5700, Svendborg, Danimarca
Super levering og service i top bil leveret on time
Det Gik hurtigt og der var styr på det med afgift bregning

God service. God og sikker opbevaring af min bmw 🤩

Risposta di MotoGroup ApS
Mega god service med spørsmål og hjælp, samt bestilling af dele.
Kan klart anbefale Alexander, mega venlig at snakke med.

Risposta di MotoGroup ApS
Fantastisk god service hos Alexander fra MotoGroup! Har ikke før oplevet så hurtige svar på mine henvendelser. Super fin bil som kørte ubeklageligt de 10 dage vi havde lejet den.

Risposta di MotoGroup ApS
Super service. Gode priser og ikke mindst utrolig god vejledning ☺️👌🏻

What a nice service.
Tegnede en Fragus forsikring langt over lukketid for året 2025. Men Alexander satte sig ind i tingene og tog sig tid til at guide mig igennem forløbet. Selvom lukketiden for i år var overskredet
Tak til Motogroup og Alexander.
Godt Nytår fra årets sidste kunde.

Risposta di MotoGroup ApS
Virkelig imødekommende og hjælpsomme også på virkeligt ubelejlige tidspunkter. Service i topklasse er alt jeg kan sige. Vil helt sikkert rekommandere dem!

Risposta di MotoGroup ApS
Super pris på leje at minbus.
Svarer hurtigt uanset hvornår man skriver til Alexander

Risposta di MotoGroup ApS
Har tegnet Fragus reparationsforsikring, igennem MotoGroup. Hurtig og kompetent sagsbehandling af Alexander.

Risposta di MotoGroup ApS
Tusind tak for en yderst professionel oplevelse
svare med det samme selv om aftenen
Uden for åbningstid
Kan kun anbefale alle der skal ha ny bil at tage kontakt til motogroup

Risposta di MotoGroup ApS
Jeg har brugt MotoGroup flere gange til beregning og betaling af registreringsafgift ved import, og hver gang har servicen været hurtig, seriøs og helt problemløs. Kan klart anbefales!

Risposta di MotoGroup ApS
Fantastisk service! Jeg havde akut behov for at skifte til vinterdæk, og alle andre værksteder var fuldt booket. Her fandt de tid til mig med kort varsel. Hurtigt og professionelt dækskifte, og personalet er super venlige. Jeg vil helt klart anbefale MotoGroup

Risposta di MotoGroup ApS
Service var helt perfekt. Hurtig respons, klar kommunikation og et serviceniveau over forventning. Intet at sætte en finger på – jeg følte mig tryg hele i processen. Kan varmt anbefales

Risposta di MotoGroup ApS
Har brugt Motogroup til import af bil fra Tyskland. De har hele vejen igennem virket seriøse og professionelle - det giver tryghed. En klar anbefaling herfra

Risposta di MotoGroup ApS
Vi har lejet denne skønne minibus da vi skulle 6 personer til Vejle.
Alexander gav den bedste service og afleverede en pæn og ordenlig minibus til os.
Vi lejer 100% gerne den igen.
Tak for en super service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di MotoGroup ApS
Super tilfreds med det udførte arbejde af dem.