Jeg bestilte kit til fantasy børnesweater, eller regnbuetrøjen som mit barnebarn kalder den. Alt garn som bestod af rigtig mange små nøgler blev leveret i en lille gennemsigtig pose så der hele tiden... Leggi di più
Jeg har tidligere strikket børnesweateren Viola, som var rimelig nem at gå til. Jeg har efterfølgende købt opskriften til Viola-kjolen. Jeg er ikke en erfaren strikker, og jeg har fået tilsendt 2 opsk... Leggi di più
Det er anden gang jeg køber garn fra mostermoster og min anden sweater jeg er i gang med🧶inspireret af deres skønne opskrifter. Jeg er yderst tilfreds med deres lækre kvalitets garn, hurtig leveri... Leggi di più
Vi, Jael og Dalia, er to søstre, som i 2020 stiftede strikkeuniverset, MosterMoster. Vi elsker at strikke og er opvokset med en mor, der også er en strikkeentusiast. MosterMoster er ikke kun en virksomhed, men også et fællesskab af strikkeentusiaster, som deler en passion for strik. Som en følge af nedlukninger og restriktioner under Corona pandemien havde alle pludselig mere tid hjemme, og som mange andre havde vi mere tid til at engagere os i hobbyprojekter og personlige interesser. Vi besluttede da, at vi ville kombinere vores passion for strikning og iværksætteri og skabe en familievirksomhed, der tilbyder en god strikkeoplevelse til potentielle kunder. Vi har været så heldige at blive taget godt imod – og mange har haft lyst til at blive en del af strikkeuniverset hos MosterMoster – og der er plads til mange, mange flere! Det har været vigtigt for os at finde et garn skabt med stor omtanke for miljøet og de hyrder, som passer dyrene. At finde en producent, der respekterer naturen, udviser integritet og ansvar i hele processen fra dyrenes opdræt, hyrdernes ve og vel og helt til garnet når os, og dermed dig som forbruger. En producent, som ydermere udviser socialt og sikkerhedsmæssigt ansvar overfor deres ansatte. Denne producent har vi mødt i Sydamerika og det glæder os at dele dette kvalitetsgarn med lækre teksturer og farver med dig.
Danimarca
- info@mostermoster.dk
- mostermoster.dk
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Virkelig søde til at svare hurtigt hvis man har et problem med garn eller opskrift,
Kan kun anbefale Mostermoster
Annelise Abrahamsson
En rigtig god oplevelse at handle hos…
En rigtig god oplevelse at handle hos Moster Moster
Hurtig levering af såvel garn som opskrifter - og tilmed en frisk tilbagemelding i forbindelse med handelen 👍
Fantastisk service ♥️lækkert garn og god…
Fantastisk service ♥️lækkert garn og god opskrifter
Synes prisen på 70 kr er al for høj til…
Synes prisen på 70 kr er al for høj til denne simple opskrift.

Risposta di Mostermoster
En super god oplevelse
Jeg har lige opdaget denne butik. Søgte opskrift og fandt den smukkeste sweater. Bestilling er så nemt - forslag til garn, forbrug og andre materiale oplyses, og kan nemt tilføjes kurv. Har lige modtaget det lækreste alpaka garn. Helt sikkert ikke sidste gang, jeg køber her. Varen blev hurtig leveret.
lækreste og blødeste garn
Mostermoster har det lækreste og blødeste garn og nogle let forstålige opskrifter og er altid søde til at råde og vejlede
God oplevelse at handle her
God oplevelse at handle her. Bestilling og modtagelse var super og hurtigt svar i den anden ende. Kan kun anbefale denne shop. Nu glæder jeg mig bare til at komme igang med at strikke 😊
Hurtig levering og respons
Hurtig levering og respons, da én af mine bestilte varer var blevet beskadet under levering.
Jeg har oplevet en let og nem…
Jeg har oplevet en let og nem bestilling. Lidt svært at få helt overblik over udgifter til garn og fragt. Garnet og opskriften er fint sammen og resultatet er flot. Havde dog brug for en større pind størrelse.
Deres garn og strik ser super flot ud
Deres garn og strik ser super flot ud, men kan ikke se hvor jeg bestiller strikkekit!

Risposta di Mostermoster
Meget kundevenlig og hjælp til…
Meget kundevenlig og hjælp til bestilling og dejligt garn
Har købt ved jer 2 gange.
Har købt ved jer 2 gange.
Hurtig service.
Gode opskrifter og garn rigtig fint.9
Som altid en super god oplevelse
Som altid en super god oplevelse. Hurtig fremsendelse af varer.
Altid hurtig tilbage svar på eventuelle strikke spørgsmål via mail.
Elsker jeres univers - tak for jer❤️
Vidunderlige strikkeopskrifter
Jeg har - endnu - ikke købt garn hos jer, men har købt mange af jeres helt vidunderlige og nemme opskrifter, både til mine børnebørn og jeg.. Tak for jer :)
Dejligt garn
Dejligt garn, skønne opskrifter og total strikkeglæde🤗
Jeg er super glad for det lækkert garn…
Jeg er super glad for det lækkert garn og ikke mindst for den nemme opskrift, bestiller gerne igen ❤️❤️❤️