Jeg har ventet i en måned nu og min varer er ikke ankommet endnu simpelt dårligt vil ikke råde jeg til at købe herfra det er et fup det hele
Var litt skeptisk i starten Kjenner ikke dette firmaet. Ingen grunn til det. De var helt fantastiske! Varene kom akkurat slik som planlagt. Godt fornøyd med genseren jeg mottok. Snakket med kundese... Leggi di più
Lette etter en god, oversized, strikket genser og kom tilfeldigvis over nettsiden til Møst. Forelsket meg totalt i en genser og innen dagen var omme var genseren sendt. 2 dager etter var den hos meg.... Leggi di più
Er du på jakt etter den perfekte garderoben? MØST i Vestnes er stedet for deg. Vi er et MØST for godtfolk som verdsetter stil og kvalitet, og tilbyr klær for ungdom, dame og herre.
Brugata 5, 6390, Vestnes, Norvegia
- +47 711 80 515
- ordre@most.as
- most.as
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Firmaet er et fup som ikke aflevere dine varer
Rask levering
Rask levering
Flott kjole og kjapp levering
Kjøpte en kjempeflott linkjole. Fint sydd, fin farge og passform som stemte med bildene på nettet. Kjapp og grei levering. Er veldig fornøyd.
Veldig fornøyd med det jeg bestilte
Veldig fornøyd med det jeg bestilte, og rask levering.
Rask levering og fantastiske jeans
Rask levering og fantastiske jeans. Kjøpte først en mørk blå, men måtte ha en lys også for de var skikkelig fine og gode på. Red button jeans<3
Kjøpte nydelig ullgenser
Kjøpte: Second Female Herrin knit volcanic ash. Tok den i small da ville ikke ha den så stor. Bruker normalt M/L. Passet utmerket fortdatt vid nok men ikke spm et telt samt fin lengde! Kvaliteten på ullen er fantastidk nydelig ull! Betalt litt mer enn 50% på fast pris.Fornøyd med kjøpet og firma
Super service fra første bestilling😊
Alt var bra rask levering
Fikk feil størrelse tilsendt
Fikk feil størrelse tilsendt, men det ordnet seg raskt med veldig effektiv og hyggelig kundeservice. Kunne hatt enklere løsning på returettikett f.eks postens løsning for å printe ut label hos de (da ikke alle har printer.)
Rask levering !
Veldig rask levering
Ryddig og oversiktlig hjemmeside, enkel betaling, og veldig rask levering
Godt kjøp raskt levert
Rabatt på dyr jakke. Levert gratis og veldig kjapt! Positiv overraskelse!
Hurtig levering,bra kvalitet og rimelig
Hurtig levering. God kvalitet på varene og rimelig. Anbefales
Veldig trivelig å ringe dit å få hjelp😊👌
Riktig produkt og kort leveringstid