moshi moshi mind Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har handlet hos Moshi Moshi Mind mange gange, og jeg bliver aldrig skuffet. Deres produkter er i en fantastisk kvalitet, med lækre materialer og et tidløst design, som holder sæson efter sæson... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Omfagner en, sine nære, og kære. Spændende univers af tøj især, og til ens hjem. Sengetøj, yoga udstyr osv. Min nye hverdag uden besvær. Nyder synet, og følelsen af mit tøj, yoga udstyr, senget... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Superlækkert tøj i en bæredygtig kvalitet, der bare holder på alle måder. Tøjet er i et både tidløst klassisk og fremsynet og moderne design - og så bliver det lynhurtigt og sikkert ekspederet i websh... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De kedelige ting først: leveringen er megahurtig og kvaliteten er i top. Og så den længere forklaring… Jeg fik et par Hali bukser i gave for år tilbage. Og jeg kan ikke forklare den magi, der sidd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Designer di moda
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Grossista di abbigliamento
  4. Negozio di abbigliamento sportivo
  5. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

378 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

De lækreste klassiske kjoler

De lækreste klassiske kjoler.
Beskrivelserne passer på den kjole man modtager. God kvalitet og lækre materialer. Rigtig god pasform.
Siden jeg vender tilbage til hver gang jeg skal købe en ny kjole.

12 giugno 2026

Kære Helle

Dejligt at høre. Tusind tak for din fine anmeldelse og beskrivelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig kvalitet

Har købt rigtig mange skønne ting ved jer. Købte denne t-shirt med kvinde tegn. Pris 450 ish. Og kvaliteten er så dårlig. Dårlig pasform, tynd og slasket. Kan kun bruges som sove t shirt og det er den for dyr til. Ellers en smuk t shirt

15 giugno 2026

Kære Hanne

Tusind tak for din feedback, og tak fordi du har været kunde hos os gennem længere tid.

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores t-shirt. Vi ved, at oplevelsen af både pasform og kvalitet kan variere fra person til person, men det er selvfølgelig ikke den følelse, vi ønsker, at du skal sidde tilbage med efter et køb.

Vi er glade for, at du synes, designet er smukt, men ærgerlige over, at pasform og kvalitet ikke har været den oplevelse, du havde håbet på.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

Valutata 4 stelle su 5

Skønt mærke og hurtig levering

Dejlige materialer

Lækre strømper og sokker

Deres olier er meget skønne, jeg bruger dem dagligt.

11 giugno 2026

Kære Tanya

Skønt at høre, tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Valutata 5 stelle su 5

Skøn kjole jeg glæder mig til at bruge…

Skøn kjole jeg glæder mig til at bruge på varmere dage 🌸 lidt gennemsigtig, men tænker det går ☺️

9 giugno 2026

Kære Mette

Tusind tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Valutata 5 stelle su 5

Det er altid en kæmpe fornøjelse at…

Det er altid en kæmpe fornøjelse at komme ind i butikken på Østerbro - der er god tid, hjælpsomheden er meget stor og hele atmosfæren er mættet med god stemning. Tøjet er også altid lækkert, glæder mig til næste gang:)

6 maggio 2026

Risposta di moshi moshi mind

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse i vores fysiske butik.

“Jeg er vild med jer

“Jeg er vild med jer! Superlækre produkter, og jeres kjoler er helt fantastiske. Jeg handler oftest på jeres hjemmeside, fordi det er nemt, overskueligt, og leveringen er altid hurtig. Kan varmt anbefales

10 giugno 2026

Kære Christina

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord - wow, vi sætter så stor pris på din feedback 🙏🏼

Lækkert tøj

Lækkert tøj i lækker kvalitet til en god pris.
Nem og overskuelig hjemmeside. Nem at navigere i og nem at bestille. Levering ligeledes hurtigt

1 giugno 2026

Kære Tina

Dejligt at høre, tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Tøj til livet mellem os

Jeg købte nyligt, et sæt brune tights og en top hos Moshi Moshi som fødselsdagsgave til min søster.

Det sad perfekt. Blødt, enkelt og generøst i pasformen. Den slags tøj, man får lyst til at bo i.

På vej hjem fra fejringen, tænkte jeg på, at vi ofte giver gaver til dem, vi elsker, ikke fordi de (nødvendigvis) mangler noget, men fordi vi gerne vil bidrage til deres glæde. Til de gode dage. Til bevægelse, latter, ro og alt det liv, der leves mellem mennesker.

Tak for smukt tøj, der føles lige så godt, som det ser ud.

6 giugno 2026

Kære Cathrine

Smukt beskrevet og dejligt at høre, tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Valutata 5 stelle su 5

God og hurtig service på netkøb

God og hurtig service på netkøb.

2 giugno 2026

Kære Tine

Tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Fantastisk tøj

Fantastisk tøj, blødt og lækkert.
Lækkert til både hverdag, træning og fest. Hurtig levering og nem ombytning

5 giugno 2026

Kære Christian

Dejligt at høre. Tusind tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

De bedste anbefalinger herfra

Hurtig levering og så er det jo bare det lækreste tøj i luksus kvalitet.

2 giugno 2026

Kære Louise

Så dejligt at høre! Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Meget hjælpsom ekspedient

Meget hjælpsom ekspedient, med en god fornemmelse for mine ønsker til tøjet. Har fået sommer garderoben fornyet med klassiske modeller af god kvalitet.

27 maggio 2026

Kære Anja

Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse i butikken. Det glæder os at du går ind i sommeren med lidt fra os. Vi ønsker dig en dejlig sommer.

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet og lever op til billederne

Jeg modtog et par fantastisk shorts ganske hurtigt. Som altid lækker kvalitet, hurtig ekspedition og meget klædelige modeller. Mit tøj fra Moshi er ubetinget det mest behagelige at have på og jeg vælger det altid som det første 💗

30 maggio 2026

Kære Helene

Åh, hvor dejligt at høre og smukke ord - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Dejligt univers …

Dejligt univers …. Som man trygt kan shoppe rundt i; alt overholder høj etisk og moralsk standart.

6 giugno 2026

Kære Hanne

Skønt at høre, tak for de fine ord - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Købte kjole

Købte kjole. Nemt, hurtigt og god kvalitet.

28 maggio 2026

Kære Marianne

Tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Valutata 5 stelle su 5

I really love what Moshi Moshi Mind…

I really love what Moshi Moshi Mind stands for and their perspective on sustainability - specifically their B-Corp certification. Moreover, all their products are really good materials. M

3 giugno 2026

Dear Alexandra

Thank you for your lovely review. It means the world to us that you have had a good experience 🤎

All the best,
the moshi moshi mind-team

Valutata 5 stelle su 5

Så fin service med resale

Så fin service med resale, og har lige købt en lækker ny bluse med hjælp fra resale gavekort. Hurtig betjening og levering 😊

27 maggio 2026

Kære Malene

Tusind tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback, som er dejligt konkret vedr. vores secondhand 🙏🏼 Det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

God betjening og lækre produkter

God betjening og lækre produkter, der holder🤗

22 maggio 2026

Kære Karin

Tusind tak for din anmeldelse - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Valutata 5 stelle su 5

Jeg elsker deres tøjet fordi de har en…

Jeg elsker deres tøjet fordi de har en god stoffet ligesom bomuld med højt kvalitet..jeg er altid kigget på deres webside for at vide om tilbuddet..

10 febbraio 2026

Kære Sulmia

Dejligt at høre - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Fine produkter

Fine produkter, hurtig og nem levering.

22 maggio 2026

Kære Nanna

Så dejligt at høre - vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più