Helt ekstraordinær sød betjening og service! Min pakke var ledsaget af en meget sød, håndskreven hilsen til mig personligt med stor tak for min ordre og lovning på rabat ved næste køb. Fantastisk!

Jeg søgte længe efter den rette krog til mit vinkel loft til at hænge min sansegynge op. Heldigvis lykkedes det mig at finde Mormorsloft som havde præcis det jeg søgte. Kan varmt anbefale solide kroge... Leggi di più

Jeg er meget tilfreds... eller .. modtog nogle ting, der slet ikke var i orden. Indpakningen og det fine kort var fremragende. Skrev reklamation, blev straks ringet op, det var en enkeltstående fej... Leggi di più

1. Negozio di giocattoli
  2. Negozio per bambini
  3. Negozio di giocattoli per l'infanzia

Familieliv, Højtider og Leg - Hos Mormors Loft finder du Interiør og legetøj i en kvalitet, der kan bruges i flere generationer. Børn udvikler sig bedst gennem leg i barndomsårene. Vores mål er, at tilbyde kvalitetslegetøj og interiør, der stimulerer børn til at bruge deres fantasi og skabe egne forunderlige verdener. Vi er omhyggelige i udvælgelse af varer i vores sortiment og vægter kvalitet og omtanke i vores produkter højt! Vi ønsker ikke at være den butik med det største sortiment - vi vil i stedet være den butik med et sortiment, der bærer præg af familieliv, barndom og leg.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Fantastisk

Bestilte et ur, og det er det fineste lille vægur! Med den helt rigtige "mormorlyd". Og fik den fineste håndskrevne note med. Det var så fint!

2 marzo 2026

100% Kvalitet legetøj og kundservice

100% positiv oplevelse. Vi søgte en bestemt vare af god kvalitet og havde søgt flere steder uden held.Fandt via Google Mormors loft i Gilleleje som vi ikke kendte. Fin webside. God telefon samtale for høre mere og hun endevendtr lager og fandt det ønskede. Fin pris og endda lidt rabat i januar. Da vi var i tidsnød for skulle bruge varen til et barns fødselsdag dagen efter (en lørdag) tilbød motor oven i købet at levere varen hos os privat (vi er ældre og sneglat føre), når hun skulle hjem sen fredag eftermiddag selvom hun så skulle køre til Hornbæk). Eneste lille problem var hendes telefon nummer manglede et ciffer et sted på websiden men stod korrekt et andet sted. Det er Ikke sidste gang vi handler kvalitets legetøj hos Mormors loft.

9 gennaio 2026