Danrengøring / More Shine I/S Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

1. Servizio di pulizie
  2. Servizio di pulizia commerciale
  3. Servizi di pulizia per la casa

Vi leverer rengøring af høj kvalitet, med speciale i både private hjem og erhvervslokaler. Vores team er dedikeret til grundig, pålidelig og skræddersyet rengøring, tilpasset dine behov.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Tyveri

Tyveri
Har nu haft forskellige rengøringshjælp i 3 1/2 år og i maj tog jeg danregøring ind fordi Helle fra hjemmeservice syd stoppede😪.
Så kom Erika med hendes rumænske/ungarske piger der ikke taler dansk og kun gebrokkent engelsk, de gør formidabelt rent 2 gange 3. Gang i Torsdags gik de uden at sige hej eller bye, hvilket undrede mig ,men tænker ikke videre over det.....
Jeg har en sparegris til penge fra tomme flasker. Der har jeg sparet i næsten 2 år. Den bliver jævnligt talt op og I alle de år med dansk rengøringshjælp har der aldrig været noget, men lørdag morgen vil jeg tage tusind kr til min mand og finder den tømt for alle sedlerne 2750kr væk. Nu har jeg ringet til politiet ikke at de kan gøre det store for jeg har jo ingen beviser andet end min mand som vidne men jeg kan skrive her og der og alle vegne for jeg er blevet bestjålet.

13 giugno 2026

Vi benytter Danrengøring / More Shine…

Vi benytter Danrengøring / More Shine til rengøring af vores forretning og siden vi indledte samarbejdet er vi gang på gang ovenud tilfredse med deres rengøring af vort kontor og deres måde at være på!

De bedste anbefalinger herfra!

1 maggio 2025

Risposta di Danrengøring / More Shine I/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Mads! Det glæder os meget at høre, at I er så tilfredse med vores arbejde og samarbejdet. Vi ser frem til at fortsætte med at levere god service hos jer!

God service og godt arbejde

Altid god service og rigtigt godt arbejde.

31 marzo 2025

Risposta di Danrengøring / More Shine I/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på jeres tillid og det gode samarbejde – det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med jer!

Gode og stabile

Gode og stabile

Risposta di Danrengøring / More Shine I/S

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Der bliver dejligt rent

Der bliver dejligt rent, de meget effektive.
Altid gode til at jeg kan lave en dag om til en anden.
Jeg er super glade for jeg har valgt dem til at gøre rent hos mig

Risposta di Danrengøring / More Shine I/S

Tusind tak, for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores fleksibilitet og effektivitet, og vi sætter stor pris på, at du har valgt os til at gøre rent hos dig.

Dygtige og omhyggelige

Det er de sødeste og mest omhyggelige mennesker, man kan tænke sig. De er en stor hjælp for mig og meget dygtige til deres arbejde.

Risposta di Danrengøring / More Shine I/S

Tusind tak for de varme ord! Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med vores arbejde, og det betyder meget for os at kunne hjælpe dig. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Rengøring i topklasse

Alt foregår meget professionelt

Risposta di Danrengøring / More Shine I/S

Tak for de flotte ord og de fem stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.