Ik was al geen fan van mora maar ik kon het toch niet laten om de nieuwe topping eens te proberen. Na een hap heb ik het uitgespuugd want het is echt smerig. Ik begrijp niet dat ze zoiets op de... Leggi di più
Kort geleden een kalfslroket gekocht en gegeten van Mora. Ooit jaren geleden ook een onaangename verrassing in de saté gevonden maar helemaal vergeten dus kreeg een soort déjà vu. Want er zat een 6cm... Leggi di più
Airfryer frikandel van mora gegeten. Was eerst teleurgesteld over de afmeting. Ongeveer een derde van een normale frikandel, maar was uiteindelijk een geluk want ze zijn echt niet te vr.t.n. Uitsch... Leggi di più
Nieuw produkt uitgeprobeerd: Kipsaté kroketten voor in de Oven/Airfryer, in de oven bereid volgens instructies. Afgezien van de korst, die taai bleef, smaakte de vulling ontzettend zoet. Eén kroket bl... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
de kwaliteit is matig
De kwaliteit die wordt aangeprezen door Cora lijkt nergens op, een laag vet die achterbijft op de ovenplaat gaat volgens mij ten koste van de kwaliteit en Paul kan blij zijn dat Cora het woord doet in reclame
Empanadas cheesy salsa
Empanadas cheesy salsa gekocht. Ik maak de verpakking open en dacht, wel erg klein voor die prijs. (2 stuks)
Klaargemaakt in de airfryer en werd goed knapperig.
De smaak viel erg tegen…eigenlijk zat er weinig smaak aan.
Toen ik mijn airfryer schoon ging maken zat er onderin een hele laag dik wit vet.
Hier schrok ik wel van, naast smakeloos zijn deze empanadas ook nog eens erg vet.
Minder snacks dan beloofd in de doos.
Minder snacks dan beloofd in de doos.
Op de website beweert mora onomwonden dat er 12 snacks in het doosje vegetarische mini mix zitten.
Bij ons zaten er echter maar elf snacks in het doosje. Een van ons vieren werd dus teleurgesteld.
Ik heb mora aangeschreven hierover. Ik kreeg een verhaal terug met allerlei uitvluchten en pogingen zichzelf in te dekken. Volgens Europese afvulgewichtwetgeving bla bla bla... (Antwoord kwam trouwens van iemand van Vangeloven.)
Ik ben een consument. Ik weet niets over Europese afvulgewichtwetgeving. Ik zie wel op de website van mora staat dat er 12 snacks in het doosje horen te zitten. En bij ons zaten er maar 11 snacks in.
Voor 4,31 euro (vegetarisch, dus mora rekent de hoofdprijs) was dit een teleurstellende ervaring.
Ooknde reactie van de producent was ondermaats. Ik hoef niet te horen hoe een fabrikant zich technisch indekt, ik wil gewoon drie snacks per persoon. Zoals de website van mora belooft.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.