Dettagli dell'azienda
Hollandse Kade, 1391JD, Abcoude, Paesi Bassi
- 0202101800
- info@mooove.nl
- mooove.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastische ervaring met Mooove B.V. - Een betrouwbare auto-importpartner
Ik wil graag mijn oprechte lof uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ervaren bij Mooove B.V. Als een ondernemer die waarde hecht aan zowel kwaliteit als gemak, ben ik absoluut blij met mijn keuze om met Mooove in zee te gaan.
Mijn avontuur begon op 12 november 2022 toen ik een offerte aanvroeg voor een prachtige Volkswagen Golf 8 GTI Clubsport uit 2021. Ik was onder de indruk van de snelheid waarmee mijn aanvraag werd goedgekeurd, slechts vier dagen later, op 16 november. Dit gaf me al meteen een gevoel van vertrouwen.
Wat Mooove onderscheidt, is hun naadloze proces. Nadat ik akkoord ging met de offerte, werd mij vriendelijk verzocht om een aanbetaling van €5000 te doen, wat ik onmiddellijk deed. Het feit dat ik al op 24 november foto's van mijn auto ontving, nog voordat deze een Nederlands kenteken had, was een aangename verrassing. Op 25 november 2022 ontving ik het nieuws dat mijn voertuig met succes hun technische keuring had doorstaan, wat mijn vertrouwen in hun toewijding aan kwaliteit bevestigde.
Toen kwam het moment van het contract en het kenteken van de RDW. Omdat ik mijn auto nog niet had gezien, besloot ik op 8 december 2022 een proefrit te maken. De ervaring was ronduit fantastisch, en de communicatie met Mooove verliep vlekkeloos. Op 15 december tekende ik het contract en nam ik de auto in ontvangst.
Tot voor kort had ik een geweldige tijd met mijn nieuwe aanwinst. Helaas merkte ik onlangs een versnellingsbak- en motorstoring op. Maar hier komt het onderscheidende kenmerk van Mooove echt naar voren. Ondanks dat meer dan 10 maanden waren verstreken sinds mijn aanschaf, waren ze meer dan bereid om mijn auto in ontvangst te nemen en alle reparaties te regelen, aangezien ik een garantiepakket van 12 maanden had.
Ik ben onder de indruk van hun toewijding aan klanttevredenheid en hun bereidheid om te zorgen voor een soepele en zorgeloze ervaring, zelfs na verloop van tijd. Mijn auto staat momenteel bij Mooove, en ik ben er gerust op dat ze alles zullen afhandelen.
Als ik de ervaring tot nu toe moet beoordelen, dan zijn vijf sterren gewoon niet voldoende om hun service recht te doen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om een auto te leasen of importeren, kan ik Mooove B.V. van harte aanbevelen. Hun toewijding aan kwaliteit, hun naadloze proces en hun ongeëvenaarde klantenservice maken hen een uitstekende keuze voor ondernemers zoals ik.
Numaad
Lightningbolt-IX Networks B.V.
Top bedrijf
Goed contact gehad tot we onze auto op konden halen. Alles goed en snel geregeld. Top service
Door 's avonds laat nog service te…
Door 's avonds laat nog service te leveren over der app heeft de medewerker mij snel en op de juiste manier geholpen met het vinden en afhandelen van de aankoop van de auto.
Top bedrijf
Top bedrijf, heel blij met mijn nieuwe auto! Ben heel netjes geholpen, goede service.
Jessica
Ik ben super tevreden...na een aantal hobbels op de weg zoals auto's die niet meer beschikbaar waren hebben zij vrij snel een passende auto gevonden. Ik ben er zo blij mee! Ze denken in oplossingen en daar houd ik van. Ik kom zeker terug en raad ze zeker aan.
Top!!
Top! Wat een mooi bedrijf, aardige gasten en top service.
Op dit moment mijn 2de auto via Mooove en nummer 3 is onderweg. Heel fijn!
Relevante prijzen en snelle service !
Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf.
Ik heb mijn BMW 135i via Mooove aangeschaft en alles is gegaan volgends afspraak.
Fijne vakmensen met een goed oor voor de klant.
Kortom zeer tevreden.
Super service!!
Super service!!
Personeel denkt met je mee in alle mogelijkheden. Gastvriendelijk en ze zorgen voor een snelle levering! Meer dan tevreden!
Top levering!!
Vandaag mijn auto opgehaald bij Mooove
Vandaag mijn auto opgehaald bij Mooove. Wat een fantastisch bedrijf zeg. Denken echt met je mee en helpen dit alles mogelijk te maken. Ik heb al even gereden en auto rijdt super. Heel blij, echt bedankt aan jullie jongens! Ik zal jullie zeker aanbevelen
Ze bieden de beste diensten
Ze bieden de beste diensten. U ontvangt de auto in zeer korte tijd in perfecte staat. Ze zijn erg flexibel en je kunt heel gemakkelijk de auto krijgen die je wilt. Ik ben blij dat ik met deze jongens heb samengewerkt om de auto te kopen die ik wilde. Tijdens de vergaderingen op hun kantoor kreeg ik alle respect als klant. Ik raad het met alle vertrouwen aan.
Pas op met dit bedrijf
Pas op met dit bedrijf. Zodra je de aanbetaling hebt gedaan is contact krijgen met dit bedrijf heel moeilijk. Voor de aanbetaling geven ze aan dat alles in orde is, daarna zijn er ineens dingen niet in orde en hebben ze meer informatie nodig. Lever je die aan hoor je weer dagen niks. Vervolgens de betaling terug gekregen daarna waren er ineens wel weer mogelijkheden en toen ineens weer niet. Alles bij elkaar pas op! Want dit klopt van geen kant.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.