Købte to rammer i julegave, hvor børnenes kunstværker kan skiftes ud. Rammerne var fine ved modtagelse. Efter udskift af tegning måske max 10 gange er “klipsene”, der skal holde passepartout... Leggi di più
Jeg er stærkt utilfreds med denne oplevelse. Jeg modtog et ødelagt produkt med posten – et produkt som skulle gives i gave. Allerede søndag kontaktede jeg virksomheden på mail og forklarede s... Leggi di più
Rigtig fine varer som er kommet ( rammer til tegninger ) Ingen skader på dem da de var forsvarligt pakket ind! Kundeservice er hurtig til at svare da jeg først efter mit køb fik læst anmeldelser h... Leggi di più
Otroligt lång väntetid! Till sist förstod vi att vi väntade på en försändelse från Kina. Företaget vill låta påskina att man finns i Göteborg. Och att man har något med Montessoripedagogikens materie... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Køb ikke fra denne side!
Pas på! Det er billige Kina-varer fra Wish, som sælges til overpris!!!
Køb ikke fra dette firma!

Risposta di Montessoritoddlers
Rigtig fine varer som er kommet (…
Rigtig fine varer som er kommet ( rammer til tegninger )
Ingen skader på dem da de var forsvarligt pakket ind!
Kundeservice er hurtig til at svare da jeg først efter mit køb fik læst anmeldelser her!
Jeg har absolut intet at klage over og køber gerne her igen selvom der er en smule ventetid på at få sin pakke men ventetiden værd!
Tak fra en tilfreds kunde
Billigt men godt
Billigt men godt, mine produkter blev leveret til døren efter en uge. Jeg er tilfreds.
Min ordre ankom efter ca 7 dage
Min ordre ankom efter ca 7 dage. Dog var den ene ramme knækket desværre. Ellers er jeg virkelig glad for produktet.
Alt fungerede fint
Alt fungerede fint, det bliver sendt fra Kina og tager cirka 2 uger, men det ankom i god stand og god kvalitet
Køb ikke fra denne shop!!
Pokkers, jeg skulle have læst anmeldelserne inden jeg bestilte. Har heller aldrig modtaget mine varer trods jeg hurtigt efter køb fik en mail om, at de var afsendt 😏
Jeg har aldrig modtaget mine varer
Jeg har aldrig modtaget mine varer, og kundeservice lader ikke til at eksistere. Pengene blev naturligvis trukket meget hurtigt fra min konto…
Snydebutik fra Kina!
Blev snydt af hjemmesiden som viste sig at være fra Kina. Varen er aldrig kommet. Hjemmesiden virkede dansk og jeg troede jeg handlede ved en dansk butik som solgte et dansk produkt. Det er desværre bare fub og scam fra Kina.