Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Havde firmaet ude til en opmåling af mit nye køkken fra Ikea, nu har jeg bedt om at få opmålingen i DWG eller DFX fil, istedet for den fremsendte pdf, det kan ikke lade sig gøre siger de. Bliver bedt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Først opmåling af Ismail og efterfølgende montering af Ikea bordplade til bryggers. Flink og erfaren opmåler - skarp og dygtig til sit job. Idag ca 1,5 md senere kom bordpladerne så. Vi havde bes... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi havde bestilt opmåling af en bordplade fra Montera. Vi modtager tegningerne, hvorefter vi bestiller bordpladen. Det viser sig, at Montera har målt en af længderne forkert, så vi har et ud... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

HOLD JER LANGT VÆK! Montera har siden november 2021 ikke udbedret højde forskel på min bordplade ved samling. De har forsøgt én gang, men istedet beskadiget flere skuffefronter. De besvar... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

For det meste et godt stykke arbejde

For det meste et godt stykke arbejde, men de fik ikke skåret bordpladen så der var tilstrækkeligt med plads til afløbsventilen. Jeg kontaktede dem omkring dette, og de sagde de vil vende tilbage som de dog ikke har gjort. Dette afspejler anmeldelsen.

Hej Casper
Tak for din anmeldelse. Der er ikke noteret noget på din sag om, at vi skal vende tilbage til dig. Jeg beklager misforståelsen. Du bedes kontakte IKEA og så vil vi naturligvis være dem behjælpelige, hvis de herefter henvender sig til os.

Valutata 2 stelle su 5

Er ikke tilfreds med resultatet men de…

Er ikke tilfreds med resultatet men de var venlige

Hej Frederikke
Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, bedes du kontakte IKEA. Hvis IKEA herefter vurderer, at vi skal involveres, skal vi nok være dem behjælpelige i forhold til at få rettet op på eventuelle fejl og mangler.

Valutata 4 stelle su 5

I det store hele, godt tilfreds

Vi var meget tilfredse med Monteras arbejde, lige indtil de var færdige. Rengøring hører åbenbart ikke med til jobbet?
Vi havde også fået leveret en forkert bordplade, og skal derfor have en ny eftermonteret. Og her var servicen helt i top. Søde, hurtige, dygtige og professionelle montører. Og de huskede at dække gulvet af (det var vist også en smutter ved første besøg) Vi siger mange tak til Kenny og Casper for virkelig god behandling.

Hej Heidi
Vi beklager, at vores montørers rengøring efter deres første besøg var mangelfuld. Vi sætter en stor ære i at forlade montagestedet i opryddet stand, så det er meget beklageligt, at det ikke var tilfældet hos dig. Vores montageleder er underettet og vil følge op på vores interne retningelinjer ift. oprydning.
Jeg kan se, at vores montører har været ude at montere den nye bordplade. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for det endelig resultat.

Med venlig hilsne,
Lene

Valutata 5 stelle su 5

Super dygtige håndværkere og…

Super dygtige håndværkere og projektledere 👍

20 aprile 2022

Hej Rasmus
1000 tak for de 5 stjerner - dem er vi sørme glade for.
Dejligt, du er tilfreds med det arbejde, vores dygtige tømrere lavede hos dig.

Meget anbefalelsesværdig tømrerfirma!

Montera har skiftet 3 døre og dørkarme i vores køkken. Arbejdet er veludført og lige som aftalt, det ser godt ud og der er ryddet op igen.
Selve styringen af vores lille projekt var virkelig god, vi blev informeret ved ændringer og holdt a jour med produktionen af dørene m.m. Alle aftaler blev overholdt.
Kan varmt anbefales!

30 marzo 2022

Hej Lene
Mange, mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du tog dig tiden til at skrive den. Hvor er det godt at læse, at du er tilfreds med det arbejde, vi har udført hos dig.

Valutata 4 stelle su 5

Godt arbejde - uden noget at beklage sig over.

Hej Montera,

Der var ikke noget i vejen med jeres arbejde. Det var sobert og i orden uden fejl af nogen art. Grunden til at I ikke får 5 stjerne er, at de andre selskaber, som var involveret i opsætningen af køkkenet var out-standing gode, så hvis de skal have 5 stjerne kan I desværre kun få 4.

Carsten

25 marzo 2022

Hej Carsten
Mange tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for. Vi har fuld forståelse for, at det "kun" kunne blive til 4 stjerner i denne omgang. Vi sætter stor pris på dem alle 4.

Valutata 1 stelle su 5

meget dårlig service bruger dem aldrig

Vi har desværre taget en beslutning om at købe vores køkkenskabe og bordplade fra Ikea. Køkkenet er købt 25. oktober.
Køkkenskabene er monteret af mig selv og en tømrer. Jeg har hyret Ikea til at skære og montere køkkenbordpladen. Ikea samarbejder med Montera om at montere og måle køkkenbordplader.
De bad mig om et ekstra installationsgebyr for ekstra skæring af bordpladen, og jeg betalte disse penge for at sikre, at køkkenpladen monteres og skæres korrekt! Montera kom først hjem til mig for at tage mål til bordpladen den 3. november 2021, men de nægtede at tage mål på grund af manglende leveringsvare fra Ikea. Ikea har ikke sendt vedhæftede træstykker til min køkkenø, derfor kunne målingerne ikke gennemføres. Ikea accepterede, at dette var deres fejl, og de sendte Montera bordmåleteam igen til mit sted den 9. november. Den anden måling er blevet afvist igen af Monteras medarbejder. Det skyldes, at forskellen mellem en kant til en anden kant af køkkenøen (2,3 m afstand mellem 2 kanter) var mindre end 5 mm. Der er dog ikke en sådan regel, at dette ikke kan accepteres. Jeg har forklaret dette spørgsmål mere detaljeret den 9. november til "Ikea Support Line" og også Ikeas medarbejder (Jannik) på Vesterbro designkontor. De blev begge enige den 9. november om, at jeg som Ikea-kunde havde ret i denne klage. Derfor foreslår de mig at betale for 3. målegebyr, og de tog mit kontonummer for at behandle tilbagebetalingen for betalingen. Ikeas medarbejder, Jannik, lovede mig at sende en e-mail til den relevante afdeling. Jeg har dog ikke modtaget nogen refusion overhovedet. Jeg har skrevet en meget lang e-mail om min klage og refusion; dette problem er ikke blevet løst!
Montera målehold kom til mig for 3. gang for at tage en måling den 22. november. Målingen er gennemført og køkkenbordpladetegningen er sendt til Ikea. En måned senere kom Monteras bordpladeinstallationsteam til mig for at installere bordpladen. Efter at have arbejdet 3 timer hos mig kun 2 dage før juledag (22. december), fortalte de mig, at de ikke kan fuldføre installationen af bordpladen, fordi målingen, som blev taget af Montera-måleteamet, ikke var rigtig, derfor kunne de ikke installere hjørnedelen af bordpladen, og de kunne heller ikke skære den vigtigste køkkenø-del korrekt. De efterlod mit køkken i halvinstalleret stand og med huller i kanterne og forlod min plads inden lige før jul!

Montera sendte endnu et målehold efter nytår, 2. uge i januar. Måleteamet fortalte mig, at målingerne var rigtige, og deres installationsteam kunne ikke installere dem korrekt! De fortalte mig, at de vil fremstille hele bordpladen igen og sende et andet installationsteam til at installere det igen. Det er dog nu næsten slutningen af marts, efter flere telefonopkald og e-mails fortæller Ikea, at de ikke har hørt noget fra Montera angående montering eller fabrikation. Når jeg prøver at ringe til dem for at forklare mit problem, lukkede de dybest set telefonen på mit ansigt og kom aldrig tilbage til mig, og det er ikke acceptabelt! Jeg er som Ikeas kunde fornærmet og kan ikke bruge mit køkken i meget lang tid på grund af deres fejl. Jeg siger til alle fremtidige Ikea-kunder, at de venligst ikke skal bruge Ikea eller Montera til køkkener og installation. Jeg vil lede efter alle mine kunderettigheder til at tage mine penge tilbage.

20 marzo 2022

Hej Can
Vi er kede af, at dit ordreforløb trækker så meget ud som det er tilfældet. Når IKEA bestiller os til at måle op til en bordplade, stiller IKEA nogle helt specifikke og konkrete krav, som rummet og køkkenet skal imødekomme. Hvis disse krav bliver mødt, skal vi forlade pladsen. På samme møde er der også regler for, hvilke tilskæringer og tilpasninger, der er med et prisen og hvilke der vil være forbundet med ekstraomkostninger.

Vi kan se, at der er bestilt nye bordplader til dig, så vi håber nu, at producenten leverer dem til os hurtigst muligt, så vi kan komme og montere dem hos dig. Da du har handlet med IKEA og vi udfører dele af arbejdet for IKEA, er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig til IKEA, hvis du har spørgsmål/kommentarer i mellemtiden. Så vil vi forsøge at gøre hvad vi kan, for at få sagen godt i mål, hvis IKEA henvender sig til os omkring din ordre.

Endnu en gang tak for din anmeldelse.

Det fungerede fint

Det fungerede fint, mens det stod på og ser fortsat fint ud.

20 marzo 2022

Hej Bodil
Tak for din anmeldelse. Hvor dejligt at høre, du er tilfreds med det arbejde, vores byggeafdeling udførte hos dig.

Valutata 1 stelle su 5

Værst tænkelige handel nogensinde!

Et nyt køkken uden monteret bordplade og vask. På trods af at vi har hørt mange bordpladehistorier, købte vi i IKEA et køkken med bordplade. Det viste sig, at bordpladen skulle leveres fra Montera og at der var lang leveringstid. Montera sendte en mand, som målte op og kontrollerede, at køkkenet var i vatter. Vi havde på forhånd købt den vask, som skulle underlimes i bordpladen og den blev også målt. Han lavede endda en fin tegning af bordpladen. Herefter ventede vi i længsel på vores bordplade. Da dagen oprandt kom to flinke mænd ud, klar til at montere. Lige indtil de får håndvasken, som skal underlimes, i hænderne. De spørger om det er den vask der skal i, det bekræfter vi naturligvis. Hullet er for lille og mændene kan ingenting gøre. De undersøger, hvor fejlen ligger og bekræfter at der er målt rigtigt op, så fejlen ligger ikke hos os. Bordpladen lod de pænt ligge, indtil de ville komme med den nye, som selvfølgelig først lige skulle fremstilles. Bordpladen blev leveret i uge 43 (okt 2021), og siden har Montera og IKEA kastet os frem og tilbage, ingen har ville tage ansvar.
IKEA fortæller nu, at de ikke samarbejder med Montera mere og derfor ikke kan levere bordpladen. Hvem står med håret i postkassen? Ja, det gør vi, 21 uger efter, med et halvfærdigt køkken, med en bordplade, som ikke er monteret og i øvrigt uden vask.
Vi anbefaler hverken Montera eller IKEA, når der skal købes køkken. Der er virkelig ingen kundeservice hos Montera, IKEA har i det mindste reageret på vores klage.

19 marzo 2022

Hej Pernille
Vi producerer ikke bordpladerne, men er selvfølgelig kede af, at der var en produktionsfejl på din bordplade.
I forhold til din ordretype (stenbordplader), arbejder vi ikke for IKEA, men derimod for IKEAs tidligere bordpladeproducent. Da den pågældende producent ikke længere producerer bordplader for IKEA, er vores kontrakt bortfaldet, og vi er derfor ikke længere involveret i disse ordrer.
Disse sager er overdraget til IKEA omkring årsskiftet.
Da det er hos IKEA, du kan købt din bordplade, henvises du til at tage kontakt til IKEA for afklaring af det videre forløb.
Hvis IKEA kontakter os for assistance i din sag, skal vi gøre vores for at få den bragt godt og hurtigt i mål.
Endnu en gang tak for din anmeldelse.

Valutata 5 stelle su 5

Montera stod for opmåling og pålægning…

Montera stod for opmåling og pålægning af bordpladen i vores nye køkken.
Det var en dyr fornøjelse, men resultatet blev godt.

17 marzo 2022

Hej Jette
Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Dejligt, at I er glade for resultatet.

Hej Klaus
Mange tak for din anmeldelse og fordi, du tog dig tid til at skrive den - det er vi rigtig glade for.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun anbefale Montera.

Jeg kan kun anbefale Montera.
Jeg skulle have lavet en udvidelse af skur under en eksisterende carport.
Montera med Morten Schimdt som byggeleder lavede det præcist som ønsket.
I hele forløbet er alle aftaler overholdt og mere til.
Prisen var også god og blev overholdt.

15 marzo 2022

Hej Henrik
Mange tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.
Dejligt, at processen gik som planlagt. Vi håber, du bliver glad for dit skur.

Hilsen Montera.

Valutata 2 stelle su 5

Rønnebærhavens bestyrelse er ikke tilfreds…

Rønnebærhavens bestyrelse er tilfreds med udførelsen af arbejdet (montering af vinduesgreb), men meget utilfreds med fremgangsmåden: aftaler blev flere gange udsat og én gang mødte håndværkeren slet ikke op på den aftalte dag, så beboerne, som var blevet hjemme for at få arbejde gjort, ventede forgæves.
Derfor har vi været nødt til at se os om efter et andet tømrerfirma.

Med venlig hilsen,

Kees van Kooten NIekerk
formand for AB Rønnebærhaven

12 marzo 2022

Hej Kees
Dejligt, at I har været tilfredse med det arbejde, vi har udført hos jer.
Vi beklager, at planlægningen og kommunikationen ikke har været tilfredsstillende.
Under Corona har vi oplevet at vores leverandører, og markedet generelt, har været presset, hvilket har resulteret i bl.a. lange og utilregnelige leveringstider og aflyste leveringer. Denne situation har været svær for os at navigere i.
Vi kan kun beklage, at vi ikke har været bedre til at informere jer om disse udfordringer løbende og er meget kede af den ulejlighed, det har medført for jer og beboerne.

Tilfreds 👍

Dygtige folk der kom og udførte opgaven til Ug. Deres bestilling og kommunikation inden bærer præg af det er stort firma og de måske er bange for at kunden snyder! Alle ekstra ting og forbehold er meget udpenslet.

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse. Dejligt at læse, du er tilfreds med det udførte arbejde.
Det er rigtigt, at vi gør meget for at informere vores samarbejdspartneres (som i dette tilfælde er IKEA) kunder forud for vores besøg hos dem. Det gør vi ifølge aftale med samarbejdspartneren, og målet er at afklare og ikke mindst forventningsafstemme, så godt som muligt om vores service.
Vi er skam ikke bange for at kunderne snyder, vi kan bare godt lide rene linjer😊

Super tilfreds

Super gode og dygtige håndværkere. Vi har været rigtigt glade for Monteras arbejde og vil med glæde anbefale dem til andre.

Hej Helena
Mange tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.
Dejligt at læse, at du vil anbefale os til andre.

Valutata 1 stelle su 5

Af uforklarlige it fejl kom de ikke og…

Af uforklarlige it fejl kom de ikke og monterede bordpladen på den oplyste dag så fragtmanden kom med bordpladerne og så gik der fire dage før de kunne finde en ny dato.
Montørerne borede huller i sidestykkerne så vi skal sætte nye sidestykker op. Det skulle vi selv gøre og venter fortsat at høre fra montera vedr. betaling for de nye sidestykker vi har købt. Opmåleren målte vores væg, og da den var skæv oplyste han at bordpladen skal skulle skæres til på stedet. Det blev gjort, men således at vi nu har en 2 cm bred fuge mellem bordplade og væg. Ikke et besynderligt pænt resultat. Kan bestemt ikke anbefale montera.

Hej Louise
Vi beklager, at en fejl i vores IT-system ramte dig.
I forhold til evt. kompensation for sidestykkerne, så bedes du kontakte vores reklamationsafdeling på reklamation@montera.dk.

Valutata 1 stelle su 5

Når de er ude og se på det der skal…

Når de er ude og se på det der skal laves, siger de en ting, men ringer fra kontoret og siger noget andet. Arbejdet er ikke særlig pænt udført.

Hej Casper
Efter den første opmålers besøg hos dig, sparrede han med en kollega på kontoret og de blev sammen enige om en anden løsning, som de så kontaktede dig om.
Vi beklager, at arbejdet ikke er udført tilfredsstillende. Vi kan se, at reklamationsafdelingen er på sagen.

HIlsen Montera

Valutata 1 stelle su 5

Føler sig taget ved næsen.

Er dybt chokeret over vores oplevelse med Montera...
Vi er i chok over forløbet, og vi er rystet over at Montera ikke tilbyder kompensation..
Aldrig mere..

Hej Niels
Vi er kede af forløbet du har været igennem. Vi kan se, vores reklamationsafdeling er på sagen og håber, at I finder en løsning, du bliver tilfreds med.

Valutata 5 stelle su 5

Meget søde og kompetente arbejdesmænd…

Meget søde og kompetente arbejdesmænd der kommer ud. Både opmålere og tømrer/snedker der monterer.
Flot resultat - meget tilfredstillende og de gjorde sig umage.

Hej Lone
Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du har haft gode opevelser med både opmåling og montering.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più