Havde firmaet ude til en opmåling af mit nye køkken fra Ikea, nu har jeg bedt om at få opmålingen i DWG eller DFX fil, istedet for den fremsendte pdf, det kan ikke lade sig gøre siger de. Bliver bedt... Leggi di più
Først opmåling af Ismail og efterfølgende montering af Ikea bordplade til bryggers. Flink og erfaren opmåler - skarp og dygtig til sit job. Idag ca 1,5 md senere kom bordpladerne så. Vi havde bes... Leggi di più
Vi havde bestilt opmåling af en bordplade fra Montera. Vi modtager tegningerne, hvorefter vi bestiller bordpladen. Det viser sig, at Montera har målt en af længderne forkert, så vi har et ud... Leggi di più
HOLD JER LANGT VÆK! Montera har siden november 2021 ikke udbedret højde forskel på min bordplade ved samling. De har forsøgt én gang, men istedet beskadiget flere skuffefronter. De besvar... Leggi di più
Sønderskovvej 2, 8362, Hørning, Danimarca
- soren@montera.dk
- montera.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Montering af Ikea køkkenbordplade
En super oplevelse hvor Kasper og Ismail monterede bordpladerne og lagde en flot afsluttende fuge langs bordkant mod væggene. Virkelig et par sympatiske gutter, der arbejder professionelt og effektivt.
Tak for et flot resultat.

Risposta di Montera.dk
Michael and Erik var meget meget…
Michael and Erik var meget meget professionelt og ansvarlig. Det installerede vores bordplade og vi er meget tilfreds med det.
Helt sikker anbefales dem.

Montering af køkken bordplade
De kom til tiden og blev ved til de var færdige. Det tog væsentlig længere tid end forventet, men det er udført fuldt tilfredsstillende.

Risposta di Montera.dk
God service og flot resultat af…
God service og flot resultat af montering af bordplade i køkkenet

Risposta di Montera.dk
Jeg fik monteret en bordplade og…
Jeg fik monteret en bordplade og vægplade med vinkel og nedsænket vask. Arbejdet blev udført hurtigt og til flot perfektion. Rasmus og Ismail var professionelle og gode til at kommunikere.
Klart anbefalet.

Risposta di Montera.dk
Meget flot service og hjælpsomhed
Fantastisk godt arbejde af Sebastian og Michael, der i dag har monteret køkkenbord og vask i mit gamle køkken, der nu ser ud som nyt!
De har ovenikøbet også hjulpet med nogle andre små-reparationer i køkkenet!

Risposta di Montera.dk
Vi har haft en overordnet god…
Vi har haft en overordnet god oplevelse. Det er ikke altid været nemt at lave aftaler med Montera, men selve opsætningen af køkkenet var super og de to der satte det op gik langt for at det skulle blive flot :)

Risposta di Montera.dk
Vi skulle have lavet køkken af Montera
Vi skulle have lavet køkken af Montera, første dag kommer de 4 timer for sent, er der nogle problemer ift montagen så får man det kun af vide hvis man selv spørger hvordan det går.
De er bruger 3 dage på opsætningen. Køkkenet er hverken halvt eller helt færdigt. Vi hører ikke fra dem i en uge før vi selv kontakter firmaet ang fejl og mangler. Lågerne er ikke rettet til så de er lige. Nogle skabe er monteret skævt og der er ingen form for finish. Vi prøver at kontakte deres kontrollør i firmaet men det eneste man får er udskydelse og en masse dårlige undskyldninger om hvorfor de ikke er færdige. Råd til andre er, HOLD JER LANGT VÆK!

Montering af bordplade
Montørerne kom en del forsent og kunne ikke nå at udføre arbejdet indenfor normal arbejdstid, men valgte alligevel at blive og udføret et godt stykke arbejde.

Supergod service
Levering til tiden, flinke folk, flot udførelse - og ifølge aftale hjalp de os desuden med at tilskære og montere en speciel vindueskarm for et beskedent ekstragebyr. Det sparede os selv for en del hovedbrud, så det var virkelig en stor hjælp. Topservice!

Risposta di Montera.dk
Almost perfect experience while…
Almost perfect experience while installing the kitchen countertop, they did a good job overall, couple of scratches on the wall while fitting but its something a bit hard to avid, they have installed everything even though it was not purchased from Ikea, what I found to be very nice of them. Quite late delivery from Ikea and it was not what they have promised but cant blame montera for that. Overall I can recomend them!!

Super oplevelse
I forbindelse med opmåling og montering af et par køkkenbordplader fra IKEA, havde vi fornøjelsen af at arbejde sammen med Montera. Opmålingen var grundig og præcis, og vi følte os godt behandlet og inkluderet undervejs. Da det kom til monteringen, blev vi mødt af Jakob og Michael, der tog sig den fornødne tid til at sætte sig ind i tingene og lave alt helt perfekt og med smil på læben. De efterlod os meget glade. Kan klart anbefales.

Risposta di Montera.dk
3 uger forsinkelse udover de 4 uger jeg…
3 uger forsinkelse udover de 4 uger jeg i forevejen ventede for en enkelt bordplade. 1 uges forhindringer på telefonlinjen.
Dog 1500 kr i tilbagebetaling , kunne gøres bedre