Fik en motorfejl på min Buggy fra 2021 og ringede til Kennet og fik en tid samme dag om eftermiddagen og efter en lille time's tid så var den køreklar igen, super service
Scopri cosa dicono le persone
Det är Monobuggy från och med 2024 som kan registreras och får köras på allmän väg. (Gäller i Sverige) Jag har tyvärr haft stora problem med att få min Monobyggy registrerad och det har kostat mig e... Leggi di più
God oplevelse. Sendte en mail angående et lille tilbehørs sæt til en flere år gammel monobuggy. Der var svar omgående og ikke 3-4 dages svartid som mange praktiserer. Betaling via MobilePay og varen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Monobuggy Golfscooter blev startet i 2013 og har med udgangspunkt i Ølgod leveret golfscootere til golfspillere i Skandinavien og Benelux landene. Med en Monobuggy kan de golfspillere, der af den ene eller anden grund, har vanskelig ved at gå 18 huller (10 - 12km) følges med de gående medspillere. Golfscooteren kan endvidere foldes sammen og transporteres i de fleste almindelige personbiler.
Informazioni di contatto
Energivej 6, 6870, Ølgod, Danimarca
- info@monobuggy.dk
- monobuggy.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super golfscooter
Super imødekommende og virkelig pro. Alt var som forventet.
Bjarne er altid imødekommen når man har…
Bjarne er altid imødekommen når man har problemer med sin Monobyggy og er til at handle med, har lige købt en Ny Monobuggy der har fået Hvide plader på så jeg kan bruge den til andet end Golf. Super god oplevelse.
John Laursen
Dejligt køretøj
Dejligt køretøj, nu kan jeg igen komme rundt alle 18 huller uden problemer.
Hurtig og fin service af Bjarne, der er meget hjælpsom.
Søren, Værløse
Fantastisk god og hurtig service.
Fantastisk produkt.
Bjarne (ejeren) er yderst hjælpsom og giver en professionel service. Hans golf scooter er utrolig nem at betjene og klare golfbanen uden problemer.
100% anbefaling herfra 🏌️
Monobuggy
God og informativ hjælp når der er tvivlspørgsmål eller noget galt.
Generel hurtig og god service.
Super god kvalitet👍
Super god kvalitet👍
Hammer god service, køre pisse godt🏌️♂️😎
Altid god service
Monobuggy i Ølgod leverer altid en god og kvalificeret service. Uden en Monobuggy ville jeg på grund af mit handicap ikke kunne spille golf.
Super god service og hurtig levering.
Super hurtig respons og forsendelse på…
Super hurtig respons og forsendelse på ny tandrem
Det var hurtigbetjening
Monobuggy. Super service.
Batteri til Monobuggy ældre model. Allerede samme aften jeg havde kontaktet Bjarne, lå det et billede af etiketten med specifikationer i min sms 👍👍 sidste år gik min tandrem og hurtigt modtog jeg en rem med posten 😀😀
Rigtig god service. Jeg er på Monobuggy nr 2. Det virker bare 💪
God oplevelse.
God oplevelse.
Betaling via MobilePay og varen er på vej. Dejligt.
Hej Bjarne Tak for super service.!
Hej Bjarne
Sikken en super service man får hos dig. Monobuggy. dk. Skulle bruge et batteri, tandhjul og sæde samt el artikler. Du ydede en Fantatisk service! Her kan man handle med sikkerhed på god service til gode priser.
Han er rigtig flink under en handel
Han er rigtig flink under en handel. Men han er ikke helt 100% ærlig og er efterfølgende lidt ligeglad.
Beklager du må få denne besked herinde, men sandheden skal bare være der.
Bilen testet 1 time og blev købt på adressen hvor firmaet er belagt, normalt er det at vinter hjul medfølger i handel med bil. Dog har han eftermonteret træk på bilen og undladet at få det godkendt og synet, så jeg kørte på ulovligvis rundt med båd på trækket og det kostede mig penge, der var tidligere ejer ret ligeglad.

Risposta di Monobuggy
Glad kunde
Har netop købt en helt ny Monobuggy hos forhandleren i Ølgod. Fik super introduktion af Bjarne og prøvetur, med grundig gennemgang af produktet. Har taget den i brug og den fungerer perfekt. Glæden ved golfspillet vokser og det er sjovt at køre på den, og så kan de fleste nemt håndtere den. Super anbefaling herfra.
Helt sprit ny indkøbt Monobuggy…
Helt sprit ny indkøbt Monobuggy (+16.000 kr) fungerede ikke.
Efter batteri ombytning i flere omgange måtte jeg opgive.
Returnering af det hele. Købte en brugt i stedet.
MEN
Monobuggy
* vil ikke levere reservedele
* vil ikke henvise til reparatør (findes sikkert ikke) !
* tager ikke telefonen
* sker det endelig - mange undskyldninger.
* holder ikke det lovede....
Mit RÅD:
Lad være med at købe en monobuggy. Servicen er helt i bund.
Ja, det er korrekt- men der gik laaaaaaaaaaaang tid før dette skete.. Og en del af golfsæsonen gik tabt (dog fortsat fuld kontingent betaling)..

Risposta di Monobuggy
Absolut reel forhandler
Absolut reel forhandler. Har kun oplevet god service og et fantastisk produkt, vil til hver en tid anbefale MONOBUGGY.
Handel IKKE dette sted.
Dette er IKKE et sted der er værd at handle hos, da priserne på hjemmesiden ikke stemmer overens med det han opkræver.
Varerne / ny kæde passede IKKE og han påstod at han havde sendt ekstra led men de kom ALDRIG efter flere uger endte vi med at sende det modtage retur.
SÅ slip for bøvlet handel et andet sted.
Mvh Claus "Cykelsmeden"
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.