Da jeg modtog min pakke, manglede der 2 af 3 ting jeg havde bestilt. Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Theis - både via forskellige mails og pr tlf. uden held. Jeg er ærgerlig over at... Leggi di più
Hurtig levering og fantastisk kundeservice. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Molekymi. Varen blev afsendt samme dag, der blev fulgt personligt op på ordren og jeg har fået rig adgang til båd... Leggi di più
Der manglede nogle ting i min ordre, så skrev til molekymi omkring problemet. De svarede ikke på min besked hvilket var lidt underligt, men de sendte tingene der manglede plus lidt ekstra lir. Så min... Leggi di più
Første gang jeg bestilte, havde DAO af en eller anden årsag den 31/12 annuleret ordren. Der var ingen problem fra Molekymi. Theis sendte med det samme pengene retur via mobilpay. 2. Bestilling. Va... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi sælger udstyr der løfter din madlavning til nye højder
Danimarca
- molekymi.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Friendly service with fast delivery.
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt
En lille udfordring blev lynhurtigt ordnet.
Mange spændende sager man vanskeligt finder andre stedet - thumbs up
Virkeligt gode priser og nem og hurtig…
Virkeligt gode priser og nem og hurtig handel og levering.
Jeg giver 4 stjerner.
Jeg giver 4 stjerner.
Jeg købte startersæt, men fik ikke en molekylær hulske med.
Jeg skrev til Thies. Uden bøvl og alt muligt sender han en. God service ja tak 👍
Fordi du altid leverer til tiden
Det er fanme for dårligt… har ventet…
Det er fanme for dårligt… har ventet næsten en måned på min varer. Og når jeg så modtager den.. er den næsten 4 måneder for gammel.
Hold kæft en amatør butik.
God hjemmeside og hurtig levering
God hjemmeside og hurtig levering. Handler der gerne igen.
pakke er ikke dukket op efter 10 dage.
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, tydelig information om hvad der er på lager og hurtig levering.
Hurtig levering
Hurtig levering. Fine produkter til en fornuftig pris. What's not to like?
Bestilte varer for snart 3 uker siden
Bestilte varer for snart 3 uker siden. Pakken er fortsatt ikke sendt fra Molekymi. Kundeservice svarer ikke på henvendelser. Skuffende!
Et forløb, under middel, desværre.
Jeg havde glædet mig til at skulle lave en kemisk dessert, da jeg havde nogle kollegaer til middag. Jeg bestilte varerne i, hvad jeg selv mener er god tid, ca. uge før jeg skulle bruge det.
Får ganske fint en mail ret hurtigt om, at forsendelsen er pakket og klar til fragt.
Helt oprigtigt, vil jeg ønske jeg kunne give flere stjerner, men når forsendelsen først afsendes mere end én uge efter bekræftelsen og, mit track & trace nr. ikke er opdateret (Jeg finder lige pludselig min forsendelse foran hoveddøren, kan jeg desværre ikke tildele mere end to stjerner.

Risposta di Molekymi
I never got what I ordered...
Ordered 4 of a product, got only 1. Wrote them four emails and even attached picture of the very small weight of the GLS package what proves that there was only one in the box but got zero answer. Then I've tried to call them but zero answer again. Seems my money is gone and got almost nothing for it. I suggest to stay away from this company.
Jeg blev skuffet
Det hele var perfekt ! Indtil jeg åbnede pakken og så at der kun var det halve af det jeg jeg havde bestilt og betalt !! Selv på følgeseddelen stod det antal der skulle hade været i pakken .desværre ! Jeg blev skuffet !

Risposta di Molekymi
fik de ting jeg havde bestilt til tiden
der kun gode oplevelser med dette firma, fik mine ting jeg havde bestilt til tiden