Als van oorsprong zuiderling houd ik van echte Limburgse vlaai. Bij toeval ontdekte ik dat Mokka in Sassenheim die levert. Vooral de rijstevlaai (zonder slagroom!) is mijn favoriet. Maar ook de abriko... Leggi di più
Ik zocht een bedrijf dat in Leiden een Maison Kelder crème hazelnoottaart zou kunnen bezorgen. Op de site van Mokka zag ik dat buiten de taart die ik zocht het assortiment groot is. Het bestellen ging... Leggi di più
Heerlijk gebak en zeer prettige medewerkers. Kom hier al jaren.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Voor heerlijke ambachtelijke vlaaien, gebakjes en taarten van o.a. Maison Kelder, koeken, chocolade en onze bonbon collectie, echte Brabantse worstenbroodjes en nog veel meer. Wij bezorgen de beste lekkernijen aan huis of op het werk in de Duin- en Bollenstreek. Bezoek onze koffiecorner / lunchroom en geniet van een drankje met een punt vlaai, een gebakje of een tosti. U kunt bij ons ook een High Tea reserveren.
Voorhavenkwartier 1, 2171 HW, Sassenheim, Paesi Bassi
- 0252229790
- info@mokka-sassenheim.nl
- mokka-sassenheim.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Heerlijk gebak en zeer prettige…
Heerlijk gebak en zeer prettige medewerkers. Kom hier al jaren.
Mijn dochter was geslaagd voor haar…
Mijn dochter was geslaagd voor haar eindexamen en wilde graag een kersenvlaai. In plaats van naar de AH (haar lievelings vlaai) wilde ik haar verrassen met een vlaai van een Mocca Sassenheim. Wat een domper......de vlaai was droog en een hele dikke bodem, de structuur klopt niet, was niet vers (kwam ws uit de vriezer) omdat die ook in doos zat waarom stond Kersenlvaai, na ontdooien niet opnieuw invriezen, houdbaar 11-2026. Netjes een mail gestuurd naar het bedrijf, maar krijg helaas geen antwoord terug. Jammer!
Uiteindelijk toch nog een kersenvlaai bij AH gehaald en een hele blije dochter.
Heerlijke en kwalitatief hoogwaardige vlaaien en taarten
Heerlijke en kwalitatief hoogwaardige vlaaien en taarten. Aan huis afgeleverd.
Hazelnootschuimgebak van Maison Kelder
Hazelnootschuimgebak van Maison Kelder, meer hoef je eigenlijk niet te weten ;) Behalve dat je altijd heel vriendelijk geholpen wordt. De winkel heeft altijd leuke artikelen (kaarten, likeur, chocola) en als je iets laat bezorgen wordt er meegedacht over de bezorgtijd. Echt hele fijne mensen & winkel.
Prachtige regenboogtaart
De verjaardag van mijn zoontje was meteen geslaagd! Hij wilde graag een regenboogtaart met sterren en daar heeft de bakker super leuke invulling aan gegeven!
Heerlijke taarten en buitengewone goede service
De taarten waren erg lekker en hoewel ik ( te) laat was met met de bestelling kon ik ze toch op tijd ophalen. Een hele goede en prettige service
Altijd vriendelijke bediening
Altijd vriendelijke bediening. Overheerlijk gebak van Maison Kelder.
Makkelijk besteld
Makkelijk besteld. Stond klaar voor afhalen. Vriendelijke bediening
Goede service als je wat vraagt ia…
Goede service als je wat vraagt ia alles mogelijk
Fijne zaak!
Bestelling gedaan met kerst!
Stond keurig klaar en heel attend de deur werd open gehouden .
Top producten !
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.