Møllers-Auto kan varmt anbefales. Servicen er til alle tider hurtig, uden at der på nogen måde bliver gået på kompromis med grundigheden. Arbejdet udføres professionelt og med stor omhu, og priserne... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Top service, transparente og fornuftige priser. For min M3 2020 Performance har jeg tidligere brugt anbefalede -ret dyre Tesla værksteder. Har nu lige hentet min bil efter udført reparation på bl.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Møllers Auto har serviceret min bil i efterhånden mange år, og jeg kan varmt anbefale dem. Altid god, pålidelig og imødekommende service.
L'azienda ha risposto
Vores lokale AutoPartner-værksted er stolt af at være en pålidelig og kompetent samarbejdspartner for vores kunder. Vi er dedikerede til at yde den bedste kundeservice og professionelle bilreparationer, der sikrer, at vores kunder altid kører sikkert og problemfrit på vejene. Vi tror på at opbygge langvarige og tillidsfulde relationer til vores kunder, og derfor går vi altid den ekstra mil for at sikre, at hver enkelt kunde føler sig godt taget hånd om fra det øjeblik, de træder ind på vores værksted. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at rådgive og hjælpe vores kunder med deres behov og udfordringer. Vi ved, hvor vigtigt det er at bruge reservedele og udstyr af højeste kvalitet, når det kommer til bilreparation og vedligeholdelse. Derfor har vi nøje udvalgt vores leverandører og sikret, at alt udstyr og reservedele, der anvendes på vores værksted, er af topkvalitet og overholder vores strenge specifikationer. Dette sikrer, at vores kunder altid får den bedste kvalitet til den rigtige pris. Vores stab af dygtige teknikere er altid opdateret med de nyeste teknologier og opdateringer i bilindustrien. Vi er forpligtet til løbende at videreuddanne vores medarbejdere, så vi kan levere den bedst mulige service og resultater for vores kunder. Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og kompetent partner, når det kommer til bilreparation og vedligeholdelse, så er vores AutoPartner-værksted det perfekte valg for dig. Besøg os i dag og oplev, hvad vi kan gøre for dig og din bil! Martin Ellehammer Møller overtog i 2022 NJ Auto. Vi kan efter en årrække stolt fortælle at vi har øget tilfredshedsgraden hos vores kunder, og med kvalitet for øjet, har vi leveret en bedre oplevelse. Rejsen fortsætter i vores ejet navn, Møllers-Auto med bestræbelse om at fortsætte den høje kvalitet og den gode oplevelse.
Øster Bordingvej 3, 8600, Silkeborg, Danimarca
Skide god service for både min bil og min kærestes bil ! Vi er faste kunder😎🤟🏻

Risposta di Møllers-Auto
Har brugt møllers-auto flere gang til min egen og kones bil. Super service alt checket og fixet til en god pris samt altid flinke til at pres en ind ved hurtig behov. Kan kun anbefales her fra 👍😉

Risposta di Møllers-Auto
Vi har brugt Møllers-auto flere gange, og vi er rigtig glade for servicen der :-)

Risposta di Møllers-Auto
Kunne booke olieskift samme dag. De lavede også et par småting uden beregning. Helt fair og god pris. Vender til sikkert tilbage til Møllers Auto.

Risposta di Møllers-Auto
Utroligt flinke og kompetente mekanikere, til en super god pris. Kan klart anbefales

Risposta di Møllers-Auto
Efter at have "shoppet" rundt mellem forskellige mekanikere i noget tid, har jeg det seneste år udelukkende brugt Møllers Auto – og det bliver jeg ved med fremover. Deres service er i top, og jeg har fuld tillid til deres arbejde, hvilket er utrolig vigtigt for mig. De er altid fair med priserne og udfører kun nødvendigt arbejde, uden at forsøge at sælge noget unødvendigt. Det er en lettelse at have fundet en mekaniker, jeg kan stole på. Kan klart anbefales!
De bedste hilsner
Steffen Lenskjold Johnsen

Risposta di Møllers-Auto
Har lige fået den bedste og hurtigste service og de vidste hvad der skulle gøres.

Risposta di Møllers-Auto
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.