Banner for MØBELSALG

MØBELSALG Recensioni 326

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte en sofa med levering tre måneder senere, hvilket slet ikke var noget problem. Jeg fik hurtige svar på mails gennem hele forløbet, og det var nemt at tilkøbe en ekstra mand til leveringen eft... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

2 lækre Kalle stole leveret i løbet af en uge fra bestilling. Virkelig super god oplevelse. Kvalitet og service i top :)

Valutata 3 stelle su 5

Bestilte en læder lænestol i marts. Ringe mailkorrespondance. Prøvede flere gange at ringe uden held. Modtog varen i Juni. Opdatering den 4-7-2025. Jeg er blevet yders overrasket over den gode... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Møbelsalg Tylstrup Herlig uforpligtende kundeservice. Fin indlevelse i vore ønsker, uden påtrængende henvisning til alt muligt andet. Meget fin service og hurtig levering. Handler helt sikkert... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di mobili da esterno
  6. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

Hos Møbelsalg er vi mere end bare en møbelforretning; vi er en passioneret familie af designentusiaster, dedikeret til at bringe stil, komfort og funktionalitet ind i hvert hjem. Grundlagt i 2004 har vi stolt tjent Danmark med et bredt udvalg af håndplukkede, kvalitetsmøbler, der afspejler de nyeste trends inden for hjemmeindretning. Vores rejse begyndte med en simpel vision: at tilbyde enestående møbler, der kombinerer æstetik med holdbarhed, til priser, der er tilgængelige for alle. Vores rejse tog en spændende drejning, da vi udvidede vores passion for møbler til den digitale verden. Fra at være en elsket lokal forretning i Tylstrup nær Aalborg, har vi nu udviklet os til også at omfatte en omfattende online webshop, der servicerer hele Danmark. Denne udvidelse har gjort det muligt for os at nå ud til endnu flere kunder og tilbyde en bekvem, brugervenlig shoppingoplevelse online, samtidig med at vi bevarer den personlige kontakt og den unikke atmosfære i vores fysiske butik. Uanset om du besøger os online eller i Tylstrup, er vores engagement i kvalitet, service og tilfredshed altid det samme. Velkommen til Møbelsalg – hvor vi bringer komfort og stil direkte til din dør, uanset hvor i landet du befinder dig.

Gratis fragt

Gratis levering på alle møbler

Hos Møbelsalg mener vi, at det skal være både nemt og bekvemt at handle møbler og tilbehør til dit hjem. Derfor tilbyder vi altid gratis fragt – uanset om du køber et stort spisebord, en komfortabel sofa eller det perfekte tilbehør til at fuldende dit rum. Vi tager os af leveringen, så du kan fokusere på at nyde dine nye indkøb. Hos os er der ingen skjulte gebyrer – kun ægte værdi og god service! 🚛✨

Informazioni di contatto

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

fin service

møbelsalgs service på den købte vare , er fantastisk.
firmaet kan kun anbefales.

5 gennaio 2026

Kære Michael

Tusind tak for de 5 stjerner og dine pæne ord 😊
Det glæder os meget, at du er tilfreds med servicen omkring dit køb – og tak for din anbefaling, det betyder rigtig meget for os.

Møbelsalg Tylstrup

Møbelsalg Tylstrup
Herlig uforpligtende kundeservice.
Fin indlevelse i vore ønsker, uden påtrængende henvisning til alt muligt andet.
Meget fin service og hurtig levering.
Handler helt sikkert igen og gir anbefaling videre.
Fuld tilfreds med pris på vores køb.
Dbh John Pedersen

18 dicembre 2025

Kære John

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at læse 😊

Det betyder meget, at du oplevede en uforpligtende og nærværende service med fokus på jeres ønsker. Det er lige præcis sådan, vi gerne vil møde vores kunder.

Skønt også at høre, at både pris, levering og den samlede oplevelse levede op til forventningerne. Tak for anbefalingen – og vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Nyder de to lænestole jeg har købt

Nyder de to lænestole jeg har købt. Kunne godt tænke mig at købe noget mere med tiden. De er meget behagelige at sidde i. Rigtig god rygstøtte og nemme at komme og af. Venlig betjening af personale. Meget glad og tilfreds.

24 dicembre 2025

Kære Mette

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du nyder dine to lænestole, og at både komfort og rygstøtte passer godt til dig.

Du er altid meget velkommen, hvis du får lyst til at forkæle dig selv med flere møbler med tiden – og tak for de pæne ord om vores betjening. Det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Lækker sofa og fantastisk service

Jeg købte en lækker sofa, desværre opdagede jeg, da jeg fik sofaen fri for plastik og pap, at det ene beslag var knækket af. Jeg havde tjekket ved ankomst, om der var synlige skader fra transporten. Der var kun de 'sædvanlige' huller i plastikken, og der var intet at se på sofaen.
Jeg kontakter MøbelSalg.dk, for at finde en løsning. Jeg regnede ikke med, at det ville blive en let opgave, men Annette og Frank har ydet en helt igennem fantastisk service.

Ville have givet 4½ stjerne, og kun fordi sofaen, godt lige kunne have været 2 cm. højere 😄 Kan klart anbefale, at købe møbler herfra 👍👍 Så selvfølgelig en 5'er anmeldelse!

12 dicembre 2025

Kære Louise,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fantastiske anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og finde en løsning på beslaget – og at servicen fra både mig og Frank levede op til dine forventninger.

Vi noterer os også din lille kommentar om højden 😄 – vi tager altid feedback med, så vi kan blive endnu bedre. Det betyder rigtig meget, at du kan anbefale Møbelsalg, og vi håber, sofaen vil give dig mange gode stunder fremover.

Bedste møbelfirma

Bedre kundeservice finder man ikke.
Jeg har efterhånden handlet møbler mange steder, men der skal meget til før jeg ikke handler hos møbelsalg næste gang.
Kvalitet helt i top og kundeservice endnu mere helt i top.
Kæmpe anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 dicembre 2025

Kære Jesper,

Tusind tak for de fantastiske ord og de 5 stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det betyder rigtig meget at høre, at både kvaliteten af møblerne og vores kundeservice lever op til forventningerne – og at du har lyst til at handle hos os igen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig RINGE service!

Virkelig RINGE service!! Har købt en sofa til næsten 14.000kr og så vil de kræve 1700kr for at få den op til 3. etage. Det kan bare ikke være rigtigt! Ekstremt dårlig oplevelse. Jeg fortryder at jeg har købt noget hos Møbelsalg!!

2 dicembre 2025

Kære Sheila,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle det.

Som det fremgår af bestillingen, er leveringen som standard kantstenslevering. Indbæring til højere etager kræver ekstra bemanding, og det kan tilvælges ved bestilling. Da denne mulighed ikke blev valgt, bliver prisen for indbæring til 3. etage beregnet særskilt.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, og vi hjælper altid gerne med at finde en løsning, hvis der opstår behov for indbæring.

Vi håber, at sofaen trods alt vil give glæde, og du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis vi kan hjælpe yderligere.

Valutata 4 stelle su 5

Leveret lige efter bogen 👍

29 novembre 2025

Kære Bruno,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 👍
Det glæder os, at leveringen gik lige efter bogen.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang og dermed fortjene den sidste stjerne, hører vi meget gerne fra dig.

Valutata 5 stelle su 5

God vejledning af personalet mht

God vejledning af personalet mht. lænestole som er pragtfulde at sidde i, kan varmt anbefales. Samt god/ hurtig levering.

29 novembre 2025

Kære Kjeld,

Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord! 😊
Det glæder os meget, at du har oplevet god vejledning omkring lænestolene, og at de lever op til forventningerne i komfort. Skønt også at høre, at leveringen var både god og hurtig.

Tak for din anbefaling – det betyder meget for os.

God sofa

God sofa. God kundeservice. God pris. Anbefaler gerne.

6 novembre 2025

Kære Tommy,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Det glæder os, at du er tilfreds med både sofaen, kundeservicen og prisen – og tak fordi du gerne vil anbefale os videre.

Valutata 4 stelle su 5

Har fået en virkelig lækker Dundee…

Har fået en virkelig lækker Dundee lænestol. Kunne ikke lige finde ud af at justere nakkestøtte og hvordan den indbyggede fodskammel fungerede, men fik de nødvendige gode oplysninger, da jeg ringede til dem.
Den sidste stjerne ville jeg have givet, hvis de havde besvaret min mail, inden jeg købte stolen, om jeg med min højde på 190 cm ville kunne bruge stolen. Jeg hørte desværre ingenting, men tog alligevel chanchen og købte stolen, da jeg ikke kunne modstå det smukke design.

12 novembre 2025

Kære Jens,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om din Dundee lænestol – det er dejligt at høre, at du er glad for både komfort og design.
Jeg er virkelig ked af, at du ikke fik svar på din mail vedrørende din højde, inden du købte stolen. Det beklager jeg meget – det er ikke den standard for service, vi tilstræber. Vi gennemgår vores mailsystem, så vi undgår, at forespørgsler som din bliver overset fremover.
Jeg er glad for, at du alligevel tog chancen, og at vi efterfølgende kunne hjælpe dig godt på plads med både nakkestøtte og fodskammel over telefonen.
Du er altid meget velkommen til at ringe direkte til mig, hvis du har spørgsmål en anden gang – så hjælper jeg dig gerne med råd og vejledning.

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte møbler onsdag eftermiddag og modtog den torsdag morgen kl 7.30.
Helt fantastisk.

5 novembre 2025

Kære Marie,
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊
Hvor er det dejligt at høre, at dine møbler nåede så hurtigt frem – fra onsdag eftermiddag til torsdag morgen, dét er lige sådan, vi elsker, at det lykkes.
Helt fantastisk at du deler oplevelsen – tak fordi du valgte os.

Lækker stol i læder

7 novembre 2025

Kære Peder,
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊
Det glæder os, at du er tilfreds med din lækre læderstol – vi håber, du får mange gode timer i den.

Valutata 5 stelle su 5

Helt ekstraordinær og uventet service…

Helt ekstraordinær og uventet service ved levering af en otiumstol til mine forældre :o)

16 ottobre 2025

Kære Dorthe,
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊
Det glæder os rigtig meget, at leveringen af otiumstolen til dine forældre blev en positiv oplevelse – og at servicen kunne overraske lidt ekstra.
Vi håber, stolene vil bringe mange gode stunder!

Valutata 5 stelle su 5

Stor hjælp på telefonen og hurtig…flot service

Stor hjælp på telefonen og hurtig levering

15 ottobre 2025

Kære Søs,
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊
Det glæder mig rigtig meget, at du har oplevet både stor hjælp på telefonen og hurtig levering – det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være.

Valutata 1 stelle su 5

Skuffet, medarbejderne er ikke ansvarlige for kvaliteten af ​​emballagen og leveringen af ​​varerne. Ordren blev betalt, men blev ikke leveret.

anbefaler det ikke. Virksomheden leverede ikke de forudbestilte og fuldt betalte varer.

12 ottobre 2025

Kære Halyna,
Tak for din anmeldelse. Jeg er oprigtigt ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, vores kunder skal føle det.

Som vi talte om pr. telefon, skete der desværre en fejl, hvor vi kun fik afsendt det ene skoskab, selvom der var trukket betaling for to. Den fejl er vores, og den tager vi naturligvis ansvar for. Jeg har derfor tilbudt at tilbagebetale det for meget hævede beløb med det samme.

Vi benytter et eksternt fragtfirma til leveringen, og jeg er ked af, at forløbet ikke har levet op til hverken dine eller vores forventninger. Din oplevelse tager vi meget alvorligt, og vi bruger den til at se vores procedurer efter i sømmene, så vi kan blive bedre fremover.

Jeg er glad for, at vi fik talt sammen, og at jeg kunne få dig til at smile lidt undervejs – og jeg håber, at den løsning, vi har aftalt, trods alt kan afrunde forløbet på en mere tilfredsstillende måde for dig.

Alt fungerede perfekt.

4 ottobre 2025

Kære Bjarne,
Tusind tak for de 5 stjerner! 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at alt fungerede perfekt fra start til slut.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er så glad for at have købt min sofa his Møbelsalg. Annette er super sød at tale med i telefonen, og alt har levet op til mine forventninger. Og mere til. Bor på Sjælland, så kunne ikke se sofaen inden. Tog chancen og er bare så glad. Den er alt det de lover. Vil til enhver tid anbefale møbelsalg.

2 ottobre 2025

Kære Susanne,
Tusind tak for de 5 stjerner og din fantastiske anmeldelse – hvor bliver jeg bare glad af at læse dine ord! 🥰
Det betyder rigtig meget, at du turde tage chancen på sofaen uden at have set den først – og at den endda har levet op til (og overgået) dine forventninger.
Det var en fornøjelse at tale med dig i telefonen, og vi er så taknemmelige for, at du vil anbefale Møbelsalg til andre.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og super service af…

Hurtig levering og super service af chaufføren.
Er rigtig glad for min nye lænestol

25 settembre 2025

Kære Allan
Tusind tak for de 5 stjerner! 😄 Det glæder os, at du er rigtig glad for din nye lænestol, og at leveringen med vores chauffør gik så glat.

Vi synes også, det er vigtigt, at møblerne kommer hele og smilende frem – så det er skønt at høre, at oplevelsen levede op til forventningerne. Nyd lænestolen! 🛋️

Valutata 5 stelle su 5

Super nem og rigtig god kontakt kan…

Super nem og rigtig god kontakt kan rigtig godt lide at kontakten på telefonen og mail ikke er den sædvanlige stive sælger type. Sofaen vi har købt lever fuld ud til beskrivelsen vi er dog lidt kede af at benene ikke er så pæne der hvor de er skåret. Og skuffet over at der ikke var karameller med 🤣

23 settembre 2025

Kære Lone
Tusind tak for de 5 stjerner og de søde ord! 😊 Det glæder os, at du har haft en god kontakt med os, og at sofaen lever op til forventningerne.

Vi beklager, at benene ikke helt levede op til ønsket – vi tager det til os. Som en lille ekstra godte sender vi karameller til dig i dag 🍬🤣 – håber de kan gøre oplevelsen endnu sødere!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più