Efter jeg skiftede til elforbundet, bliver de ved med at sende regninger, el spar aftale kunne ikke sige op. Jeg skal blive ved at betale kr29. Hvis jeg skifter tilbage, kan jeg være fri for disse r... Leggi di più
Forfærdelig service i jeres butik på gågaden i Århus. Skulle bytte nogle sko som jeg ikke var tilfreds med, og jeg bliver fortalt at de sagtens kan sælges til andre, og at skoene ellers er meget popu... Leggi di più
I recently bought a beautiful grey Odelia coat from these amazing guys :) I love the jacket - the fabric is gorgeous and even though it's light-weighted, it's super warm. The style is a perfect... Leggi di più
Har haft købt en Modström jakke der har været nogle reklamations problemer med og kontaktede derfor kundeservice med nogle spørgsmål. De lovede at ringe tilbage, og 1. gang gik der hele 4 dage f... Leggi di più
Modström webshop sælger tøj til kvinder, via vores webshop Modstrom.com. Kulturen hos Modström kan karakteriseres som en virksomhed med passion for mode, iværksætteri og hårdt arbejde, som sætter et stærkt kvindeligt præg på modebranchen.
Danneskiold-Samsøes Allé 9, st, 1434, København K, Danimarca
- support@modstrom.com
- modstrom.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk kundeservice!
Havde nogle problemer med at modtage ordrebekæftigelsen på min vare, så skrev til kundeservice og der blev svaret på efter 5 minutter.
Perfekt kundeservice!
Hurtig levering
Jeg bestilte min forårs jakke onsdag og havde den fredag middag. Dejligt med hurtig levering!
Useriøs kundeservice
De lovede at ringe tilbage, og 1. gang gik der hele 4 dage før jeg selv blev nødt til at ringe til dem igen og her 2. gang har jeg stadig ikke hørt noget fra dem siden igår.. hvilket jeg heller ikke regner med, medmindre de læser dette.

Risposta di Modström Webshop
Super god service
Jeg fik forrige år en Gone jakke i julegave, som jeg har været rigtig glad for. Desværre gik jakken i stykker ved lommerne. Jeg skrev en mail til support afdeling, som hurtigt skrev tilbage med det fantastiske svar, at jeg bare kunne tage ind i en butik og få den byttet til en ny jakke. Inde i butikken byttede de den med et smil, til lige den farve jeg gerne ville have. Hvilken service, det er ikke mange steder man får så god og hurtig en hjælp. Tusinde tak :)