Ik kwam een jas tegen die er leuk uitzag voor een schappelijke prijs. Zodoende heb ik deze besteld. En dit verliep prima. Hoe de jas is weet ik nog niet, want ik heb het net vanmiddag besteld. Tot nu... Leggi di più
Oke, in aanvulling op de eerdere review is er inmiddels bericht dat het pakket onderweg is vanuit China. Dat is beter dan helemaal niets.
Bij aankoop, duidelijke en snelle informatie aangeleverd over het verloop van de afhandeling. Leuke vlotte kleding. Website is overzichtelijk met duidelijke maattabel.
Ik hoefde er niet over na te denken toen ik het droeg. Dat is meestal een goed teken.
Vlot en overzichtelijk
Website is overzichtelijk met duidelijke maattabel.
Een leuke jas
Hoe de jas is weet ik nog niet, want ik heb het net vanmiddag besteld. Tot nu toe verloopt alles prima.
Product staat op site als op voorraad
Product staat op site als op voorraad, De site oogt nederlands. Maar ze bedoelen op voorraad in china.
Je krijgt een chinese track en trace, en moet weken wachten. Zelf bestellen op ali is goedkoper en mogelijk sneller.
De site presenteren als Nederlands vind ik misleidend.
De stof is zacht maar niet slap
De stof is zacht maar niet slap, waar ik bang voor was. Hij blijft mooi na het wassen. Ik vind het fijn dat ik er niet over hoef na te denken hoe ik het combineer, het werkt gewoon.
Deze week een blazer besteld en…
Deze week een blazer besteld en betaald, niks ontvangen, niks onderweg, gebeld telefoonnummer bestaat niet. Drie e-mails gestuurd ook niks gehoord
De Gregory knit bleef mooi in vorm na…
De Gregory knit bleef mooi in vorm na het wassen wat ik niet had verwacht tbh. Normaal rekken dit soort dingen uit maar deze bleef goed.
Tbh deze set maakt aankleden gewoon…
Tbh deze set maakt aankleden gewoon makkelijker. Geen nadenken, gewoon aantrekken en gaan.
De tweedelige set is echt makkelijk te…
De tweedelige set is echt makkelijk te dragen. Niet strak, niet ongemakkelijk, gewoon goed.
Had niet gedacht dat ik zoveel om een…
Had niet gedacht dat ik zoveel om een pyjamaset zou geven lol maar hier zijn we. De Yuna set is gewoon heel ademend.
Gebruik de Henry quarter zip vooral om…
Gebruik de Henry quarter zip vooral om te layeren en dat werkt gewoon goed. Zowel voor werk als weekend.
is deze site wel legaal?? …
mailen bellen niks helpt ,yel nummer klopt niet krijg een gezin aan de telefoon die zegt verkeerd verbonden???
Ik twijfelde eerst over de wijde…
Ik twijfelde eerst over de wijde tweedelige set maar hij ziet er eigenlijk beter uit dan verwacht. Zit relaxed maar is nog steeds netjes genoeg voor snelle boodschappen of een random Zoom call.
Ik kocht deze co ord set en was eerst…
Ik kocht deze co ord set en was eerst niet zeker over de losse pasvorm maar hij is eigenlijk heel fijn. Hij zit nergens strak en ik kan me makkelijk bewegen. Ik droeg hem zelfs even naar buiten voor een koffie en voelde me niet underdressed lol. Gewoon simpel en draagbaar
Deze sweaterjurk is echt zo’n…
Deze sweaterjurk is echt zo’n makkelijke outfit. Ik trek hem gewoon aan met een panty en het ziet er meteen verzorgd uit zonder moeite. Hij kwam netjes verpakt aan en zag er precies zo uit als op de foto’s, dus geen verrassingen
With Love hoodie
Ik had een With Love hoodie gekocht, het duurde 2 weken om aan te komen en op de foto waren er geen touwtjes op de trui. Die zaten er wel. Het is niet goede kwaliteit dus niet kopen. Misschien is de rest van de website wel goed maar dit was echt een enorme teleurstelling
oplichters
het is een heel slecht bedrijf ik had de blauwe spijkerbroek met de blauwe broekzak besteld en ik krijg een geel andere broek voor me het lijkt nog niet een beetje op niet normaal
Ik heb deze zachte lounge set gekocht…
Ik heb deze zachte lounge set gekocht en het werd meteen mijn favoriet voor thuis. De stof voelt heel zacht aan op de huid en ziet er na een paar wasbeurten nog steeds goed uit
Ik kocht de nolan jas en dacht dat hij…
Ik kocht de nolan jas en dacht dat hij misschien bulky zou voelen maar dat is niet zo. Ik draag hem bijna elke dag en hij ziet er nog steeds als nieuw uit.
Ik bestelde de gregory sweater omdat ik…
Ik bestelde de gregory sweater omdat ik eerlijk gezegd geen zin had in gedoe met retourneren. Ik probeerde hem aan en hij paste meteen goed dus dat was een opluchting.
De henry quarter zip is zo’n item dat…
De henry quarter zip is zo’n item dat gewoon goed werkt in het dagelijks leven. Niet te warm en niet te dun, perfect om te layeren. Ik draag hem naar werk maar ook in het weekend en dat werkt allebei prima. Simpel maar goed.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.