Één van mij favoriete winkels! Een meerwaarde in onze gemeente De Pinte :-) De kleren zijn ook van uitstekende kwaliteit. Prijs-kwaliteit echt top dus. Amina en haar partner zijn zo vriendelijk en sta... Leggi di più
Zeer vriendelijke en spontane verkoopster/zaakvoerdster die zeer behulpzaam is! Wat ik leuk vond is dat ze zeker niet opdringerig was en ook eerlijk was in haar mening. Eerlijkheid gaat hier boven ver... Leggi di più
Heel vriendelijke bediening een woordje uitleg bij wat je past dit geeft aanleiding tot kopen ben zelf shop manager en sta daar ook achter spijtig genoeg vindt je dit nog in weinig zaken . Blij de za... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Met als slogan "effortless chic" bieden we jou tijdloze fashion met een luxe uitstraling en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Modespot gaat op zoek naar de nieuwste trends en maakt deze voor jou toegankelijk!
Baron de Gieylaan, 9840, De Pinte, Belgio
- +32468064394
- info@modespot.be
- modespot.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Uitstekend
Super vriendelijk en behulpzamen eigenaars, die heel veel aandacht schenken aan hun klanten. De kwaliteit van de kledij is uitstekend en betaalbaar, hier vind je de perfecte basics voor in de kleerkast! Ook bij online shoppen wordt jouw aankoop snel verzonden.
Amina en felipe zijn het toonbeeld van…
Amina en felipe zijn het toonbeeld van hoe je klanten moet ontvangen in een winkel! Mooie collecties aan heel goede prijzen. Ben al klant van dat 1.
Heel aangenaam
Heel aangenaam. Gaf uitleg bij de stuks en besprak andere opties. Zeer goed advies
eerste maal dat ik de zaak binnen kwam
eerste maal dat ik de zaak binnen kwam, warm onthaal, steeds bereid je te helpen, laten je ook op je gemak snuisteren. kom zeker nog langs
Vriendelijke eerlijke hulp
nieuwe outfit
ik wou een nieuwe outfit voor een feestje en ik werd super geholpen! Merci voor de hulp en er mij stralend te doen uitzien ❤️
snelle terugbetaling
Correct en snel
Next day afhaling in winkel was een pluspunt. Site is echter soms niet zo goed navigeerbaar.
Zeker aan te raden. Drie truien besteld en alle drie…
Drie truien besteld en alle drie perfect zoals verwacht!
Producten kwamen volledig overeen met…
Producten kwamen volledig overeen met de foto's online en werden snel geleverd. Niets op aan te merken
Snel geleverd, goede kwaliteit
Regelmatig mooie promoties. Na bestelling vrij snel geleverd, kleding mooi verpakt.
Zeer vriendelijke ontvangst.
Zeer vriendelijke ontvangst.
Geen moeite te veel om stukken uit te halen en feedback te geven, zonder zich op te dringen.
Zeer tevreden met mijn aankoop
Vriendelijke bediening
Vriendelijke bediening, hedendaagse trendy kleding, fijn adresje om lokaal te shoppen
EEen aanrader in Genten winkel met leuke trendy collectie…
Een winkel met leuke trendy collectie aan schappelijke prijzen. Ook steeds een vriendelijke bediening!