Ik gebruik zelf de Vrouwenmix van Modern Native en ben er echt blij mee. Wat mij aanspreekt is dat het geen “standaard” supplement is, maar puur voeding in capsulevorm, zonder onnodige toevoegingen.... Leggi di più
Voorheen veel verschillende potjes met de nodige prijskaartjes eraan gekoppeld. Daarbij bij het innemen altijd last van maag ivm vasten in de ochtend en middag. Nu een maand bezig met de alleen mannen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De Orgaan supplementen , Oerkefir & magnesium olie werken super ♡ Ik voel mij er écht veel beter door, vooral mentaal meer in balans... sterker en rustiger in m'n hoofd ~ mijn gemoedstoestan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ben een fervent gebruiker van de orgaan pillen. Het is mijn streven om zo natuurlijk mogelijk op het lichaam afgestemd voedings/leefpatroon te volgen en de voedingscomponenten en waarde van orgaan... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
❄️ Gevriesdroogde Orgaan Capsules 🐄 100% Grass-Fed & Grass Finished 🧔 Productvragen: support@modernnative.nl
Céramiquelaan 571, 1031 KG, Amsterdam, Paesi Bassi
- 0633337525
- support@modernnative.nl
- modernnative.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Schildklier
Schildklier. Product van uitstekende kwaliteit.
Het doet bij mij wat ik er van verwacht.
Geen 5 sterren vanwege de toch wel stijve prijs.
Ik heb de mannenmix aangeschaft
Ik heb de mannenmix aangeschaft en die helpt echt goed. Is vooral door de zink erg goed voor je huid en haar en ook een beetje voor de nagels. Maar dat huid en haar. Geweldig dat het helpt tegen jeuk.. in ben om.. de volgende bestelling staat al in mijn kast.
De informatie is goed en begrijpelijk
De informatie is goed en begrijpelijk. de natuurlijke kracht van de supplementen is super.
Dit is echt toekomst voor de gezondheid van ons lichaam en mens zijn.
Mooie en goede producten
Mooie en goede producten. Makkelijk en snel bestellen en wordt ook snel bezorgd. Wat ik ook prettig vind, is dat je niet elke week e-mails ontvangt etc.
Sinds ik de supplementen gebruik, heb ik meer energie, een mooiere huid en een betere hormonen balans.
Het schildkliersupplement is uitstekend
Favoriete webshop om te bestellen
Favoriete webshop om te bestellen. Het is wat duur... maar ze hebben gelukkig vaak goede acties (bundels). Ik merk zoveel verschil met hoe ik mij voel, terug naar de basis wordt door deze producten 10 keer makkelijker.
Meer energie!
Zes weken geleden heb ik voor de 1e keer producten van Modern Native besteld. Product is snel geleverd in een mooi doosje. Na een aantal weken de capsules slikken kan ik zeggen dat het een prima product is. Ik heb meer energie gekregen.
Top product
Ik gebruik deze elektrolyten als aanvulling op mijn zoutinname vanwege de ziekte POTS. Ik vind het fijn dat dit product volledig natuurlijk is en vrij van gluten. Ik moest wel even wennen aan de smaak, maar dat is logisch gezien er geen onnodige toevoegingen zoals smaakstoffen of zoetstoffen in zitten. Het product doet wat het moet doen en daar ben ik blij mee. De RVS maatlepel erbij is erg handig!
Snelle en mooi verpakte levering
Fijne ervaring
De supplementen komen van grasgevoerde runderen uit Nederland en werken super goed! De mannenmix was vooral een topper , veel meer energie, betere slaap en kracht in de sportschool.
De bestelling was er super snel en de pagina van modernnative bevat heel veel informatie over leefstijl en voeding!
lekker makkelijk
Bestellen gaat simpel en snel en de volgende dag is t al binnen!
Goede producten en perfecte service!
Goede producten en perfecte service!
Ik ben op zoek naar het probleem van…
Ik ben op zoek naar het probleem van kramp in mijn benen nachts. Helaas is dat nóg niet helemaal over.
Snelle en goede levering
De producten zijn goed.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.