Modehuis Nederland Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

DROPSHIPPING! Dus let op als je hier besteld. Levering duurt vele dagen, want de rommel komt uit China. Het Nederlandse adres is slechts een woonhuis. Terugzenden moet naar China en de terugzendkos... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

ALERT: GROTE OPLICHTING! Wijze les geleerd, voortaan altijd vooraf de reviews checken. Dit bedrijf verzendt goedkope, defecte rotzooi uit China waar je 3 weken op moet wachten, retourneren kan al... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Oplichters. Laarzen besteld, waren niet zoals op de foto. Werden ook in plastickzak geleverd. Nooit reacties gehad op e-mails. Retouradres zou ergens in Frankrijk zijn. Desalniettemin retour gestuurd... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

71 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

DROPSHIPPING!

DROPSHIPPING!
Dus let op als je hier besteld. Levering duurt vele dagen, want de rommel komt uit China. Het Nederlandse adres is slechts een woonhuis. Terugzenden moet naar China en de terugzendkosten betaal jij!
Ik kocht een zwembroek van zeer slechte kwaliteit.

2 giugno 2026

Na 3,5 week i.d.d

Na 3,5 week i.d.d. de bestelde schoenen ontvangen.
Ik ben erin getrapt, de beschrijving van de schoenen klopt niet. zeer slechte kwaliteit, het is geen Europese maat, plastic zouden veiligheid schoenen zijn. zwaar teleurgesteld. ik hoop dat ze een biertje van die 60euro drinken. weer een wijze les om reviews te kijken.

2 aprile 2026

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. 1 maand moeten wachten op een huispak van €59,95. Eindelijk na 1 maand komt het binnen maar tot mijn grote schrik is de kwaliteit zo ontzettend slecht. Alles komt uit china van modehuis Nederland. Te laat de reviews gelezen. M’n eigen schuld. Maar wees gewaarschuwd. Bestel hier nooit iets.

11 marzo 2026

Mega slecht!

Mega slecht!
Ten eerste staat er op de website dat je pakketje tussen de 3-5 werkdagen bezorgd wordt. Dit is absoluut niet het geval, ik heb bijna een maand moeten wachten op mijn pakketje...
Ten tweede, er is met geen mogelijkheid contact met het bedrijf te krijgen. Ze reageren nergens op.
En ten derde, het pakketje komt uit China en ziet er heel anders uit dan op de site . Ik wil hem retour sturen maar krijg natuurlijk geen reactie.

Niet op deze site bestellen!!!

1 marzo 2026

Nooit hier bestellen.

Nooit hier bestellen.
Defecte schoenen ontvangen en €55 moeten betalen voor retour.
Meerdere mails gestuurd, geen enkele reactie.
Pure oplichting.

20 dicembre 2025

Fraude

Inderdaad rechtstreeks rommel door hun in China besteld. Levertijd veel langer dan gezegd. Daarna maar halve bestelling geleverd. Geen enkele mogelijkheid om contact te krijgen voor retour. Meerdere onbeantwoorde emails. Telefoonnummer op website is niet in gebruik. Spaar je geld uit en bestel niets bij deze oplichters.

7 gennaio 2026

Wat een klotebedrijf

Wat een klotebedrijf. Eerst weken wachten voordat je iets ontvangt wat totaal niet op de foto's lijkt. Als je het wilt terugsturen zijn ze niet thuis. Meerdere berichten en emails gestuurd, maar geen reactie.

1 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jas gestuurd .maar op een rommelmarkt…

Jas gestuurd .maar op een rommelmarkt koop je .hem zeker niet gebruikt is een vliesjasje terwijl het een winterjas zou zijn ,stinkt aan alle kanten.Naar hun Adres gestuurd kreeg hem weer terug dat was goed koper dan China.Berichten gestuurd nooit een reactie oplichters bende is het.Wees gewaarschuwd !!! Is een dikke 000000000000ster

25 settembre 2025

Oplichting 1e klasHelaas had ik geen reviews gelezen

Helaas had ik geen reviews gelezen, had ik dat wel gedaan dan had ik nooit bij dit "modehuis" besteld!!!
Wat ik ontvangen heb is niet wat ik besteld heb en natuurlijk heb ik er teveel voor betaald. Het plaatje waarnaar ik een artikel keuze heb gemaakt zag er veel beter/anders uit!!! Ik denk dat dit zgn "modehuis" een oplichtingshuis is, bestel er niets, je moet ook nog lang op je bestelling wachten maar... China is ver weg.

24 ottobre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più