Modapoznan Recensioni

TrustScore 2 su 5

1,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Oszuści i złodzieje! Firma wcale nie jest z Poznania, ale dowiadujesz się o tym dopiero po zakupie. Zarejestrowani gdzieś w Holandii, a towar idzie z Chin. Mimo, że szybko anulowałam zamówienie, tow... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Witam, szukam osoby oszukane przez fikcyjną ,,firmę". Osobiście zostałem oszukany, paczka szła 3 tygodnie, gdzie czas dostawy wynosił 1-4dni. Do tego paczka finalnie została transportowana firmą GLS,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam . Sukienka idzie z chin, choć nazwa wskazuje na polską stronę - co mnie skusiło . To oszustwo . Zależało mi na przesyłce w kilka dni strona obiecywała wysyłkę w 1 dzień i co ? Już... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Piękny asortyment butów tanecznych! Właśnie wybrałam idealne buty na swój ślub! Ciesze się że właśnie z tego sklepu będę miała buty które już zawsze będą kojarzyć mi się z tym wyjątkowym dniem! Poleca... Leggi di più

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

68 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ten sklep to oszustwo i masakra

Ten sklep to oszustwo i masakra. Towar jakości aliexpress, materiał jak na chusteczki to nosa. Rozmiarówka się nie zgadza, kontakt w sprawie zwrotu to dopiero fikcja. Oszuści robią wszystko by nie zwrócić niczego, ich opis zwrotów ma się nijak do rzeczywistości. Straszą mnie opłatami za wysyłkę do Chin.

3 luglio 2026

Nieuczciwość- Moda Poznań

Moda Poznań, to bardzo niewiarygodny sklep, dostawa bardzo długa, nie aktualizują informacji na bieżąco, nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na e-maile, w przypadku zwrotu nie komunikują się, w ich Polityce zwrotów, jest napisane iż, należy zadzwonić, a telefon ☎️ nie pracuje, można komunikować się via e- mails. Nigdy więcej.

30 giugno 2026

Żałosne

Żałosne, produkt z Chin, śmiedzi, wygląda całkowicie inaczej niż na zdjęciu. Zamówiłam do paczkomatu, a kurier jest z GLS więc nie ma możliwości umieścić paczki w paczkomacie. Jeśli chodzi o zwrot to trzeba samemu odesłać do Chin i pokryć koszty przesyłki, które zwykle będą o wiele wyższe niż cena produktu. Oferują również częściowy cashback i wtedy nie trzeba oddawać produktu. Jednym słowem oszustwo i scam. Nikomu nie polecam, właśnie straciłam kilkaset złotych. Nie popełniajcie mojego błędu i omijajcie szerokim łukiem.

27 giugno 2026

Dno i trzy metry mułu

Dno i trzy metry mułu. Firma wysłała paczkę do paczkomatu InPost poprzez kuriera GLS. Naturalnie kurier nie mógł dostarczyć przesyłki do paczkomatu. Nieodebrana przesyłka zostaje zutylizowana i nie ma możliwości odzyskania pieniędzy.

27 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Zdecydowanie odradzam zakupy w sklepie…

Zdecydowanie odradzam zakupy w sklepie Moda Poznań. Nazwa sugeruje polski sklep, jednak moje doświadczenie okazało się zupełnie inne. Otrzymana sukienka znacząco odbiegała od zdjęć na stronie – materiał był bardzo tani, wykonanie fatalne, a szwy niestaranne. Produkt wyglądał tandetnie i nigdy nie założyłabym go na siebie.

Dodatkowo na stronie znajduje się informacja o bezproblemowym zwrocie w ciągu 30 dni, jednak w moim przypadku zwrot okazał się niemożliwy, mimo że sklep reklamuje taką możliwość.

Mam również wrażenie, że nazwa „Moda Poznań” może wprowadzać klientów w błąd. Spodziewałam się polskiego sklepu z odzieżą dobrej jakości, tymczasem otrzymałam produkt wyglądający jak tania odzież z chińskich platform sprzedażowych. Jestem bardzo rozczarowana. Zdecydowanie nie polecam!!!!!!

22 giugno 2026

bardzo nie polecam

bardzo nie polecam. typowe oszustwo. towar zamówiony, na zdjęciach wygląda zupełnie inaczej niż w rzeczywistości. jakość produktu okropna. najgorsze doświadczenie zakupowe na zawsze. przestrzegam wszystkich. ocyzwiście jest problem ze zwrotem! bo można zwrócić na swój koszt do Chin, za ponad 240 zł , sukienka kosztowała 150 zł, albo dostać 10%i zatrzymać produkt. typowe oszustwo. skandal

22 giugno 2026

Obecnie mogę ich nazwać Złodzieje

Obecnie mogę ich nazwać Złodzieje! Ostrzegam przed nimi .Zamówienie złożone ponad 2 tygnie temu ,przysłali informację że niby wysyłają lecz firma kurierska na którą się powołują Nic o tym nie wie !
Wysłałem prośbę o zwrot pieniędzy!
Obecnie przysłali coś co nawet nie mieści się w normie normalnego konsumenta ! Spodnie z lnu ...są zwykłym szajsem z temu za 10 zł! I tak 3 pary !
Jeśli nie będę mógł zwrócić ,oczywiście zgłoszę sprawę jako oszustwo.

16 giugno 2026

Szanowni Państwo,

Szanowni Państwo,
Kupujac kombinezon, który miał mieć gruby pasek w talii dostałam zszyty materiał. Ozdoby przy gorsecie miały być wyraziste a dostałam koronkę przyszyta do materiału. Niestety na każdy e-mail odpowiada system przez co Ciężko porozumieć sie co do zwrotu kombinezonu. Odpowiedzi które dostawałam na prośbę związana ze zwrotem produktu są conajmniej śmiechu warte, ciągłe krążenie wokół wyrozumiałości sklepu natomiast zero działania. Ponadto Ciężko było jak kolwiek działać skoro prez kilkanaście wiadomości państwo mimo licznych próśb odchodzili od wysłania formularza zwrotu. Na stronie były podane wszystkie dane które trzeba było użyć prosząc o formularz zwrotu mimo to system ciągle prosił o informację które były zamieszczone powyżej. Proponowano mi 10% wartości towaru z zatrzymaniem go lub zwrot środków do ich firmy z czego nazwa sklepu to " moda poznań " a przesyłkę nalezalo by kierować do Chin, gdzie wcześniej nie było wspomniane o żadnym zagranicznym towarze. Kombinezonu nie zaloze nigdy, nie dala bym za niego nawet 15zl, szycie jest okropne z tyłu tanie cekiny których nie było na zdjęciach strony. Zdecydowanie nie polecam, jestem przekonana że takich sytuacji jest wiele wiele więcej. Pieniędzy nadal nie otrzymałam!!

17 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Piękny asortyment butów tanecznych

Piękny asortyment butów tanecznych! Właśnie wybrałam idealne buty na swój ślub! Ciesze się że właśnie z tego sklepu będę miała buty które już zawsze będą kojarzyć mi się z tym wyjątkowym dniem! Polecam bardzo

11 maggio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più