Jag har anlitat Mockfjärds vid 2 tillfällen och jag anser att det har fungerat väldigt bra. Dom problem som uppstått har lösts på ett snabbt och bra sätt. Augusti 2023 och mars 2025.
L'azienda ha risposto
Monteringen av fönstren gick oerhört snabbt och effektivt av montörerna. Efter tre timmar var fönstren bytta och dagen efter var även plåtarna på plats. Bra med ett helhetskoncept från måttagning til... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Proffsig och personlig hantering från första kontakten tills dess att installationen är slutförd. Mycket nöjd med slutresultatet! Installationen gäller för Öland.
L'azienda ha risposto
Vi säljer nyckelfärdiga fönster- och dörrbyten. Vi byter både för privatpersoner och Fastigheter/BRF:er.
Verkstadsgatan 15-17, 392 39, Kalmar, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Augusti 2023 och mars 2025.

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Visningsrum för att välja rätt produkt.
Bra dialog med säljare och montör.

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Proffsigt och noggrant utfört arbete. Trevligt bemötande av såväl säljare som snickare. Kan verkligen rekommendera detta företag.

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Hög kvalitet och bra service är vårt omdöme.
Mycket nöjda med installationen och dom som utförde arbetet.
Slutresultatet blev föredömligt!

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Bra tidshållning och bra utfört arbete

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Bra installatörer. Bra försäljare. snabb och säker installation. Profesionellt jobb i alla led.

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Lova så bra men att hålla det är Ni skitdåliga på, i alla fall den säljare ni skickade till mig Vid frågan vad det beräknar för tid för installationen blev det sagt ”4 dagar, kanske 5 för montörerna är så noga” Första dagen kom det 2 lärlingar Den som kunde något var här tisdagar och torsdagar och knappt det Totalt tog det 6 veckor och säljaren var medveten om detta men han hörde inte av sig en enda gång på denna tid och förklarade situationen Fönstren stod här i 2-3 veckor innan jobbet på börjades Grannar och bekanta undrade vad Mockfjärdsföretaget höll på med då det aldrig blev klart En sak som ni måste utbilda era säljare är att kundkontakt är bland det viktigaste momentet Ibland kan det gå fel men kontaktar man kunden och förklarar vad som gått snett så är det lättare att få kunden att acceptera situationen Jag har själv jobbat med service i 40 år och hade jag agerat på detta vis hade jag tappat den kunden Verkligen ingen bra reklam för Mockfjärdsföretaget så tveksamt att fler vill anlita Er i alla fall i denna bygden Någon kompensation borde utfalla men jag har inget hört ifrån Er

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Bra med ett helhetskoncept från måttagning till färdigt monterat även om det är lite dyrare än konkurrenterna.

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Bra kvalitet på fönster och dörrar.
Trevliga och proffsiga montörer och lätt att kontakta!

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Fönsterna var fina vid en första anblick men upplevelsen efter installation är att dom är av medel kvalitet samt att installatörerna i Kristianstad var slarviga och sedan otrevliga vid synpunkter på utfört arbete. Man ser häftklamrarna i fönsterna och där hasparna är inskruvade är träet flisat. Hasparna tappat mässingsfärgen redan efter ett halvår. Mycket repor och fula sågningar gjorda av installatörerna. Som kund kände jag mig besvärlig när man försökte få detta åtgärdat. Företaget tar inte ansvar för sina installatörer då dom är ”underentreprenörer” trots att vi bara slutit avtal med Mockfjärds. Hade inte anlitat dom igen, med tanke på den stora kostnaden det innebär att byta fönster är vi besvikna på resultatet.

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Så så skickliga montörer som var här.
Och så fint det blev👍👍

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Fönstren är bra. Montaget är däremot under all kritik! Huset läcker in kalluft så huset är knappt beboligt. Höjd energiåtgång med 50%. Jul och nyårshelg förstörd! Synd Mvh Bengt och Lena

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Strul med fakturor och hantverkare som stressade hem till sitt julbord

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Suverän och mycket proffsig hantering hela kedjan från första möte till färdig leverans.
Med vänlig hälsning
Arne Henricsson

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Trevlig och hjälpsam säljare som ställde upp till 100% på det vi behövde hjälp med.
Kennet och Ingrid

Risposta di Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Kalmar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.