Var et smut forbi og hente et par skiver, simpelthen Odenses fedeste butik. Et af albumne var udgået men i havde det på lager tak for det, god service og ikke sidste besøg. ⭐⭐⭐⭐⭐🤘🏻
Moby Disc er klart mit foretrukne sted at købe vinyler. Det bliver sendt super hurtigt, priserne er rimelige. Det er godt og sikkert pakket ind. Betjeningen er hurtig og sympatisk. Godt udvalg af limi... Leggi di più
Jeg er fuldt ud tilfreds og betvivler ikke, at jeg vil bruge Jer igen. Hurtig, venlig og begavet betjening - CD'en kom med posten hurtigst muligt - dvs. principielt på udgivelsesdagen, hvis det ikke... Leggi di più
Der er knas i en hver handel ligesom på en vinylplader ;) 3 stjerner for at være gode til at sælge brugte Vinyl plader, -2 stjerner fordi jeg to gange har bestilt cd som aldrig blev leveret. Trods go... Leggi di più
Moby Disc har siden 1987 leveret musik til enhver smag i alle formater. + Film, merchandise & tilbehør Du kan finde os i Odense, Vejle og på moby-disc.dk
Skt. Knuds Kirkestræde 2A,, 5000, Odense C, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Bestilte 2 'specielle' CDér, som ikke var lagervarer, hos Moby Disc.
Selvom jeg ved ordreplacering blev informeret om leveringstid op til 60 dage, så lå CDérne i postkassen efter 36 dage, inkl. påskeferie.
God kommunikation/information og god levering.
Hold kæft, når man en gang imellem bliver mindet om, hvordan det egentlig burde være, at købe ting og møde et ægte menneske på den anden side af transaktionen. Intet er gået galt i min handel med Moby Disc, men hvis der var fik de stadigvæk fem stjerner, fordi det ville have været rigtige mennesker der begik fejl. Ikke en algoritme som er forbundet til en autoreply som siger, at der på grund af ekstraordinær travlhed ikke findes kundeservice længere. Tak Moby Disc.
I julegave får jeg 3 plader fra to forskellige familiemedlemmer - bestilt fra Moby Disc uafhængigt af hinanden. Ingen plader dukker op til jul - og Moby Disc skriver først dette, da mine familiemedlemmer rykker dem. Her en lille måned efter er intet dukket op endnu. Uprofessionelt.

Risposta di Moby Disc
Fornem handelsoplevelse. Pakken ankom sågar på under 24 timer. Ingen problemer overhovedet.
Der er ikke mange pladebutikker tilbage i Danmark. Jeg har ikke været forbi deres butik, men netkøb fungerer fint. Der er aldrig problemer.
Dejlig butik. Ville dog ønske at den var større og hermed havde plads til flere brugte LP'er.
Fremragende service!
Og med godt udvalg til gode priser oven i handlen, finder man ikke et meget bedre sted at købe sin musik. Hvad end man er til cd eller lp. Kan kun anbefales
Glimrende udvalg, fair priser, viden om produkt og god service.
Jeg skulle have ændret min ordre, og de svarede med det samme på min mail og ændrede ordren uden problemer.
Jeg har købt flere vinylplader hos Moby-Disc og endnu ikke oplevet problemer, de er forsvarligt pakket ind og man får det tryk/den vare man har bestilt, derudover har de ofte meget fine og konkurrence dygtige priser.
Jeg er fuldt ud tilfreds og betvivler ikke, at jeg vil bruge Jer igen.
Hurtig, venlig og begavet betjening - CD'en kom med posten hurtigst muligt - dvs. principielt på udgivelsesdagen, hvis det ikke havde været en helligdag.
Eneste lille gnyf herfra er, at indpakningen kunne være bedre i fht at beskytte cover/kartonomslaget på CD'en.
Forskellig returret mellem fysisk butik til nethandel!
Jeg købte tre plader i gave til min daværende kæreste til en værdi af 600,-
Jeg endte med ikke at skulle give gaven alligevel og søgte derfor på hjemmesiden for at finde ud af jeres bytteregler, hvor jeg kun kunne finde på nethandel. Hvis man køber jeres produkter over nettet kan man blot sende dem tilbage, hvor summen af købet bliver indbetalt på end konto. Dette var dog ikke tilfældet når der handles i jeres fysiske butik. Der kunne man kun få tilgodebevis, hvorved jeg på ingen måde kan forstå denne forskel! Jeg troppede op i butikken, da jeg var lovet en anden løsning. Denne løsning gik ud på, at jeg ikke kunne få det fulde beløb tilbage, men blot 550,-
Dette betyder i egentlig har tjent 50,- ekstra på at jeg har handlet hos jer, da i blot kan sælge de tre plader videre. Jeg står selv i butik, og ved derfor det er helt okay, at man blot giver tilgodebevis - jeg synes dog, at den forskellige returret fra nethandel til køb i fysisk butik er helt uacceptabelt! Og at i så endda nupper 50,- fra det købte beløb er bestemt ikke en god ide! Desværre en dårlig oplevelse efter en super service, da jeg rent faktisk købte produkterne

Risposta di Moby Disc
Har aldrig oplevet dårlig betjening. Altid hyggeligt at komme i butikken.
Føler sig velkommen
Bestilte én Rolling stones dvd+tshirt søndag, og havde den i hånden tirsdag eftermiddag.
- nemt
- hurtigt
- meget billigt
100%tilfredshed herfra. Jeg vil helt klart benytte mig af jer igen :) :)
Min bestilling kom dagen efter ordren var sendt afsted. I fin og forsvarlig indpakning. Det kan vist ikke gøres meget bedre.
Jeg har atter købt brugt vinyl hos Moby Disc i Odense, og det var endnu en gang en fornøjelse. Selv om det er meget sjovere at handle i den fysiske butik midt i Odense by, er det næsten lige så spændende at købe ind via hjemmesiden moby-disc.dk. Moby Disc ligger inde med et imponerende udvalg af både nye og brugte vinylskiver, sidstnævnte altid i en god kvalitet, og til fair priser. Moby Disc kan klart anbefales til kunder der ønsker et stort udvalg af vinyl, både nyt og gammelt, og både det gængse og det lidt mere specielle. Desuden leverer Moby Disc en hurtig og sikker service til kunderne.