Bestille en ellers på billedet (hjemmesiden) en fin kommode og den ankom i fin leveringstid. Den ankom dog i kasser - made in china på skrift udenpå. Her ventede et mareridt med 400 dele og 35 pun... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super hurtig levering der stod 2-3 uger på hjemmeside og den blevet leveret 11 dage efter bestilling. Fik afvide af leverings firmaet 2 dage inden de kom med den. Og dagen før hvad tidsrum ( 2 t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
God information på websitet i både tekst og billeder og levering til aftalt tid. Fragtmanden var endda så venlig at tilbyde at hjælpe med at bære møblet ind, så også fem stjerner til ham :). Rigtig go... Leggi di più
Vi er din mulighed for at købe kvalitetsmøbler til faste lave priser.
Vågøvej 16, 8700, Horsens, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Møbellageret
Jeg har bestilt et skænk for snart en måned siden , jeg har betalt og jeg har hverken fået faktura eller andet

Risposta di Møbellageret
Købte en skænk og tv-bord i samme stil og de var virkelig flotte og utroligt nemme at samle! Gode priser og leveringstiden blev overholdt. Handler meget gerne der igen, hvis der er andre ting jeg mangler 😊

Risposta di Møbellageret
Nemt nok at finde vare på hjemmeside.
Omkring info og levering - det haltede - jo jeg fik at vide det var bestilt på deres fjernlager og ville blive leveret med GLS.
Der går 5 dage, så popper mail op fra et firma med navnet Scan Global Logistics med besked om forsendelse fra noget der hedder DayCare -What - hvad er nu det? Spam? Tør jeg trykke på link, det kunne jo være hvad som helst.
Noget forvirrende info, der kan gøres tydligere i jeres info til kunden
Varer er fint ankommet og i brug

Risposta di Møbellageret
I forbindelse med et køb af vores Joliet natborde vil jeg gerne rose Møbellageret for hurtig og god service ved reklamation. Tak til Møbellageret.

Risposta di Møbellageret
Lounge stole leveret til en god pris. Fin information undervejs om levering.

Risposta di Møbellageret
Fantastisk sted at handle. Gitte fra Møbellageret ved om nogen, hvad kundeservice handler om. Hun har i forbindelse med mit køb af et skrivebord givet en hel fantastisk kundeservice. Anbefaler gerne andre til at handle der. Keep up the good work

Risposta di Møbellageret
At møbellager ifte har tilbud
, det er glad for at se.
Dergor kigger jeg ofte til jeres hjemmeside

Super god service!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har købt møbler på møbellageret 2 gange nu "storkøb af møbler", har begge gange fået god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Møbellageret
For det første, super god service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Behagelige møbler med god kvalitet.
Anbefaler det 100%⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Møbellageret
Kanon service. Det er første gang jeg har købt møbler her men bestemt ikke sidste. Super kommunikation og servicen er i top. Varm anbefaling herfra

Risposta di Møbellageret
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.