Medisch Keuringsinstituut Nederland Recensioni 176

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor het eerst van mijn leven gekeurd bij het CBR. Het verliep prettig , de procedure werd uitgelegd en binnen de interactie en contact straalde het vriendelijkheid en rust uit.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn afspraak was goed geregeld en verliep rustig en professioneel. De communicatie vooraf was duidelijk en ook de bloeduitslagen waren snel beschikbaar, wat ik als prettig heb ervaren. Als verbeterp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kon er snel terecht. Makkelijk te vinden en makkelijk parkeren. De arts leefde zich in, in mijn situatie. Hij stelde me gerust omdat hij zag dat ik zenuwachtig was. Aan het eind maakte hij nog... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Medico legale
  2. Dipartimento di veicoli a motore
  3. Ufficio patenti

Scritti dall'azienda

Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.

4,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Keuringsdienst

Keuring begon Exact op tijd en goed parkeren !

31 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat de keuring precies op tijd begon en dat het parkeren goed geregeld was.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke arts die tenminste uitleg geeft.

Arts was aardig en vriendelijk maar luisterde ook naar mij. Ik vond dit een betere neuroloog dan die in het avl waar ze niet luisteren en te weinig aandacht voor de mens hebben. Hij legde ook goed uit.
Ik heb een positief advies gehad van deze arts waar ik zelf natuurlijk blij mee ben.

29 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u de arts als aardig, vriendelijk en luisterend heeft ervaren, en dat hij de tijd nam om alles goed uit te leggen. Mooi om te horen dat u met een positief advies naar huis ging en tevreden bent over de persoonlijke benadering.

Valutata 5 stelle su 5

De arts is duidelijk en vriendelijk

De locatie is makkelijk te vinden , de arts is duidelijk en vriendelijk

27 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de locatie goed te vinden was en dat u de arts als duidelijk en vriendelijk heeft ervaren.

Fijne behulpzame arts

Fijne behulpzame arts, had begrip voor de situatie, heel open

27 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat u de arts als behulpzaam en begripvol heeft ervaren, en dat het gesprek open en prettig verliep.

Fijne en snelle bejegening

Heel snel is er plaats! Deskundig , correct en vlotte afhandeling.

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u snel terecht kon en de keuring als deskundig, correct en vlot heeft ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Goede rustige arts, voelde me snel op mijn gemak

Gelijk een afspraak gekregen en bevestigd via email, ook vlak voor bezoek ook weer een herinneringsmail over de afspraak.

25 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u snel een afspraak kon maken en de communicatie met de bevestiging en herinnering per e-mail goed is verlopen.

Klantgericht

Klantgericht, snel en duidelijk

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat u onze service als klantgericht, snel en duidelijk heeft ervaren.

Rijbewijskeuring Breda

Attente specialiste gesproken.

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo’n goede ervaring heeft gehad met onze specialist.

Valutata 5 stelle su 5

Was betrokken Gaf suggesties om mijn…

Was betrokken Gaf suggesties om mijn nog aanwezig letsel te genezen

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u de arts als betrokken heeft ervaren en dat u waardevolle suggesties kreeg voor het herstel van uw letsel.

Valutata 5 stelle su 5

Mkin makkelijk afspraken gemaakt goed…

Mkin makkelijk afspraken gemaakt goed geregeld ik ben blij

26 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat het maken van de afspraak makkelijk verliep en alles goed geregeld was.

Fijne en deskundige neuroloog

Onderzoek vond plaats in Regus kantoorpand.
Rustige wachtruimte. (Ter zijde, een té ingewikkelde koffieautomaat, niet te bedienen ook niet met een bedieningshandleiding. Koffie niet gratis. Toch jammer als je veel geld betaalt voor een keuring)
Maar bovenstaande doet niets af aan de prettige benadering neuroloog.
Zeer vriendelijk, deskundig en betrokken. Arts met buitenlandse naam Mourou(??)
Hij beseft wat de uitslag van de keuring kan betekenen voor de
'parient'. Hij stelt je op je gemak.

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling! Fijn dat u de keuring als prettig heeft ervaren en de neuroloog als vriendelijk, deskundig en betrokken. We waarderen uw opmerkingen over de wachtruimte en koffievoorziening — we nemen dit zeker mee.

Goed

Goed
Aardige man en begripvol

26 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat u de arts als aardig en begripvol heeft ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Alles was duidelijk en goed geregeld en…

Alles was duidelijk en goed geregeld en gecommuniceerd

23 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles duidelijk, goed geregeld en goed gecommuniceerd was.

Valutata 5 stelle su 5

Goed te vinden gratis parkeren…

Goed te vinden gratis parkeren prettige sympathieke arts.

22 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn dat de locatie goed te vinden was, het parkeren gemakkelijk ging en dat u de arts als prettig en sympathiek heeft ervaren.

Valutata 1 stelle su 5

de arts zei dat ik mocht auto rijden en…

de arts zei dat ik mocht auto rijden en daar bericht over kreeg maar dat kan helemaal niet het cbr beslist

10 ottobre 2025

Geachte mevrouw Scherjon,

Bedankt voor uw reactie.

Wij begrijpen dat er verwarring kan ontstaan over de rol van de arts en het uiteindelijke besluit van het CBR. Het is belangrijk om te weten dat de arts tijdens de keuring uitsluitend een medisch advies uitbrengt op basis van zijn of haar bevindingen. Dit advies wordt vervolgens aan het CBR doorgegeven.

Het CBR beoordeelt echter alle beschikbare informatie – waaronder, indien van toepassing, aanvullende medische gegevens of eerdere rapportages – en neemt op basis daarvan een zelfstandig besluit over uw rijgeschiktheid. Dit besluit kan daarom afwijken van het advies van de keurend arts.

Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn als u uit het advies heeft begrepen dat u zou mogen rijden, maar het CBR blijft altijd de eindverantwoordelijke instantie voor het besluit.

Mocht u verdere vragen hebben over het besluit van het CBR, dan adviseren wij u rechtstreeks contact op te nemen met het CBR voor toelichting.

Valutata 5 stelle su 5

Gewoon een keuring zoals een keuring moet zijn

Makkelijk afspraak maken en vervolgens een vlotte keuring.

16 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Fijn dat het maken van de afspraak gemakkelijk verliep en de keuring vlot is verlopen.

Beste service

Is betrouwbaar, heeft een goede service, erg vriendelijk en behulpzaam!

11 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u onze service als betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren.

fast and on point

fast and on point. no unnecessary things

9 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Thank you for your 5-star review! Glad to hear everything was fast and on point, just as you expected.
Wishing you many safe miles!
Kind regards,

Hij bracht rust

8 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat de arts rust wist te brengen tijdens de keuring.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, vriendelijk en komt meteen tot zaken, meer verwacht je niet

8 ottobre 2025

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u de service als vriendelijk en to-the-point heeft ervaren.
Team MKiN

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più