Medisch Keuringsinstituut Nederland Recensioni 176

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor het eerst van mijn leven gekeurd bij het CBR. Het verliep prettig , de procedure werd uitgelegd en binnen de interactie en contact straalde het vriendelijkheid en rust uit.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn afspraak was goed geregeld en verliep rustig en professioneel. De communicatie vooraf was duidelijk en ook de bloeduitslagen waren snel beschikbaar, wat ik als prettig heb ervaren. Als verbeterp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kon er snel terecht. Makkelijk te vinden en makkelijk parkeren. De arts leefde zich in, in mijn situatie. Hij stelde me gerust omdat hij zag dat ik zenuwachtig was. Aan het eind maakte hij nog... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Medico legale
  2. Dipartimento di veicoli a motore
  3. Ufficio patenti

Scritti dall'azienda

Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.

4,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Prima keuringsarts

Op een zeer ontspannen en rustige wijze gekeurd voor de verlenging van mijn rijbewijs. Toppie.

1 aprile 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u op een ontspannen en rustige wijze bent gekeurd voor de verlenging van uw rijbewijs. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Privacy Policy

ik weet niet wat ik moet op schrijven het was buiten gewoon heel goed.

26 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede review. Fijn om te horen dat u het als buitengewoon goed heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Valutata 5 stelle su 5

Zoals een keuring zou moeten zijn…

Perfecte locatie, zeer klantvriendelijk. Professioneel.
Alleen de hoge kosten zijn een min.

27 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de locatie, klantvriendelijkheid en professionaliteit als positief heeft ervaren. Wij begrijpen dat de kosten als een minpunt kunnen worden ervaren en nemen uw feedback hierin mee. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Valutata 5 stelle su 5

De reden van het bezoek is natuurlijk…

De reden van het bezoek is natuurlijk minder leuk, maar ze zijn daar duidelijk, eerlijk,en geven goede feedback.

27 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u onze aanpak als duidelijk, eerlijk en met goede feedback heeft ervaren, juist in een situatie die minder leuk is. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Zeer snelle keuring

26 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de keuring als zeer snel heeft ervaren.
Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Waren goed bereikbaar

Waren goed bereikbaar

23 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat wij goed bereikbaar waren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Valutata 5 stelle su 5

Alles perfect en volgens afspraak…

Alles perfect en volgens afspraak verlopen zeker aan te bevelen.

25 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat alles perfect en volgens afspraak is verlopen. Dank ook voor uw aanbeveling! Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

probleem prima opgelost

1 keuring waar wel afspraak voor was kon niet uitgevoerd worden maar na contact met de klantenservice gaat het snel opgelost worden.

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Jammer dat een geplande keuring niet kon doorgaan, maar fijn om te horen dat dit na contact met onze klantenservice snel wordt opgelost. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Snel en goed geholpen

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u snel en goed bent geholpen. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Het was gewoon prima

Het was gewoon prima

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de keuring volgens verwachting was. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Valutata 5 stelle su 5

De keuring.De Neuroloog was duidelijk en heel…

De Neuroloog was duidelijk en heel rustig, hij legde de uitslag ook prima onderbouwen uit.De keuring

17 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de neuroloog duidelijk en rustig was en dat de uitslag goed en onderbouwd werd uitgelegd. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Valutata 4 stelle su 5

Snelheid bij het maken van afspraak

Snelheid bij het maken van afspraak, het snelle rapport/verslag aan het CBR, correctheid keuringsarts.

13 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw goede review. Fijn om te horen dat u de snelheid bij het maken van de afspraak, het snelle rapport richting het CBR en de correctheid van de keuringsarts als positief heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Valutata 5 stelle su 5

Betrokkenheid is zeer goed! en je werd behandeld als mens en niet als patiënt.

Werd zeer goed behandeld, menselijk, met duidelijke uitleg van de Arts over hoe de procedure zou gaan verlopen, en kreeg de tijd om mijn situatie uit te leggen, kreeg duidelijk gevoel dat de Arts en de psycholoog mij serieus namen en kreeg heldere en duidelijke uitleg over de procedure,voelde me op me gemak en de betrokkenheid was oprecht en professioneel,als ik voor de 2e keer gekeurd moet worden 100 procent hier en het liefst ook bij de deze Arts en psycholoog.

13 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat u zich zeer goed, menselijk en serieus behandeld voelde en dat de uitleg over de procedure duidelijk was. Ook goed om te lezen dat u de tijd kreeg om uw situatie toe te lichten en dat u zich op uw gemak voelde bij zowel de arts als de psycholoog. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Prettige ervaring

Stipt op tijd, zeer terzake met een plezierige uitstraling. Van harte aanbevolen

4 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat alles stipt op tijd verliep en dat u de arts als ter zake kundig en prettig heeft ervaren. Dank ook voor uw aanbeveling! Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk en deskundig!

Ze was vak kundig en realistisch

12 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Goed om te horen dat u de arts als vakkundig en realistisch heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Het was pima

3 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles prima was.
Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Fijne en kundige arts

Fijne en kundige arts, denkt goed met je mee.

9 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u de arts als kundig heeft ervaren en dat er goed met u werd meegedacht. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Valutata 5 stelle su 5

Goede houding en aandacht.

6 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de houding en aandacht als goed heeft ervaren. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Valutata 5 stelle su 5

Ten eerste bellen ze voor de keuring of…

Ten eerste bellen ze voor de keuring of u alles hebt gedaan zo als bloedprikken en uren hebt ingeleverd.
Een soort reminder dat vond ik fijn.
En de die ik had was meegaant en wist alles al voor dat ik kwam.
Dus dat was ook fijn.
En ik kon goed met die man praten heel aardig.
Dus ik zeg als je gekeurd wilt worden zeker hierzo doen!!

6 marzo 2026

Risposta di Medisch Keuringsinstituut Nederland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste review. Fijn om te horen dat u de herinnering vooraf voor de keuring als prettig heeft ervaren en dat alles goed was voorbereid voordat u kwam. Ook mooi om te lezen dat u een prettig gesprek had met de arts en dat u zich op uw gemak voelde. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più