Misuri Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,4

Meget dårlig oplevelse og stærkt kritisabel håndtering. Jeg købte et batteri den 4. april 2026, som ved modtagelse tydeligvis var defekt. Der sad endda en lyserød post-it på varen, hvor der s... Leggi di più

Bestilte el drifter i en farve stod på lager - fik besked om at varen kun var i en anden farve. Bad om billede heraf - derefter ingen respons på 5 henvendelser. De har desuden sendt varen som er en... Leggi di più

Vi har nu forsøgt gentagende gange at komme i dialog med Misuri’s kundeservice via deres infomail omkring en defekt drifter. Vi hører absolut intet retur - næste skridt bliver at vi smider den b... Leggi di più

Bestilte en hooverboard på tilbud, som en julegave. Efter afprøvning kunne vi konstatere, at den overhovedet ikke levet op til det reklamerede heraf op til 20 km på en opladning. Den kunne ingengang k... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig godt tilfreds

Super service. Og min datter er vild med hendes drifter. Kan godt anbefales
Super hurtig levering

22 novembre 2020

Hej Orpa

Mange tak for din flotte tilbagemelding.

Super god service

Super god service, kan klart anbefales

10 agosto 2020

Hej Simon
Og tak for den fine tilbagemelding
God aften
Mvh Michael
misuri.dk

Har købt løbehjul hvor det viste dig…

Har købt løbehjul hvor det viste dig det havde været i brug. Jeg kontaktede Misuri og de sendte straks et nyt. Laderen viste sig at være defekt, men det fandt vi hurtigt en løsning på.
God service hvor der tages hånd om reklamationerne.

24 luglio 2020

Hej Peder
Tak for din tilbagemelding - og rigtig god weekend
Mange hilsner
Michael
misuri.dk

Kopi løbehjul og egenbetaling for returfragt

Købte et løbehjul i den tro, at det var et Xiaomi Mi M365. Det ligner det på en prik, men som supporten gjorde mig opmærksom på, så skriver de ingen steder, at det er sådan en model. Det er altså en kopivare.

Supporten var egentlig sød til at svare og komme med grundige forklaringer. Men det ender ud I, at jeg gerne vil have pengene igen, da jeg ønsker den originale model. Det koster mig 120 kr, da Misuti ikke ønsker at dække dette. Det giver mig ikke lyst til at komme tilbage som kunde.

Så husk at der sælges kopivarer og de ikke betaler for returfragten. Ellers var supporten sød og ærlig.

9 luglio 2020

Hej Claus
Tak for din tilbagemelding.
Du har til hver en tid ret til at få dine penge refunderet, hvis varen ikke er som forventet. Og det vil vi selvfølgelig også gøre i dit tilfælde. Og vi vil til hver en tid betale for returfragten, hvis det drejer sig om reklamation på varen.

Go service

Rigtig fin online butik med god service og hurtig respons

9 luglio 2020

Risposta di Misuri

Tak for din fine tilbagemelding og rigtig god dag

Super

Super godt. Tak

1 luglio 2020

Tak Walid
Rigtig god dag til dig
Mange hilsner
Michael

Hurtig og grundig service

Hurtig og grundig service. Top tilfreds

1 luglio 2020

Risposta di Misuri

Tak Heidi for din fine tilbagemelding
Rigtig god dag
Mange hilsner Eva

Fantastisk service

Fantastisk service . Hurtig svar ved spørgsmål .
Alt er godt :)

25 giugno 2020

Hej Martin
Og tak for de pæne ord :-)
Rigtig god dag

Super

Varen kom som aftalt og alt var tip top

12 giugno 2020

Tak for din tilbagemelding