Valutata 5 stelle su 5

Na een prettige luistersessie, is de keuze gevallen op een paar Audio Physic Classic 3. Er wordt de tijd genomen en goed advies gegeven en afspraken worden nagekomen. Een fijne zaak met deskundig advi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In het weekend de uitbreidingsvoeding voor de Goldnote PH5.2 gekocht. Op de site werd door Mister Hifi zelf (actief) aangegeven gebruik te kunnen maken van de 10% Nieuwsbriefvoordeel. Een leuke bi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke eigenaar en onderscheidend in service. Afspraken werden nagekomen en de speakers werden persoonlijk afgeleverd. Waar kom je dat nog tegen? Helaas was mijn ruimte niet geschikt maar op de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sinds kort heb ik de Denafrips Pontus in huis en ik ben diep onder de indruk. Het apparaat zelf is fantastisch; de geluidskwaliteit is enorm muzikaal, gedetailleerd en klinkt heel natuurlijk. Je merk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture elettriche

Scritti dall'azienda

MISTER HIFI is de leverancier van nieuw en gebruikte highend audio apparatuur.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,8

Tutte le recensioni

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Aankkop wiim ultra

Zaterdag 25 januari '25 einde middag gebeld of er nog een Wiim Utra kon worden gekocht. Bij aankomst van de winkel na een half uur rijden, welke ik nog nooit had bezocht, werd de deur netjes opengedaan (het was al brabantse borreltijd) en stond e.e.a. al gereed. Ondanks sluitingstijd netjes even uitleg gehad hoe een en ander aangesloten kon worden op mijn eindversterker en hoe ik de installatie qua apps moest doen. Vriendelijke en accurate service. Toch 100 x leuker dan de grootwinkelbedrijven van deze wereld.

25 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Geluidsinstallatie kapot na 23 jaar…

Geluidsinstallatie kapot na 23 jaar trouwe dienst, wat nu? Na wikken en wegen een besluit genomen: ik wil de nieuwe versie van de Quad 33/303, een versterker waaraan ik goede herinneringen bewaar sinds de jaren ‘70 en ‘80. Hifizaken bezoeken is er voor mij niet meer bij. Ik ben 70+ en helaas niet meer zo mobiel. Via internet in contact gekomen met Mr. Hifi en via whatsapp en mail van gedachten gewisseld. Uiteindelijk besloten een proefplaatsing te laten verzorgen door Edwin (dé Mr. HiFi) van Quad 33, 2x 303 en Revela 1 luidsprekers, ook van Quad. Apparatuur werd door hem aan huis geleverd en zonder extra kosten aangesloten. We hadden afgesproken dat ik één week zou proefluisteren, maar ik was er na vier dagen al uit. Quad klinkt organisch en gedetailleerd, zonder irritante scherpte. “Smooth” zouden de engelstaligen zeggen. Geen luistermoeheid door overdreven “Hifi” geluid, alléén muziek, zalig. Precies zoals ik het wil en het oogt mooi bovendien. Edwin: bedankt het voor het advies en de service!

16 gennaio 2025

Supergoeie service, topzaak!

Ik heb hier een buizenversterker en een phono preamp gekocht, en de service hier is fantastisch, ik werd vriendelijk, geduldig en supergoed geholpen. Bij de phono preamp nam Edwin alle tijd om zeker te zijn dat alle instellingen (dipswitches in de preamp) klopten en matchen met mijn element. Geweldig!

19 novembre 2024

Blumenhofer speakers

Blumenhofer speakers gekocht.
Goed advies, laat zien(horen) dat je niet perse voor de duurste optie hoeft te gaan,maar je zelf moet bepalen dmv luisteren wat je goed vind.
Snel een luistersessie geregeld zodat je goed kunt vergelijken met je eigen speakers.
Prima gedaan

28 ottobre 2024

Top winkel

Top winkel, ruime keus scherpe prijs, snelle reactie en verzending.

7 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Tikt alle juiste boxjes aan. Zeldzaam tegenwoordig

Duidelijk, vriendelijk, neemt de tijd, goede prijs, deskundig… tja wat kan je dan nog anders doen dan 5 sterren geven.
In de ochtend contact gehad en in de middag een luistersessie kunnen doen. Mijn eigen luidsprekers kon ik gewoon meenemen ter vergelijk. Uiteindelijk met de Fyne Audio F701 naar huis gegaan. Erg erg fijne ervaring.

29 agosto 2024

Online bij Mister Hifi terecht gekomen

Online bij Mister Hifi terecht gekomen, had al wat recensies gelezen.
Vol vertrouwen online een Eversolo dmp a6 gekocht.
Vanaf het eerste contact geweldige service, vlot antwoord op mijn vragen en nog belangrijker de bestelling vlot in huis.
Super!

18 luglio 2024

Deskundig

Fijn binnenkomen😊 heel relaxed! tijd voor koffie, alle ruimte om te luisteren en te vragen. Deskundig geholpen.

29 giugno 2024

Super bedrijf

Super bedrijf, geduldig, snel reageren op app, snelle afhandeling. Ook reageren op zondag, waar zie je dat ? Prijs en kwaliteit dikke prima! Echt heel goed.
Mijn complimenten Edwin!!

15 giugno 2024

ouderwets goed

Alleen via whatsapp contact gehad. Maar heel behulpzaam en servicegericht. Snel, meteen handelen en strakke prijzen, waar je blij van wordt.

21 marzo 2024

eerste kennismaking

Dit was mijn eerste kennismaking met Mr HiFi. Plezierige ontvangst in ongedwongen sfeer. Maximale bereidheid om mij te laten horen waar ik belangstelling voor had. Zakelijke afhandeling was soepel en met leuke spullen terug naar huis.

22 febbraio 2024

Goede ervaring

Bij Edwin heb ik een Lumin D3 gekocht in de winkel.
De winkel was een mooie luisterruimte vol met de mooiste audioapparatuur waar je op je gemak kan luisteren voordat je een keuze maakt.

17 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en neemt de tijd

Een demo Luxman versterker bij Edwin (Mr Hifi) gekocht. Daarbij ook mijn oude versterker weer ingeruild, waar we snel over een reële prijs eens waren. En tevens nog enkele speakers beluisterd. Een aangename ervaring waar je niet gehaast hoeft te zijn.

25 gennaio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più