Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Miraya Couture, moda damska i męska. Sukienki, garnitury, spodnie i koszule w limitowanych kolekcjach. Perfekcyjne kroje i dbałość o detale , na co dzień i na specjalne okazje 💫

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Niezwykłe odkrycie!

Polecono mi tę stronę do zakupu produktów wysokiej jakości i doświadczenie było bardzo pozytywne. Materiały są doskonałe, a dopasowanie odpowiada rozmiarowi. Każdy element garderoby idealnie pasuje do moich kształtów i przysięgam, że ta wartość nie pozostaje niezauważona. Nie mogę się doczekać kolejnych zakupów!

18 febbraio 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękujemy! 💫 Takie opinie rozjaśniają nam dzień! Cieszymy się, że nasze materiały i dopasowanie spełniły Twoje oczekiwania. Nie możemy się doczekać kolejnych zakupów razem z Tobą! 👰✨

Miraya Couture Team.

Zadowolony z zakupu

Zaufałem tej strony, czytając różne recenzje online, aby kupić prezenty dla moich dzieci. Stosunek jakości do cen jest bezkonkurencyjny niż na różnych stronach połączenia w sieci. Poza doskonałymi materiałami, byłem zaskoczony możliwością dostarczenia.

13 marzo 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękujemy za Twoje zaufanie! 💙 Prezenty dla twoich dzieci trafiły w dobre ręce!, Zapraszamy ponownie.

Bardzo pozytywne doświadczenie

Kupiona sukienka przewyższyła moje oczekiwania, wymiary ubrań są zgodne z podanymi, jakość materiałów jest satysfakcjonująca, a obsługa klienta uprzejma i bardzo sprawna. Czas dostawy również został dotrzymany punktualnie. Nie mogę się doczekać, aby kupić u nich kolejne ubrania!

8 marzo 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękujemy za tę cudowną opinię! 💙 Cieszymy się, że sukienka Cię zachwycił i że wszystko przebiegło idealnie. Nie możemy się doczekać Twojego kolejnego zakupu! ✨

Nieskazitelny i konkurencyjny

Sukienka wykonana z dbałością i z dobrych materiałów, spódnica pasuje idealnie do mojej sylwetki i szwy są dobrze wyszyte. Mogę uważać się za bardzo zadowoloną, wysyłka była nawet szybsza niż przewidziano!

27 febbraio 2026

Risposta di Mirayacouture

Bardzo dziękujemy! 💖 Super się cieszymy, że sukienka leży idealnie i dotarła szybciej niż planowaliśmy! Zapraszamy ponownie do Miraya Couture ✨

Valutata 3 stelle su 5

Powolna wysyłka

Wysyłka była wolniejsza niż przewidywano, dodatkowo strój kąpielowy przyszedł w złym rozmiarze. Poproszę o zwrot pieniędzy.

7 marzo 2026

Risposta di Mirayacouture

Bardzo przepraszamy za opóźnienie i zły rozmiar 😔 Natychmiast zwracamy pieniądze. Prosimy o kontakt na info@mirayacouture.com z numerem zamówienia – załatwimy szybko. Dziękujemy za wyrozumiałość ❤️

Valutata 4 stelle su 5

Jestem bardzo zadowolony z zakupów

Odkryłem tę stronę przez przyjaciela, postanowiłem spróbować kupić kilka produktów i muszę powiedzieć, że byłem pod wrażeniem jakości materiałów! Mają wiele wariantów kolorów i dopasowanie jest świetne, na pewno kupię u nich koszule i buty!

16 febbraio 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękujemy! 🎉 Cieszymy się, że Ci się podoba. Nie możemy się doczekać, aby pomóc Ci w wyborze butów i koszul! 👔✨

Valutata 5 stelle su 5

Zwrot pieniędzy bez problemów

Kupiłam elegancki strój dla mnie i mojego męża z myślą o weselu tej wiosny, niestety jednak nie będziemy mogli już pójść z powodu innego zobowiązania. Z tego powodu zdecydowałam się od razu poprosić o zwrot pieniędzy, personel Miraya był bardzo pomocny i w ciągu kilku godzin miałam swoje pieniądze z powrotem na koncie. Na pewno będę brała go pod uwagę przy przyszłych zakupach!

21 febbraio 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękuję bardzo! 💙 Jesteśmy szczęśliwi, że mogliśmy Ci tak szybko pomóc. Nie możemy się doczekać, aby zobaczyć Cię ponownie i znaleźć dla Ciebie idealne stroje na następną okazję! ✨👗

Szybka wysyłka

Zamówiłem różne produkty męskie z ich strony internetowej, wysyłka była szybka i dotrzymali przewidzianych terminów.

28 gennaio 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękujemy za opinię! 🙏 Cieszmy się, że spedycja przebiegła bezproblemowo. Do zobaczenia wkrótce! ✨

Produkty najwyższej jakości!

Kupiłam sukienkę damską na to lato, jakość materiałów jest świetna, a kolory są żywe dokładnie tak jak na zdjęciach, w dotyku materiał jest miękki i przewiewny, idealny na gorące lata.

15 febbraio 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękujemy bardzo za piękną recenzję!
Bardzo się cieszymy, że jakość, kolory i lekkość materiału tak Cię zachwyciły. Idealna na lato! 😊
Do zobaczenia wkrótce w Miraya Couture!

Valutata 4 stelle su 5

Perfekcyjne buty na wiosenne wesele!

Szukając eleganckich butów na wesele wiosną, nie chciałam zostawić tego na ostatnią chwilę, więc poszukałam online. Ta strona ma piękne buty, super cena w porównaniu do jakości. Rozmiar pasuje idealnie i są naprawdę wygodne, muszę przyznać. Byłem zaskoczony produktem, bo rzadko kupuję online. Jeśli dodadzą inne modele butów, na pewno kupię ponownie!

27 febbraio 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękujemy za taką miłą recenzję! 🥰 Jesteśmy szczęśliwi, że buty były idealne na wesele! Wasza satysfakcja to dla nas najważniejsze. Nota bene , już pracujemy nad nowymi modelami butów, więc bądźcie czujni! 👠✨

Valutata 5 stelle su 5

Obsługa klienta jest bardzo pomocna

Skontaktowałam się z obsługą klienta Miraya, ponieważ zamówiłam zły rozmiar kostiumu kąpielowego. Odpowiedzieli w ciągu kilku godzin i natychmiast zmienili moje zamówienie. Rozmiar jest właściwy i pasuje idealnie.

24 gennaio 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękujemy Oskar! 🙏 Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że wszystko rozwiązaliśmy szybko. Wasza satysfakcja to dla nas najważniejsze! Nie wahajcie się skontaktować z nami ponownie, jeśli będziecie potrzebować czegoś. Do zobaczenia wkrótce w Miraya Couture! ✨

Valutata 4 stelle su 5

jakość na najwyższym poziomie!

"Potrzebowałam eleganckiego kompletu na wakacje i znalazłam tę stronę również dzięki reklamie. Mają wiele interesujących kompletów. Miałam wątpliwości, więc napisałam do obsługi klienta i odpowiedzieli natychmiast. Produkt był doskonały, jak na zdjęciach, nie mogę się doczekać, aby go założyć na wakacje. Zdecydowałam się również na zakup dwóch kostiumów! Dam znać, ale zdecydowanie polecam!

29 gennaio 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękujemy za tę piękną recenzję! 🌟 Jesteśmy zachwyceni, że nasze komplety przekroczyły wasze oczekiwania! Nie możemy się doczekać, aby wiedzieć, jak się bawicie na wakacjach z waszymi nowymi zakupami. Wasze słowa naprawdę wiele dla nas znaczą. Dziękujemy, że nas wybraliście i za zaufanie pokładane w Miraya Couture! 💕

Valutata 5 stelle su 5

"Na wiosnę potrzebowałam kilku…

"Na wiosnę potrzebowałam kilku sukienek, a jeśli chodzi o wesela, to zostawmy to na bok, ale ta strona jest świetna! Ma piękne sukienki i zamówiłam dwie przy różnych zamówieniach. Jakość jest rewelacyjna, jestem bardzo zadowolona, na pewno zrobię wrażenie. Strona jest bardzo łatwa w obsłudze, a opisy produktów są dobrze przygotowane. Wysyłka OK, wszystko było śledzone i bardzo przyjazne dla użytkownika. Jeśli potrzebujecie pięknej sukienki, polecam tę stronę! Ma też inne produkty.

24 gennaio 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękujemy za te słodkie słowa! 🌸 Jesteśmy szczęśliwi, że nasze suknie was oczarowały! Wasza satysfakcja to nasza misja. Nie możemy się doczekać, aby widzieć was błyszczące! 👗✨

"Idealny prezent na lato

Cześć wszystkim, z okazji nadchodzącego lata postanowiłam zrobić sobie prezent! Znalazłam tę stronę z dwoma pięknymi kostiumami, nie wahałam się ich kupić. Wysyłka była nieco wolniejsza niż się spodziewałam, ale obsługa klienta jest bardzo efektywna, odpowiedzieli od razu. Na koniec produkt dotarł, opakowanie było perfekcyjne, więc jestem bardzo zadowolona z całego doświadczenia

28 febbraio 2026

Risposta di Mirayacouture

Dziękujemy! 😍 Jesteśmy szczęśliwi, że nasze suknie się spodobały! Wasza satysfakcja to dla nas najważniejsze. Polecenie takie jak wasze motywuje nas do dalszej pracy. Dziękujemy! 👗✨

Valutata 5 stelle su 5

Odkryłem tę stronę dzięki reklamie

Odkryłem tę stronę dzięki reklamie online i byłem bardzo zaskoczony szeroką gamą produktów, które oferuje. Kupiłem dwie rzeczy na lato i jakość produktów jest doskonała, dokładnie jak na zdjęciach. Wysyłka była szybka i wydajna, z możliwością śledzenia. Biorąc pod uwagę bardzo konkurencyjne ceny, na pewno zrobię kolejne zakupy. Zdecydowanie polecam wszystkim!

22 febbraio 2026

Dziękuję Ci naprawdę! 🌟
Czytając Twoją opinię, czułem się szczęśliwy. To wspaniałe wiedzieć, że Twoje zakupy dotarły doskonale i że jakość Cię zauroczyła. To jest dokładnie to, czego chcemy.
Mamy nadzieję, że wkrótce wrócisz do naszego sklepu.
Uścisk dłoni i do zobaczenia wkrótce!
Miraya Couture

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più