Minstovsuger Recensioni 248

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Hurtig modtagelse af vores varer. Desværre var støvsugerøret bare proppet ned i en pose sammen med mundstykket og stak ud igennem posen. Der var ikke sket noget, men tænker I skal finde en lidt mere h... Leggi di più

Var kommet i tidsnød og faldt over Jeres hjemmeside. Kontaktede Jer onsdag, for at høre, om støvsugeren kunne komme frem til fredag. Fik hurtigt besked om, at jeg blot skulle bestille, så ville jeg ha... Leggi di più

Kontaktede Minstovsuger.dk vedr. et problem og Tim i butikken løste problemet super hurtigt og meget tilfredstilende. kan kun anbefale butikken, de har gode priser og super hurtig lev. og den bedste... Leggi di più

Sjældent har jeg oplevet så god en service og flinke medarbejdere. Jeg ringede ind med et problem omkring en remodecontrol til min støvsuger. Straks blev der sendt en ny remodecontrol og da jeg helle... Leggi di più

1. Negozio di aspirapolveri

Hos Minstøvsuger vil vi gerne komme et generelt problem til livs. Det vi oplever er at mange kunder nærmest frygter at bestille tilbehør til deres støvsuger online, da de tit oplever at de modtager de forkerte dele. Derfor har vi lanceret en nem 4 steps løsning, hvor du nemt kan vælge dit støvsuger mærke + at du kan uploade et billede af din støvsuger, da du så er 100% sikker på at du modtager det helt rigtige støvsugertilbehør.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Hurtig levering, produkt ikke super kvalitet

Hurtig levering, bestilte en kompatibel slange til Miele c3 og et nyt håndtag.
Slangen ok, dog sidder den ikke så godt som originalen. Håndtag falder af og sidder ikke fast som det bør, har skrevet en mail hvor jeg gør opmærksom på fejlen. Men har ikke hørt yderligere...

Update: Har fået svar på mail, forventer vi finder en løsning.

Update 2: De sendte et nyt håndtag og det blev efterprøvet inden afsendelse. Det er en helt anden oplevelse så tror bare jeg var uheldig. De får en ekstra stjerne for god service trods lidt lang svartid på email.

30 aprile 2024
Logo di Minstovsuger

Risposta di Minstovsuger

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi sætter pris på din feedback og beklager meget, at produktets kvalitet ikke levede op til dine forventninger.

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering. Vedrørende den kompatible slange til din Miele C3 og det nye håndtag, så beklager vi dybt, at de ikke levede op til dine forventninger. Det er vores mål at levere produkter af høj kvalitet, og det er ærgerligt at høre, at disse ikke var tilfredsstillende.

Vi sætter pris på, at du har gjort os opmærksomme på problemet med håndtaget via e-mail. Vores kundeservice team arbejder på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt, og vi beklager for eventuelle forsinkelser i at svare dig. Vi vil straks tage fat i problemet og finde en passende løsning for dig.

Endnu engang tak for din feedback. Vi vil bruge den til at forbedre vores produkter og service yderligere. Hvis du har brug for yderligere assistance, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi værdsætter din mening og håber på muligheden for at genvinde din tillid fremover.

Produkterne passer ikke som lovet

Produkterne passer ikke som lovet. Vi ringede og ejer bad om at få billeder og ville ringe tilbage med løsning, men gjorde han ikke, så det var nok bare en dyr omvej til originale dele. Virker ellers som et smart koncept med reservedele til små priser.

30 marzo 2024
Logo di Minstovsuger

Risposta di Minstovsuger

Hej Mia,

Tak for din anmeldelse.Jeg beklager forsinkelsen i mit svar. Vi kommunikerede omkring kl. 14 fredag, og jeg undervurderede betydningen af et hurtigt svar.

Efter den travle påskeperiode har vi haft ekstraordinært meget at gøre her.

Jeg havde forventet at kunne finde en løsning til dig mandag, så det er min fejl, at jeg ikke reagerede hurtigere.

Vi sætter pris på din tålmodighed og vil gerne løse eventuelle problemer, du måtte have.

Vi lever af tilfredse kunder, så man er altid mere end velkommen til at sende sin ordre retur.

Tak for din forståelse.