4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

100% i orden service

Vi har to gange brugt minpakke.com, og begge gange har været en udsøgt fornøjelse! Erik er super serviceminded, og prisen kan jeg heller ikke udsætte noget på :-)
Senest har vi hentet 7 forsendelser, og for hver pakke modtog vi en mail med information om det antal colli, som nu ventede på vores afhentning.
Vi kommer helt sikkert til atbruge jeres service igen!

7 aprile 2026

Fantastisk service

Fantastisk service. De var enormt fleksible og tydeligvis meget interesseret i at give en så gnidningsfri afhentning som muligt. Meget professionelle.

6 aprile 2026

En fantastisk idé!

Jeg har bestilt mange varer i Tyskland, lige fra vin til cykler, og fået dem leveret til Minpakke i Harrislee. Alt er gået helt problemfrit. Alle der er virkelig venlige og seriøse. En fantastisk idé!

31 marzo 2026

MinPakke er en fantastisk service

MinPakke er en fantastisk service. Varer købt i Tyskland i stedet for i Danmark og leveret til MinPakke sparer mig 1000-vis af kr. hvert år. Jeg er 100% tilfreds med MinPakke.

26 marzo 2026

Perfekt pakkeshop til onlinehandel 10 Stjerner ;o))

Vi har alle prøvet at ærgre os over at der er mange penge at spare ved at handle i Tyskland, men uden forsendelse til Danmark har det ikke været muligt. Med Min Pakke er der nu en fantastisk løsning, så onlinehandel også bliver nemt, når det ikke er muligt at sende til Danmark. Jeg har nu brugt Min Pakke flere gange og altid med samme positive oplevelse. Super Service, de taler dansk, hjælper også gerne med returforsendelser. Der er god mulighed for parkering osv. Jeg vil helt klart anbefale denne mulighed. Når pakken kommer får jeg en mail at pakken er klar til afhentening ... og jeg glæder mig allerede til at besøge dem dernede igen ...

19 marzo 2026

Bare perfekt

Meget pålidelig og hurtig. Gode respons, samt ekstra indsats i mit tilfælde (tak for det) gjorde den oplevelse ekstraordinært positiv. Anbefales!

13 febbraio 2026

Har brugt minpakke.com i Harrislee en del gange og det spiller bare. Nemt at registrere sig og bruge. Hurtig udlevering. Alt i alt super god service, der varmt kan anbefales her fra.
Har bestilt ved OTTO og Amazon.de

19 maggio 2025