Ik heb de slabbetjes en de…
Ik heb de slabbetjes en de stroomadapters uitgeprobeerd en die werken naar behoren. De slabbetjes zijn gemakkelijk schoon te maken en de stroomadapters zijn functioneel, maar niet bijzonder opvallend.

Risposta di Minibea
Non risultano inviti alla recensione recenti

Risposta di Minibea
De lepels en placemats bleken erg handig tijdens de maaltijd. Ze zijn veilig, duurzaam en maken het voeden een stuk gemakkelijker.

Risposta di Minibea
De borden en drinkbekers zijn redelijk kindvriendelijk en vrij gemakkelijk schoon te maken. Ze voelen stevig aan in vergelijking met andere die ik heb geprobeerd, maar verder vrij gemiddeld.

Risposta di Minibea
De accessoires zijn erg praktisch. Alles voelt doordacht ontworpen en is gemakkelijk te gebruiken voor dagelijkse behoeften.

Risposta di Minibea
De jassen en schoenen lijken redelijk duurzaam en zien er mooi uit. Ze zijn prima voor dagelijks gebruik, hoewel de kwaliteit iets beter zou kunnen.

Risposta di Minibea
J'ai commandé des vêtements, notamment des hauts et des pantalons, et la qualité du tissu a dépassé mes attentes. Très confortables et élégants

Risposta di Minibea
La collection d'apprentissage et de musique est assez attrayante et permet aux enfants de s'occuper. C'est bien, mals je m'attendais a un peu plus de variete et d' originalite.

Risposta di Minibea
Les produits d'extérieur et de créativité sont corrects et contribuent à maintenir les enfants actifs et stimulés. Bien qu'utiles, leur qualité globale pourrait être améliorée.

Risposta di Minibea
Les articles de bain et les sucettes sont corrects. Ils sont assez doux pour la peau et globalement adaptés au confort des tout-petits, même si sans rien de particulièrement remarquable.

Risposta di Minibea
Authentic designer items are available at fairly reasonable prices, though there is still some room for better deals