Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt nöjd med mitt köp av tofflor, de är mjuka, fotens storlek och storleken på skomatchen, det är bekvämt att gå, tyget passar och du känner dig varm, bara sulan, för mig personligen, är li... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min Fot har fantastiska skor! Köpte jättebra vinterskor och nu har jag köpt sandaler typ tofflor, sandaler att ha utomhus plus ballerinaskor. Alla känns jättebra för mina fötter. Blir roligt att ha b... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Skorna var utmärkta Glömde skriva FIRA 25 på min senaste beställning då jag fyllde år ! Skrev till er om detta och önskade att ni skulle ändra detta . Tyvärr har ni inte gjort det ! Skorna är utmär... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har köpt flera par skor i olika prisklasser även strumpor, har faktiskt aldrig blivit besviken. Jag har alltid fått fin service och hjälp via kundservice, uppskattas verkligen när man haft frågor elle... Leggi di più

4,4

1 stella

Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Bra produkter och fantastisk service

Bra produkter och fantastisk service. Jag gillar att de har mycket att välja på och att de har så många fina stödstrumpor.

19 febbraio 2026

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Petra, tusen tack för din fina recension, vi är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Underbar butik

Underbar butik, handlat i flera år och är alltid nöjd!

20 febbraio 2026

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Anneli, så roligt att höra, tack för din fina recension och för att du delar med dig. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk e-handel med hög kvalitet…

En fantastisk e-handel med hög kvalitet rakt igenom. Kundtjänsten svarar alltid snabbt, är trevlig och gör verkligen det lilla extra för att hjälpa till. Produkterna är både fina och prisvärda. Jag handlar gärna här igen!

20 febbraio 2026

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Marie, det gläder oss att höra att du är nöjd, tack för din fina recension. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Rekommenderas

Köpte ett par jättesköna skor med bra dämpning som funkar bra för ömma fötter. Jag jobbar i butik och står mycket, känns kanon. Rekommenderas varmt för dig med problem fötter som mig.

18 febbraio 2026

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Terese, så roligt att höra att du gillar skorna, tack för din fina recension. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Tåsokker med 90% merinoull

Flott at dere selger tåsokker. Men jeg kjøpte 3 par som skulle inneholde 90% merinoull, da burde de vært varmere. Jeg har tynnere ullsokker fra andre merker som er varmere med mindre ull. Kan dette stemme? Er det mindre enn anvist på pakken? De er små i størrelsen, så velg en strl. større. Sokkene er lave ved anklene, skulle ønske de gikk høyere opp på anklene. Ullsålene var gode og varme.

22 gennaio 2026

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Marit, och tack för din recension. Om du har köpt Minfot Tåstrumpor Merinoull så är materialet 90% merinoull, 8% polyamid och 2% lycra men ta gärna kontakt med vår kundtjänst om du har fler frågor. Du når oss på +46 101 887 988 eller info@myfeet.no. Vennlig hilsen, myfeet.no /Kajsa

Valutata 1 stelle su 5

Kängor med vändbara broddar av märket Minfot

Jag köpte ett par kängor med vändbara broddar. De kostade 1749 sek. Inga billiga skor med andra ord.
Jag har storlek 36 - 36½, men beställde 37 för att vara säker på att rymma en yllestrumpa i skon.
Jag rymmer ingen yllestrumpa i dem. De är så smala. Och hårda att gå i, känns typ som att gå i slalomkängor. Kan inte röra foten eller fotleden i dem.
Men till våren när det börjar töa och är vatten på is, då kan de komma väl till pass när man ska gå ett kvarter eller kasta sopor, för längre vill man inte gå i dem.
Så nu sitter jag här, 1749 kr fattigare, och måste hitta ett par andra skor nån annanstans. Blev en dyr historia det här.

8 gennaio 2026

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Paula, det var tråkigt att höra att du inte är nöjd med skorna. Givetvis får man prova dem inomhus och sen har man 14 dagar på sig att göra en ev. retur och få pengarna tillbaka och vid ett byte debiteras ingen returfrakt, annars kostar den 59 kr. Men vi vill givetvis att du ska vara nöjd och känna dig trygg som kund hos oss så ta gärna kontakt med vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig vidare med detta. Du når oss på 0431-72500 (vardagar kl 10-15) eller info@minfot.se Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Valutata 1 stelle su 5

This people can’t Even sent order on…

This people can’t Even sent order on correct address… ridiculous

2 gennaio 2026

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hi Roman, we're sorry to hear that but I can't find an order in your name. Please contact our customer service so we can help you further. Either by phone +46 101 887 988 or by email info@myfeet.no. Kind regards, myfeet.no /Kajsa

Jag är jättenöjd

Jag är jättenöjd, äntligen sandaler i storlek 35 och de passar perfekt, mjuka och goa. Snabb leverans och bra retur-möjligheter, alla tiders!

9 settembre 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Måna, tack för din strålande recension, vi blir så glada att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Sandaler walk with me

Sandaler walk with me: ganska tajta i storlek. Skaver på andra kardborrbandet ovan fotvalv: obekväm. Lite hårda.

7 settembre 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Judit, tack för din recension men tråkigt att du inte är helt nöjd. Ta kontakt med vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig vidare med detta. Du når oss på 0431-72500 (vardagar kl 10-15) eller info@minfot.se Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

För dyra

För dyra. Fem par strumpor till priset av 449 kr !?

5 settembre 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Lena-Maria, tack för din recension. Vi vill att våra produkter ska hålla hög kvalitet i alla led, design, material och produktion och vi har många strumpor i olika prisklasser så ta gärna kontakt med vår kundtjänst så kan vi hjälpa dig att hitta något som passar Du når oss på 0431-72500 (vardagar kl 10-15) eller info@minfot.se Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Valutata 5 stelle su 5

Den snabbaste levereransen som jag har varit med om beställde tisdag hämtade paketet onsdag 14.00 (norrland)enkelt att beställa o bra priser,köpte Ecco irwing casual läder,hoppas dom håller lika länge som mina gamla(över 10år),

27 agosto 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Petri, och stort tack för din strålande recension. Vi blir så glada att höra att du är nöjd, tack för att du delar med dig. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Sandaler Sandhamn

Sandalerna var väldigt smala, köpte med reglerbara remmar men det hjälpte inte.

22 agosto 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Åsa, tack för din recension men tråkigt att höra att sandalerna inte passade. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst angående detta. Du når oss på 0431-72500 (vardagar kl 10-15) eller info@minfot.se Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Rent generellt håller inte strumpor

Rent generellt håller inte strumpor
länge ,lika dålig kvalitet överallt.
Vi ska köpa strumpor ofta så företaget går bra.
MvhTore

20 agosto 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Tore, tack för din recension men tråkigt att höra att du inte är nöjd med strumporna, ta gärna kontakt med vår kundtjänst angående detta. Du når oss på 0431-72500 (vardagar kl 10-15) eller info@minfot.se Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Valutata 5 stelle su 5

Smidigt beställa och SÅ SKÖNA skor!!

Smidigt beställa och SÅ SKÖNA skor!!

1 agosto 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Karin, och stort tack för din strålande recension. Vi blir så glada att höra att du är nöjd med oss och våra produkter, tack för att du delar med dig. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Valutata 5 stelle su 5

Skön kvalitet- enkelt att beställa

Enkelt att beställa, bra produktinfo, bilden gör verkligheten rättvisa, snabb leverans och strumporna är supersköna, stl 37-39 sitter perfekt på mina 39 fötter.

31 luglio 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej, så roligt att höra att du är nöjd med leverans och produkter och tusen tack för din fina recension. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Lovar lev inom 1-3 dagar

Lovar lev inom 1-3 dagar! Har gått 10 dagar inga stödstrumpor ännu! Besviken!!

11 giugno 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Tuula, tack för din recension. Jag ser att du har varit i kontakt med vår kundtjänst och att din order tyvärr blivit försenad hos Postnord. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att allt ordnade sig. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Super service

Jag Reklamerade mina skor och inom en vecka hade jag nya skor skickat från Min Fot. Super snabb svar från kundtjänst och ingen diskussion fram och tillbaka. Det är därför man ska handla från en riktig svenska web-butik som Min Fot och inte dropshopping.
Toppen service och kommer handla här igen.

11 maggio 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Christina, så roligt att höra att du är nöjd med oss och vår service, vi blir så glada för det, tack för att du delar med dig. Vänliga hälsningar, teamet på Minfot.se

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

28 marzo 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Maria, så roligt att höra att du är nöjd, tack för din fina recension. Vänliga hälsningar, minfot.se

Smidigt och snabbt

Smidig sida, lätt att hitta det man söker och så snabb leverans, beställde söndag kväll och fick varorna tisdag fm.

28 gennaio 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Göran, tack för din strålande recension, vi blir så glada att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Sköna Marie

Min fot är bra, har köpt sandaler ett antal gånger men dessa jag köpte nu är inte alls bra Sköna Marie heter dom. Så hårda upptill att jag får ont i fötterna. Dom rekommenderar jag inte

28 gennaio 2025

Risposta di Minfot i Båstad AB

Hej Annette, tack för din recension men tråkigt att du inte är nöjd med ditt senaste köp. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst angående detta, du når oss på 0431-72500 (vardagar kl 10-15) eller info@minfot.se. Vänliga hälsningar, minfot.se /Kajsa

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più