Jag är väldigt nöjd med mitt köp av tofflor, de är mjuka, fotens storlek och storleken på skomatchen, det är bekvämt att gå, tyget passar och du känner dig varm, bara sulan, för mig personligen, är li... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Min Fot har fantastiska skor! Köpte jättebra vinterskor och nu har jag köpt sandaler typ tofflor, sandaler att ha utomhus plus ballerinaskor. Alla känns jättebra för mina fötter. Blir roligt att ha b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Skorna var utmärkta Glömde skriva FIRA 25 på min senaste beställning då jag fyllde år ! Skrev till er om detta och önskade att ni skulle ändra detta . Tyvärr har ni inte gjort det ! Skorna är utmär... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har köpt flera par skor i olika prisklasser även strumpor, har faktiskt aldrig blivit besviken. Jag har alltid fått fin service och hjälp via kundservice, uppskattas verkligen när man haft frågor elle... Leggi di più
Hallandsvägen 19, 26936, Båstad, Svezia
Ha risposto al 92% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Fick inga SMS om att paketet fanns att hämta!!!! Vilket betyder att paketet returnerades!
Kommer inte att beställa något från er i fortsättningen

Risposta di Minfot i Båstad AB
Sköna och bekväma skor! Både min man och jag är helt nöjda.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Jättefina strumpor. Härlig kvalitet.
Tack! Ni är bäst!

Risposta di Minfot i Båstad AB
Lätt att beställa och få det levererat.
Lite klurigt när dejtingen var Klarna som jag skulle betala via.
Jag tyckte inte om formen på sulan i skon. Den gick in en bit som om man skulle ha lagt i en sula några storlekar mindre. Man kände kanten när man gick och det var inte skönt alls.
Mycket skön men hade behövt halvt nummer större

Risposta di Minfot i Båstad AB
Jättebra service! Jag upplevde att mina rosa och lilafärgade strumpor var något större än mina blårandiga trots samma storlek🤷♀️

Risposta di Minfot i Båstad AB
Sandalerna passar bra men känns att de skaver lite vid stortårnas framsida och där det kommer att bli skavsår.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Tack, blev väl bemött. Fick god hjälp med önskan av varan.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Aldrig haft så fina skor. Känns som man svävar fram. Är ett nöje att ta morgonpromenaden nu.

Risposta di Minfot i Båstad AB
Snabb hantering innan utskick.
Snabb leverans av beställd produkt. Bra kvalitet på varorna!
Smidig o snabb leverans, sulorna kändes jättebra😍

Risposta di Minfot i Båstad AB
Har handlat mycket från Minfot.. Och är alltid nöjd. Bra service och snabb leverans.

Bra service
Enkel hemsida - lätt att orientera
snabb leverans

Risposta di Minfot i Båstad AB
Skor utan ngt som helst stöd för hålfoten. Känns svampiga att gå i. Sticker ut baktill vilket gör att skorna i öppna trappor kan fastna i trappsteg när man går nedför trappan. Till det priset hade jag förväntat mig ett par riktiga skor, inte nån slags innetoffla som ser ut som en sneaker

Risposta di Minfot i Båstad AB
Sockarna var perfekta för mig.
Mycke nöjd med köpet Kommer med stor säkerhet att fortsätta köpa dom

Risposta di Minfot i Båstad AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.