Fikk sendt sort bukse som var veldig fin. Men fint hvis dere sier noe om hvor høy buksene er i livet, de jeg har kjøpt før har ikke vært så lav i livet som denne. Kan dere informere hvor høy buksen... Leggi di più
Jeg liker Mindy Max veldig mye ...de har helt unike og fantastiske jeans... super fine og coole... kanskje litt høy pris... Men man får jo ikke kjøpt de andre steder.... De er alltid rask med lever... Leggi di più
Har bestilt en del klær fra dere, er super fornøyd både med kvaliteten og ikke minst service. Noen ganger har jeg vært nødt til å bytte pga str. Det er super enkelt. Det er bare å lukke posen å klist... Leggi di più
Enkelt å bestille, får + for bruk av Klarna (da dette føles tryggere ved netthandel). Rask levering, fikk varene etter kun 2 dager. Størrelsene er normale (jeg bruker small til vanlig, kjøpte 4 pla... Leggi di più
Mindy Max – den beste klesbutikken for deg som liker unike klær som skiller deg ut i mengden. Vi er en helt ny nettbutikk som tilbyr rocka klær som du ikke finner andre steder i Norge.
Økerneveien 121, 0511, Oslo, Norvegia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Kjapp levering! Men jakka var for lita. Kjempefin skinnjakke , i riktig farge, i forhold til bildet👌! Så får tiden vise hvor kjapt jeg får ny jakke
Kjapp levering, god info og varen svarte til forventningen 👍😊
Anbefaler på det sterkeste, elsker denne siden. Produktene er sv god kvalitet og kundeservice er knall, samme gjelder for levering som bare tar noen dager😍🤩

Risposta di MindyMax AS
Fikk varene raskt levert. Men jeg måtte returnere dem da di ikke passet. Er spent på om den andre størrelsen passer.
Rask levering,flott bukse...passet perfekt
Genseren var ikke ren, sotaktige flekker på krage og bol☹️

Risposta di MindyMax AS
Blei hele tia oppdatert på kor varan lå ann. Varan kom etter bare nån daga.
Å returseddel å d man evt treng for å send retur lå i lamme når d kom.
Æ e meget fornøyd 😃
Blir å bestille her flere gang 😃
Rask ekspedering, mottok pakken innen 3dager. Måtte levere i retur pga måtte ha en str større,det hadde de ikke, rask tilbakemelding om det,god service.
Beste servicen jeg har opplevd. Ringte fra Namsos kl 12.11 på torsdag for å spørre ang størrelser. Sendte inn bestillingen ca 1230. Fikk epost om at pakken var sendt fra Oslo. Fulgte sendingen, å hentet pakken på avtalt plass her i Namsos kl 1530 på fredag. Imponerende. God helg
The jeans are very ,very nice but the size run a little bit smaller then normal..i am a size 42 ,so i ordered a w31 ,little to tight but det passer...so my next order will be a size 32😉