Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kæmper med forskellige udfordringer, hvor vejrtrækningsøvelser skulle være en stor hjælp. Desværre får jeg det aldrig gjort på egen hånd, da jeg har brug for guidning - og derfor er jeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di apparecchiature elettroniche

Scritti dall'azienda

MindMind er et dansk selskab, der specialiserer sig i at designe og producere enkle redskaber til "det mentale motionsrum". Selskabets første produkt, Breathing Buddy, også kendt som BiBi, er et simpelt produkt, der guider brugere i alle aldre gennem åndedrætsøvelser. Ud over BiBi har MindMind også lanceret Halo - et gruppebaseret produkt, der guider brugerne (fx en klasse) i de samme fire åndedrætsøvelser som på BiBi. Selskabet er placeret på Bornholm, hvor al design, udvikling og produktion også foregår.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Det er givet mig mere overskud i…

Det er givet mig mere overskud i hverdagen.

9 aprile 2026

Risposta di MindMind ApS

Tusind tak for de fem stjerner - og et endnu større tak for at dele dine erfaringer. Det betyder meget. Varme hilsner fra Bornholm, Casper fra MindMind

Valutata 5 stelle su 5

Den virker over al forventning og man…

Den virker over al forventning og man får en god og behagelig service

16 marzo 2026

Risposta di MindMind ApS

Tak for de fem stjerner, Lene, og jeg er glad for at du oplevede god service. Som altid - ræk ud, hvis du får brug for noget fra os.

Valutata 5 stelle su 5

Bibi - min uundværlige hjælp til vejrtrækning

Desværre får jeg det aldrig gjort på egen hånd, da jeg har brug for guidning - og derfor er jeg virkelig glad for min Bibi.

​Uden den var jeg aldrig kommet i gang med at arbejde med min vejrtrækning.

​Da min Bibi en dag ikke virkede, fik jeg straks tilsendt en ny. Allerede ved bestillingen mærkede jeg desuden en oprigtig interesse i de spørgsmål, jeg havde. Det er virkelig god service!

Hvis man har brug for både guidning og et fysisk redskab til vejrtrækningen, kan jeg varmt anbefale Bibi.

7 dicembre 2025

Risposta di MindMind ApS

Hej Lykke. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for en lille virksomhed som vores at vide at vores indsatser og service bliver taget godt imod. Du må altid række ud hvis du har brug for andet. Hilsen Casper fra MindMind

Valutata 5 stelle su 5

En meningsfuld og beroligende gave

Jeg købte BiBi til min datter, som har haft brug for mere ro og balance i hverdagen. Hun bruger den især til 4-7-8-vejrtrækning og oplever, at den hjælper hende med at falde til ro. Det er en lille, men kraftfuld gadget, som hurtigt er blevet en del af hendes daglige rutine.

Servicen har været helt i top – jeg skrev med firmaet og blev mødt med oprigtig interesse og venlighed. Det gør virkelig en forskel. Jeg glæder mig til, at en “pro” version med længere sessioner måske kommer senere.

Kan varmt anbefales – både som gave og til egen brug.

11 maggio 2025

Risposta di MindMind ApS

Tak for den flotte anmeldelse Jens. Og hvor er det skønt at du har givet BiBi til din datter, der får gavn af øvelserne.

Bibi er guld værd

Den første Bibi jeg modtog var desværre blevet skadet men der blev hurtigt sendt en ny.
Jeg er vild med denne Bibi for nu er jeg for første gang i lang tid i stand til at tage bussen igen uden at min angst går helt amok.
Jeg var så heldig at kunne låne en af min $85 støtte for at prøve den inden jeg selv måtte købe en. Ville være smart med en måde at kunne prøve den inden man er nød til at betale 1000kr men selve produktet er efter min mening guld værd

9 maggio 2025

Risposta di MindMind ApS

Tusind tak, Michael, for dine fem stjerner - og for at dele dine erfaringer.

Det betyder meget for mig (som opfinderen af det) at du får gavn af den, og jeg skal naturligvis beklage at den første du modtog havde fået en skade under fragt.

Og ja - vi må overveje hvordan vi bedst lader brugere få erfaringer inden de investerer. I første omgang har vi valgt at tilbyde fri retur i 30 dage. På den måde får man en chance for at teste på egen krop (og sind)... :)

I alle tilfælde er det bare virkelig dejligt at høre at du synes den giver dig stor værdi - og friheden til selv at tage bussen igen. Mega sejt!!

BiBi giver ro til

Vi har en nattevagt på et socialpsykiatrisk bosted, der konsekvent går rundt med en BiBi, som borgerne kan låne ved opvågninger. Og det har virkelig gjort en positiv forskel for flere af vores borgere om natten. BiBi har hjulpet os med at reducere behovet for PN medicin i nogle tilfælde (beroligende medicin). Og når medicinen stadig er nødvendig tyder det til, at virkningen bedre, fordi borgerne er mere rolige og afslappede. Den er nem at bruge, og især for en målgruppe hvor uro, angst og tankemylder gør det svært at fastholde sig selv i åndedrætsøvelser.

20 marzo 2025

Risposta di MindMind ApS

Tak for den flotte anmeldelse Martin. Og for jeres indsats ude i socialpsykiatrien. Vi har efterhånden mange kunder og brugere i det regi, og din anmeldelse betyder meget for os - ikke mindst fordi den hjælper andre brugere med at se hvordan BiBi også kan bruges på et bosted.

Servicemindede og hjælpsomme

Det har været en fantastisk oplevelse at handle med Mind-Mind.
Jeg fik købt for mange Bebes, og returneringen var problemfri, sådan at forstå, at da refunderingen af pengene ikke forløb glat, sørgede Casper (ikke Carsten 😎) Craggs for at holde mig orienteret om, hvad der foregik, indtil pengene atter stod på min konto.
En tryg og positiv oplevelse! Kan kun anbefale, at I køber jeres Bebes her ❤️

19 febbraio 2025

Risposta di MindMind ApS

Tak for den flotte anmeldelse Eva. Hilsen Casper (ikke Carsten, hehe...:)

BiBi on auttanut meitä

Tyttäreni on käyttänyt BiBiä ahdistavissa ja stressaavissa tilanteissa. Bibi on auttanut häntä pääsemään yli näistä tilanteista. Bibi on huomaamaton ja helppokäyttöinen. Suosittelen BiBiä erityisesti paniikkikohtaustausten, ahdistuspiikkien ja stressin hallintaan. Valitettavaa, että tätä laitetta ei vielä tunneta paremmin.

4 marzo 2025

Risposta di MindMind ApS

Thank you for your kind words. I am very happy to hear that you benefit from BiBi:)

Casper - founder of MindMind

Kundeorienteret

God oplevelse med købet og efterfølgende informationer omkring produktet og baggrunden for produktet. Kan trygt tage det i brug og få glæde af det.

19 settembre 2024

Risposta di MindMind ApS

Tak for din fine anmeldelse, Claus. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Vi arbejder løbende på at forfine materialer og informationer om produkterne, og sætter derfor ekstra pris på det, når du fortæller at det fungerer efter hensigten. Ræk altid gerne ud direkte i tilfælde af ønsker til forbedring.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk lille "fætter" Såååå…

Fantastisk lille "fætter" Såååå simpel... har allerede brugt den i flere af mine foredrag.... vækker begejstring for simpelthed og for effekt hos min datter der er svagtseende har infantil autisme, cerebral parese, CVI, epilepsi, nystagmus er meget sansesart og ofte får store nedsmeltninger med kravafvisende og selvskadende adfærd.... hun har allerede skabt sin egen mestringsstrategi hvor hun beder om BIBI når det hele spidser til :)

19 agosto 2024

Risposta di MindMind ApS

Tak for din anmeldelse og for at dele din personlige historie. Det lyder som om I står med store udfordringer, og hvis BiBi kan være en lille hjælp i forhold til det, er vores mål nået. Netop det at bruge redskabet til at understøtte mestringsstrategier, er noget af det vi oprindeligt havde som mål da vi designede produktet, så det er virkelig stærkt og dejligt at høre at det fungerer for din datter.

Ræk altid gerne ud direkte, hvis du har input til hvad vi kan forbedre for at gøre din/jeres oplevelse bedre.

Tak igen for at dele din historie.

Dansk butik 🇩🇰👍🏼

Støtter helst danske webshops.
God information på hjemmesiden og via YouTube. De gode anmeldelser på Trustpilot gjorde beslutningen nemmere. Har modtaget BIBI som planlagt, mangler endnu at prøve den.

13 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk hjælp til afslapning ved kroniske smerter.

Jeg har gennem mange år lidt af kroniske smerter efter bilulykke. Jeg har haft mange udfordringer med at trække vejret korrekt, tit overfladisk og ikke helt ned i maven pga smerter, en ond spiral at havne i. Jeg har tit søvnproblemer og stress symptomer pga smerter.. De kroniske smerter påvirker livet både fysisk og psykisk. De kroniske smerter er tit ledsaget af ubehag som fx træthed, hukommelsesbesvær, angst, irritation, kvalme og søvnbesvær.
Jeg har igennem årene prøvet flere vejrtræknings app, da jeg ret hurtigt efter ulykken fandt ud af, at korrekt vejrtrækning får muskulaturen til at slappe af. Jeg har også lavet forskellige øvelser anvist af min fysioterapeut fordi korrekt vejrtrækning hjælper og løsner op, men det er svært uden guidning.
Med BiBi i hånden som et værktøj eller hjælper opnår jeg ro og balance. Den er nem at tage frem, nem at have med alle vegne, og så guider den mig igennem, også når det er svært at takle smerterne og uroen.
Efter jeg har købt BiBi fra MindMind og er begyndt at bruge den fast, specielt inden sengetid, falder jeg hurtigere i søvn. Jeg kan mærke på kroppen at der er kommet mere ro på. Kroppen er mere afslappet og jeg føler mig mere udhvilet. Når jeg er udhvilet giver det større overskud, bedre hukommelse og et bedre humør.
Jeg ved hvor stor betydning korrekt vejrtrækning har for både krop og sjæl og hvor meget det har hjulpet mig. Derfor kan jeg varmt anbefale BiBI, en god hjælper i det daglige, i kampen for at finde ro og balance i en stresset krop.
Susanne Marcussen

3 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

BiBi er et genialt værktøj til at få ro…

BiBi er et genialt værktøj til at få ro i hovedet efter en hektisk dag 😄 Jeg har også stor gavn af den ift. min datter, som efter en traumatisk ulykke med sin finger og flere voldsomme sårbehandlinger har fundet trøst og ro i at sidde med BiBi, til at dæmpe sin angst - især fordi hun føler succes når hun har gennemført en af øvelserne.

Vi øver os i at trække vejret “rigtigt”, helt ned i maven og kan tydeligt mærke en effekt - og så er det bare fedt, at man har noget fysisk at forholde sig til, nemlig at BiBi ligger godt i hånden og guider dig med farver og vibration.

Hvis man har et barn som er følsom, sensitiv eller kæmper med uro, eller har man selv svært ved at få ro i hovedet, så er BiBi virkelig et godt produkt som vi varmt kan anbefale!

22 aprile 2024

TYV-STJÅLET!

Vejrtrækningsøvelser er SÅ UNDERVURDERET!
- og derfor glemmer jeg dem ofte... BiBi er et fantastisk redskab, og super at have med i lommen. Jeg har en tendens til at glemme at passe på mig selv før det er for sent og jeg bliver overstimuleret. Specielt i store folkemængder er Bibi en kæmpe hjælp, fordi jeg nemt og diskret kan bruge den på farten. Den er fantastisk til at afhjælpe et angstanfald i opløbet, og uden at tiltrække opmærksomhed. Jeg kan sætte den igang og derefter følge vibrationerne i lommen, uden at stresse yderligere over hvad folk nu tænker. Ja, man kan sagtens finde gratis vejrtrækningsøvelser på sin mobil - men når først et sammenbrud er på vej skal der ikke meget forvirring til at forværre det. Derfor er Bibi samtidig en tryghed, da det er så nemt og hurtigt at finde "hjælp" og fokus.

Normalt var den altid med mig i tasken, men nu ser jeg den faktisk sjældent... Min kæreste har det nemligt med at stjæle den, da det er det eneste der hjælper mod hendes søvnproblemer. Hun har prøvet alt fra YouTube-hypnoser til sovemedicin, men vibrationerne fra BiBi er det eneste der kan fastholde hendes fokus.

Selvom vi indtil videre må deles, gør det mig så glad at se hende finde ro, med hendes ellers larmende ADHD-hjerne.
Alt i Alt, et ultimativt lifehack til Neurodivrgente.

3 aprile 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più