De fleste børn glæder sig til at skulle starte i skole men er måske også lidt beklemte. Denne fine lille bog afdramatiserer dette, samtidig med at den stille og roligt fortæller om forskellige as... Leggi di più

Virkelig sød og personlig bog. Jeg er vild med det er rigtige forfattere der har skrevet bogen og ikke AI. Søde, kreative og farverige billeder også. Hurtig levering. Stor anbefaling og 5 stjerner... Leggi di più

Super flot service og virkelig fine bøger. Min datter bestilte bøger, og de kom som lovet. Desværre fik hun af personlige årsager ikke hentet dem, så de røg retur. Efter at have kontaktet Min Be... Leggi di più

1. Libreria
  2. Negozio di articoli per neonati

Informazioni su Min Bedste Bog

Bestil online og få leveret din helt personlige børnebog

Sammen med dygtige forfattere og illustratorer, skaber vi hver dag personlige bøger til børn, hvor barnet selv spiller hovedrollen. De personlige informationer som hårfarve og hudtone på barnet, samt en lang række personlige informationer fra barnets hverdag, gør bøgerne til noget helt særligt og unikt.

En unik gaveide til et barn du holder af

Med udgangspunkt i barnet fortælles de fantastiske og helt unikke historier. Her finder du alt fra betydningfulde begivenheder, som skolestart og dåb til eventyr med havets dyr, i dinosaurernes verden eller fortællinger om det der kan være svært i hverdagen, som putning og suttestop, og mange flere hyggelige fortællinger.

Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage, og vil altid meget gerne hjælpe med at finde den rette bog til netop dit barn.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Super gode bøger

Super gode bøger, og hurtig levering, kan varmt anbefales. 👍👍👍

3 aprile 2026

Hej Elsebeth

Min Bedste Bog

Virkelig sød og personlig bog

Søde, kreative og farverige billeder også.
Hurtig levering. Stor anbefaling og 5 stjerner herfra. 😁

19 marzo 2026

Hej Caroline

Super sjov bog og ide’

Super sjov bog og ide’, - personliggørelsen ramte fint på udseendet og navne samt personlig besked virker - man bliver forført👌🏼

22 marzo 2026

Tusind tak for den søde anmeldelse ✨

Mega fin bog og hurtig levering

Mega fin bog og hurtig levering

22 marzo 2026

Min Bedste Bog

Kunne godt have ønsket mig bladene i…

Kunne godt have ønsket mig bladene i bogen var tykkere så den var bedre egnet til mindre børn
Selve omslaget er heller ikke super kvalitet - tænker ikke bogen holder ret længe 😪😪😪

21 marzo 2026

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse og din feedback 🌸

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af bogen.

Bøgerne bliver lavet med et hårdt omslag og kraftigt 200gr papir. Vi oplever normalt ikke, at bøgerne går i stykker eller ikke holder til almindelig brug, så vi vil meget gerne undersøge din bog nærmere. Du må meget gerne skrive til os på info@minbedstebog.dk med dit ordrenummer (og evt. et par billeder), så vil vi bestemt kigge nærmere på din bog og finde en fin løsning.

Håber at høre fra dig

Min Bedste Bog

Fin bog og god service 👍

13 marzo 2026

Hej Merete

Min Bedste Bog

Super god service og personlige…

Super god service og personlige børnebøger- illustrationer som man selv kan påvirke er simpelthen genialt - har handlet her mange gange og planlægger at fortsætte med det

12 marzo 2026

Hej Jenny

Virkelig gode bøger 😃

17 marzo 2026

Hej Line

Skolestart-bogen

Denne fine lille bog afdramatiserer dette, samtidig med at den stille og roligt fortæller om forskellige aspekter ved det, at skulle starte i skole.
Smukke tegninger, fin tekst, flot print.
Som altid er der mulighed for at gøre bogen personlig mht hvem den handler om og hvordan de ser ud.
Vi har købt nogle stykker efterhånden, og barnebarnet genkendte øjeblikkeligt sig selv på forsiden, og blev så glad. “Nej, en ny bog om mig, farmor”
Genialt koncept!

14 marzo 2026

Hej Helle

Dejligt at høre fra en glad kunde som dig.
Vi ønsker jer rigtig mange hyggelige læsestunder.

Så fin en bog

Så fin en bog

6 marzo 2026

Min Bedste Bog

Der var uovertruffen god service

Der var uovertruffen god service, da jeg havde fortrudt mit valg af bog. Bøgerne er af god kvalitet, fine billeder + gode og hyggelige historie. Det er så fint, at man kan gøre dem personlige med navn, køn og hårfarve. Det eneste jeg ville ønske er, man kan vælge den samme figur med hårfarve og frisure, uanset om det er en baby eller børnebog.

8 febbraio 2026

Hej Dorte

Mange tak for din anmeldelse 🌺

Rigtig dejligt at høre, at du har været glad for at handle hos os😊

Sød bog.

Super fin, personlig bog ("Navn besøger bondegården"), som lever op til forventningerne.

Opfordring: Det kunne være fedt, hvis man kunne købe bøger med tykke pap-sider til de allermindste.

17 febbraio 2026

Den sætter vi stor pris på 🌼😊

Og tusind tak for dit gode input!

Min Bedste Bog

Det er simpelthen så en flot bog og…

Det er simpelthen så en flot bog og lever op til forventningerne. Nem at bestille og hurtig levering. Jeg kan varmt anbefale denne bog.

21 febbraio 2026

Hej Dorte

Den er så fin.

den er så fin.

13 febbraio 2026

Hej Lisbeth

Tusind tak for den søde anmeldelse ✨

Min Bedste Bog

God kvalitet og hurtig levering.

God kvalitet og hurtig levering.

9 febbraio 2026

Hej Hanna

Fantastisk, men....

Mine børnebørn, en dreng og en pige, blev meget overraskede og begejstrede over at være med i historierne. Men de kan ikke se nogen forskel på figurerne, ens tøj og ens udseende.
Det kan jeg ikke forstå, når man jo netop vælger, om det er dreng eller pige

2 dicembre 2025

Hej Birthe

Mange tak for din anmeldelse 🌸

Hvor er vi glade for at høre, at dine børnebørn blev overraskede over historierne 📚

Jeg er ked af at høre, at I kan ikke se forskel på figurerne. Vi vil meget gerne kigge nærmere på din ordre og hjælpe med en løsning. Du er meget velkommen til at sende os en mail på info@minbedstebog.dk med dit ordrenummer. 🌸

Vi håber at høre fra dig.

Min Bedste Bog

Sjov ide at kunne personalisere en…

Sjov ide at kunne personalisere en børnebog og det er lækker kvalitet

24 gennaio 2026

Hej Jane

Tusind tak for din fine anmeldelse 🧡

Vi er meget glade for at høre du kan lide vores koncept.

Elsker bøgerne

Elsker bøgerne
Har købt bøger der on/off siden 2015/2016
De nye historier er skønne, ville dog ønske man også stadig kunne bestille de gamle historier.

3 febbraio 2026