Min Børnehave Recensioni 5

2. Agenzia di assistenza all'infanzia
  3. Ufficio informazioni ai cittadini
  4. Agenzia di informazioni
  5. Servizi di informazione

Min Børnehave gør det nemmere for forældre at navigere i regler, frister, tilskud og muligheder inden for daginstitutioner og børnepasning i Danmark. Vores mission er at samle information, som normalt er spredt på tværs af kommuner, hjemmesider og offentlige systemer, ét sted. På den måde kan forældre hurtigt få overblik over relevante frister, økonomiske tilskud, pasningsmuligheder og andre vigtige oplysninger, der kan have betydning for deres familie. Vi fokuserer på at gøre komplekse processer mere overskuelige og hjælpe familier med at træffe bedre beslutninger omkring deres barns pasning. Mange forældre er ikke klar over, hvilke støtteordninger eller muligheder de har adgang til. Derfor arbejder vi for at gøre information mere tilgængelig, forståelig og handlingsorienteret. MinBørnehave er skabt med udgangspunkt i et ønske om at spare forældre tid, reducere frustration og sikre, at ingen går glip af vigtige muligheder eller økonomiske tilskud på grund af manglende information. Vi tror på, at moderne teknologi kan gøre hverdagen lettere for børnefamilier, og vi arbejder løbende på at udvikle nye funktioner, der giver endnu mere værdi for danske forældre.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Smart værktøj

Smart værktøj! sosm jeg helt klart vil anvende når mit barn bliver lidt ældre, det kan klart mere end google maps, specifikt til børnehaver, og der kan helt sikkert tilføjes endnu mere, data

29 giugno 2026

Visuel smart

Fantastisk redskab, som nyeligt tilflytter til et andet område i egen by, hvor det kan være svært at kende alle niché spots, så var Min børnehave til rigtig stor hjælp, og giver samtidig et rigtig godt visuelt overblik

29 giugno 2026

Stor hjælp i en travl hverdag

Som forælder kan det være svært at finde tid til at undersøge alle muligheder selv. Jeg blev positivt overrasket over, hvor let det var at navigere på siden, og hvor hurtigt jeg fandt relevante informationer.

Det hele var samlet ét sted, hvilket gjorde processen meget mere overskuelig. En rigtig god oplevelse, som jeg gerne vil anbefale til andre familier.

21 giugno 2026

It's super efficient

It's super efficient, i was looking all over the place for my child to find kindergarden nearby. It's so simple and saved me so much time. I recommend every parent to look at this website.😊

18 giugno 2026

Fantastisk for os forældre

Fantastisk platform for os forældre! Nem at bruge, fyldt med gode råd og virkelig hjælpsom, når man skal finde rundt i alt det praktiske omkring børnehave og skolestart. Kan kun anbefales!

15 giugno 2026