Min Bästa Bok Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Fina personliga böcker som vårt barnbarn 1,5 år Ted tycker mycket om. Roligt att läsa då Ted reagerar när han hör sitt och sina föräldrars namn. Trevligt också att vi fick skriva en personlig häl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har beställt två böcker (”Ingen är som du, namn”) till två olika barn i min närhet och de är så otroligt fina! Underbara illustrationer med mycket färger, god kvalité och en lärorik berättelse om kä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En supergullig doppresent, ja faktiskt det gulligaste jag nånsin köpt! Och snabb leverans! Finns mycket att välja på för att göra boken personlig, t ex 1 eller 2 föräldrar, hårfärg o hudfärg på bar... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Libreria

Informazioni su Min Bästa Bok

Scritti dall'azienda

Beställ online och få din personliga barnbok hemskickad

Tillsammans med duktiga författare och illustratörer skapar vi personliga böcker med barnet i huvudrollen. Den personliga informationen som hår- och hudfärg samt annan information från barnets vardag gör böckerna speciella och unika.

En unik presentidé till ett barn du håller kär

Med barnet i fokus berättas fantastiska och unika historier. Du hittar allt från meningsfulla händelser i barnets liv så som skolestart och dop till äventyr med havets djur, i dinosauriernas värld eller historier om sånt som kan vara svårt i vardagen, som till exempel sovrutiner och att sluta med nappen. Vi finns i kundservice alla vardagar och vi vill gärna hjälpa till med att hitta den rätta boken till just ditt barn.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

6K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

146 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Lång leveranstid

Beställde en bok 27 jan, stod att leveranstiden var 4-6 vardagar. Skulle ge boken i doppresent den 9 feb, men fick inte boken. Skrev in via kontakt på hemsidan den 7 feb att jag var missnöjd över att inte fått besked om försenad leverans. Har ännu inte fått svar från kundtjänst. Boken levererades igår den
11 feb, 11 vardagar efter beställning!

12 febbraio 2025

Hej Jasmine,

Tack för din recension 🌸

Jag förstår att du tyckte att det var tråkigt att paket kom för sent. Det beklagar jag verkligen. Angående det mail du har skickat har vi också svarat dig samma dag som du skickade mailet till oss. I det mailet fanns också ett förslag på en lösning på problemet. Vi svarar alltid våra kunder, oftast samma dag och det betyder väldigt mycket för oss att hjälpa till när något har blivit tokigt.

Kolla gärna efter ett mail från oss den 7 februari, kanske finns det i skräpposten. För en säkerhets skull skickar vi det igen till dig i dag. Vi hoppas att vi kan fortsätta dialogen i kundservice så att vi kan hjälpa dig att göra situationen så bra som möjligt 💛

Lisa

Valutata 3 stelle su 5

Kul grej men leveranstiden är under all…

Kul grej men leveranstiden är under all kritik. Beställde 30 januari och boken har fortfarande inte kommit, beror inte enbart på posten utan pga boken skickades senare än angivet vid beställning. Födelsedagsbarnet är hittills utan present trots att jag beställde med god marginal till födelsedagen. Jättetråkigt.

11 febbraio 2025

Hej Erika

Tack för din recension 🌸

Först av allt, tack för att du handlade hos oss och vad kul att du ville ge en bok i födelsedagspresent.

Det är dock väldigt tråkigt att höra att paketet inte kommit i tid. Det beklagar jag verkligen. Vi bryr oss väldigt mycket om upplevelsen av att handla hos oss och jag hoppas att du redan har varit i kontakt med vår kundservice så att vi har haft möjlighet att hjälpa dig. Om inte är du varmt välkommen att skriva till oss på info@minbastabok.se

Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till och så att det blir så bra som möjligt för kunden och framförallt födelsedagsbarnet 💛

Lisa

Fina böcker

Fina böcker. Snabb leverans.

27 dicembre 2024

Hej Sara

Valutata 5 stelle su 5

Fick kompensation då böckerna kom…

Fick kompensation då böckerna kom senare än lovat. En bok gratis i kompensation är generöst och visar på att de är rädda om sina kunder. Tack för era fina böcker som är fina och personliga gåvor.

27 dicembre 2024

Hej Mariana

Tack för din recension ❤️

Vad kul att höra och så himla bra att du hörde av dig till oss så att vi kunde hjälpa till!

Hög kvalitet!

Mycket uppskattad doppresent! Snabb och bra kundservice.

21 dicembre 2024

Hej Malin

Valutata 5 stelle su 5

Fin personlig bok på kort tid hem i…

Fin personlig bok på kort tid hem i brevlådan

23 dicembre 2024

Hej Mikael

Tack för din recension ❤️

Vad jätteroligt att höra!

Jag önskar er många mysiga lässtunder.

Väldigt fina böcker

Väldigt fina böcker, mitt barnbarn älskade de.

24 dicembre 2024

Hej Marcela

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt julklapp till barn!

Köpte böckerna som julklapp till mina systerdöttrar, dom blev väldigt uppskattade!

24 dicembre 2024

Hej

Tack för din recension ❤️
Vad roligt och tack för rekommendationen!

Valutata 5 stelle su 5

Två väldigt vackra och mysiga böcker

Väldigt enkelt att bestämma vem/vilka man ville ha med i böckerna och det fanns gott om olika handlingar att välja på. Dom va väldigt fina och blev mycket mycket uppskattade när jag gav bort dom i julklapp, väldigt nöjd med mina köp

18 dicembre 2024

Hej Alexander

Tack för din fina recension ❤️

Så fantastiskt att höra, vad glad jag blir!

13 dicembre 2024

Hej Malin

Snabbt och uppskattat

Snabb leverans och böckerna var jätte fina! Barnen älskade dem!

11 dicembre 2024

Hej Stephanie

Tack för din recension ❤️

Vad jätteroligt att höra!

Jag önskar er många mysiga lässtunder.

Omtänksam present!

Kanske inte de allra bästa formuleringarna överallt, men ändå tillräckligt välgjorda för att kännas värdefulla. Känns lämpligast för yngre barn, men valde ändå att köpa två böcker i present till vår nioåring som en kärleksfull present. En som boost till självkänslan och sedan fotbollsboken. De ska bli julklappar och förhoppningsvis agera mysiga kvällsböcker framöver.

13 dicembre 2024

Bra produkt!

Beställde som julklapp när det var 2 för 1. Omg va fina böcker! Så roligt att få bestämma namn och utseende på personer i böckerna också!
Så nöjd! Kvalitet på böckerna är så värt varenda krona!
Hoppas dottern gillar dem för då ska jag definitivt köpa flera! 😃

12 dicembre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più