Brukte nesten to uker på forsendelsen. Viste seg at det var drop ship, sendt fra Kina. Hadde spart penger, og fått den til samme tid, ved kjøp direkte fra kinesiske tilbydere.
Jeg trodde produktene var europeiske og produsert i Europa. Det er kinavarer. Kunne kjøpt fra Temu for en mye lavere pris. Produktene jeg bestilte er delt opp i 2 kollier, fikk den første idag. Alt e... Leggi di più
Har akkurat montert lampen til lille gullet til Mommo. Lille gull ble helt fascinert og ligger fortsatt etter jeg har gått ut. Mor og Far må sitte på rommet til hun sovner ellers😉 Så noen hadde probl... Leggi di più
Pakken skulle komme før jul. Så skulle den komme i julen. Den kom ikke før januar. Dette var julegave. Fikk refundert 10%. Det synes jeg var for lite. Leken var mindre enn vist på bildet. Og kofferte... Leggi di più
Pedagogiske leker for alle aldre. Holdbare, kreative og 100 % sikre og pålitelige.
Norvegia
- min-lille-kjaere.no
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 15% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
1 måneds leveringstid på lagervare og…
1 måneds leveringstid på lagervare og elendig (Fraværende?) kundeservice. Vil aldri anbefale noen å handle her.
Floatball
Bestilte Floatball til tantetroll (3, 9 og 11) i julegave og det falt veldig i smak! Til tross for juletrafikk kom pakken raskt, men dessverre fått litt juling under frakt.
Rask levering og produktet var som…
Rask levering og produktet var som forventet og beskrevet i annonsen til Min Lille Kjære. Anbefales
Varen kom aldri frem
Bestilte varen 2 uker før jul. Leveransen ble utsatt og utsatt og kom ikke frem som lovet. Plutselig sto det på sporingen at pakken var levert, men jeg har ikke mottatt noen pakke. Sendt epost til dem for å be om bistand til å finne ut hva som har skjedd, men får ikke svar.
Rask levering og fornøyd med produktet…
Rask levering og fornøyd med produktet 🤩👍🏻
Kina varer
Kina varer
Butilken ser veldig norsk ut men er ikke det. De prøver å selge leker som ser bra og solid ut men er ikke det. Toget (cube track) vi kjøpt gikk i stykker samme dag banen er artig og sett sammen men hvis toget ikke fungere så blir det fort kjedelig. Har send mail til de om at toget gikk i stykker første dagen men har ikke fått et svar enda. Har skjønt det sånn at man må sende tilbake varen selv når en ikke er fornøyd men jeg skal prøve meg på reklamasjonsrett på produktet.
Føle meg lurt fordi butikken ser veldig norsk og pedagokisk ut men er egentlig en liten temu virksomhet.
I think the company has many toys for toddlers
I think the company has many toys for toddlers that they actually can use and learn from.My grandchild of three can now cut vegetables with his new knifes and is so proud.
Bestilte noen leker fra denne…
Bestilte noen leker fra denne nettsiden, siden de annonserer med pedagogiske leker og de er spesielt utviklet for barn. Kjøpte en dinosaur leke og noe med et tog. Etter en liten stund finner jeg helt identiske leker på TEMU, så kunne egentlig vare ha bestilt rett fra der og spart noen 100 kroner. Så styr unna denne butikken.
Very poor quality
The delivery was too late. And the products are of poor quality. I didnt realize when i made the order that the products are made and coming from China.
I feel also tricked that their website was Norwegian but the company is from a different country.
Tog som ikke virket
Kjøpte tog som ikke virket. Julegave til barnebarnet. Skuffet. Ekstremt lang leveringstid. Venter fortsatt på den siste bestillingen. Kommer ikke til og handle mere her.
Our kid love it
ALDRI IGJEN!!!
Leveringstid IKKE 2-6 dager MEN 23 dager.
Bestilt 30.11 levert 23.12,
OG en manglende leke(julegave) UTEN NOEN FORM FOR VARSEL.
Dere egen Trustpilot knapp viser FAKE. Filtrerer kun de gode tilbakemeldinger.
0 -stjerner.
Svindel og Bedrag fra Min Lille Kjære
Hei!
Dette er svindel og bedrag. ikke kjøp varer fra Min Lille kjære. Du får varer fra Kina med dårlig kvalitet, og det er helt umulig å avbestille når de har fått deg på kroken!
Jet mottok i dag en pakke fra min Lille kjære som tydeligvis ble sendt fra Kina. Varen var en stor skuffelse, men jeg skjønte at alt var lureri når jeg prøvde å avbestille, og fikk melding om forsendelse fra posten.
Jeg prøvde å avbestille to dager etter bestillingen ble sendt, da jeg fikk beskjed om forsinkelser på e-post, men opplevde å få et unnvikende svar fra kundeservice.Jeg fikk ikke svar på spørsmål om avbestillingen, men at jeg sikkert gledet meg til å få pakken. Da ante jeg ugler i mosen.
Klarna faktura ble tidligvis sendt lenge før pakken ble sendt, da det kom varsel om sending fra Kina flere uker etter at Klarna faktura ble sendt. Det er ikke vanlig praksis. Så at Klarna kan benyttes av svindlene er en stor skuffelse.
Å sende tilbake varene til Min Lille kjære er for dyrt, og grunnen vet jeg nå, så jeg må bare betale fakturaen på Klarna.
Vi uansett advare andre. Ikke kjøp varer fra Min Lille Kjære. Det er svindel og bedrag. Vi måtte kjøpe andre julegaver til barna.
Mvh.
May
Mikroskopet var ubrukelig
Mikroskopet var ubrukelig. Forsendelsen var dårlig innpakket så emballasjen inni var ødelagt. Ville returnere varene, men land utenfor EU må betale toll på returnerte varer. Ikke bra. Styr unna.