Krops- og Traumeterapeut Mille Maria Kromann Recensioni 26

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

I had a really positive experience with Mille, she really helped a lot with my past issues. For all internationals that struggle, she is good to English, so you have nothing to worry about.

Valutata 4 stelle su 5

Mille er meget kompetent og god til at skabe et trygt rum. Tak for en god oplevelse med kropsterapi, som har givet mig en masse godt med på vejen til min videre udvikling.

Valutata 5 stelle su 5

Kan varmt anbefale Mille og måden hun arbejder på. Mille er utrolig dygtig til at få en til at føle sig tryg i det at skulle åbne op og give slip på hvad der er indeni, uden på nogen måde at forvente... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Medico che pratica medicina alternativa

Scritti dall'azienda

Cert. PMST-behandler (Manuel Stress- og Traumeterapi) Specialer: - Det særligt sensitive nervesystem (efter langvarig stress, belastning, traumer) - Tilknytning, kontakt og relationer Specialistuddannelse i Mentaliseringsbaseret Terapi Helhedsorienterede regulerende og styrkende kropsorienterede forløb for unge og voksne.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

I had a really positive experience with…

30 marzo 2026

Hi,

Thank you so much for your feedback.
I am very happy to hear that our work together has led to positive changes in your life.

You’re welcome here any time.

Kind Regards,
Mille

Traume- og kropsterapeut Mille

Mille er helt klart anbefalings værdi. Har kun positive ord at sige om forløbet hos hende. Hun er imødekommende og lyttende. Hun tilpasser forløbet som man ønsker det og kan hurtigt læse en hvad man har behov for. Uden Mille ville jeg aldrig have stået den dag i dag som jeg gør og opnået den udvikling jeg har opnået hos Mille. Hun har lært mig rigtig meget i det forløb jeg har haft med hende som jeg kan bruge fremadrettet. Hun skaber et trygt og varmt rum som gør man føler sig afslappet og hjemme. Det at få arbejdet med kroppen på den måde Mille gør er helt unik og helt speciel oplevelse som helt klart kan anbefales. Jeg kan mærke meget mere kropsligt og mærke mig selv mere end jeg nogensinde har kunne efter jeg har haft et forløb hos Mille. En stor tak til dig Mille.

Så selvom man måske er skeptisk omkring kropsterapi så giv det et skud hos Mille fordi det et helt unikt og varmt rum du kommer til at træde ind i hvor ingenting er forkerte og man kan være sig selv 100%

8 marzo 2026

Kære Annica

Tusind tak for dine varmende ord.
Det gør mig utroligt glad, at du har fået noget med dig, som kan gavne også efter vores samarbejde er afsluttet.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har netop afsluttet et…

Jeg har netop afsluttet et behandlingsforløb hos krops- og traumeterapeut Mille Maria Kromann. Det har været både en helende og indsigtsfuld oplevelse. Mille er en utrolig kompetent, omsorgsfuld og empatisk behandler. Jeg kan derfor give hende mine varmeste anbefalinger ❤️

26 gennaio 2026

Kære Nina

Tusind tak for dine varmende ord og tak for samarbejdet. Det gør mig oprigtig glad at vide, at forløbet har givet dig noget med videre, og at du har følt dig tilpas og tryg i disse rammer.

Kæmpe anbefaling ❤️

Jeg startede et forløb pga. negative følelser omkring en relation, som overtog mine tanker. Mille har hjulpet mig så enormt meget til, at finde ro i mit sind og gjort mig meget bedre til at håndtere mine følelser, når de dukker op, så de ikke føles så overvældende. Jeg er så taknemmelig for hendes hjælp, og man føler sig kun tryg og velkommen hos hende.

24 novembre 2025

Kære Julie

Tusind tak for dine ord til mig, det gør mig meget glad at vide, at du har oplevet mærkbar forandring ved at være i forløb hos mig.

Du er altid velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kom til Mille efter en…

Jeg kom til Mille efter en stress-sygemelding og har oplevet et trygt rum, hvor der er plads til at have det, som man har det. Mille har givet mig en større forståelse for mit nervesystem og vist mig, hvor vigtigt det er at lytte til kroppens signaler. Jeg kan varmt anbefale hende til andre, der ønsker en dybere kontakt med deres krop.

26 novembre 2025

Kære Lærke

Tusind tak for din anmeldelse - jeg er glad for, du har haft en god oplevelse ved at være i forløb hos mig og det glæder mig, at du har haft udbytte af det. Du er altid velkommen igen.

Varm anbefaling

Jeg opsøgte Mille, fordi jeg i en periode havde haft problemer med manglende appetit og generelt bare gik rundt og havde det dårligt. Både på arbejde og socialt. Jeg var ærligt talt ret skeptisk overfor den her måde at arbejde med kroppen på, men jeg må sige – det har hjulpet helt vildt!

Jeg er ikke den type, der normalt snakker så meget om, hvordan jeg har det (måske som de fleste unge drenge/mænd), men Mille har på en eller anden måde formået at hjælpe mig til at løsne op – både fysisk og mentalt. Det føles som om kroppen og hovedet endelig arbejder sammen igen.

Jeg kan kun give Mille mine varmeste anbefalinger. Hvis du går og overvejer kropsterapi, så er Mille helt klart værd at tage kontakt til

29 ottobre 2025

Kære Marcus

Tak for dine meget fine ord og tusind tak for samarbejdet.

Det glæder mig meget, at forløbet har givet dig en masse godt med.

De venligste hilsner Mille

Bedste beslutning nogensinde

Mille er super behagelig at interegere med. Hvilke gør det nemt og åbne op.
Til at starte med var jeg skeptisk, da jeg af egen overbevisning ikke
Troede at man kunne arbejde med kroppen med denne måde.

Men jeg gik åbensindet ind til det og gik fra at jeg i 5 måneder troede noget var galt med hjertet, en følelses af at skulle besvime konstant og massive føleforstyrelser, dette triggerede en angst jeg aldrig før var bekendt med, grundet kroppens somatiske reaktioner, på langvarig og ubehandlet stress/traume.

Jeg gik fra at være bange for at gå ud, til pludselig stadig at have mod og selvom alting stadig raser omkring en står jeg stærkere nu efter 4 behandlinger, hvilke jo bare er 4, arbejdet fortsætter dog.
Men stærkere end før er jeg med hjælp fra kropsterrapeut Mille,
Af hjerte tak

13 settembre 2025

Hej,

Tusind tak for dine ord til mig.

Jeg er meget glad for, at du allerede efter blot fire behandlinger oplever en markant forskel, og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde.

Også en tak fra mig til dig - fordi du har valgt mig som din behandler. Det sætter jeg stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Kan varmt anbefale Mille og måden hun…

Kan varmt anbefale Mille og måden hun arbejder på. Mille er utrolig dygtig til at få en til at føle sig tryg i det at skulle åbne op og give slip på hvad der er indeni, uden på nogen måde at forvente at det deles.
Milles tilgang ift til behandling er professionel og samtidig hjertevarm og meget givende.

3 ottobre 2025

Kære Janne

Tusind tak for dine ord til mig.
Det varmer at vide, at du har haft gavn af PMST-kropsterapi og min tilgang som behandler. Du er altid velkommen her.

Forløb af 6 gange

Jeg har nu haft et forløb hos Mille af 6 gange, og da jeg startede havde jeg en uforklarlig uro i kroppen, og følte ikke at kroppen slappede af når jeg sad stille.
Der var en ro over forløbet fra start til slut, og bevægelserne var meget små og nærmest umærkbare, men jeg er meget positivt overrasket over det som jeg føler skete i min krop hver gang jeg lå på briksen.
Jeg har fået en mærkbar ro og balance i min krop. Så kan kun varmt anbefale et forløb med Mille ❤️

19 settembre 2025

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse af forløbet. Det glæder mig meget, at du har fået udbytte af det.

Valutata 5 stelle su 5

Hvis du er lidt ved siden af dig selv…

Hvis du er lidt ved siden af dig selv og gerne vil hjælpe din krop med at falde til ro, så er Mille helt sikkert din redning.! Jeg kan varmt anbefale Mille’s magiske hænder og hendes indlevende verbale indspark. Det er vanskeligt at sætte ord på Mille’s evner. Det skal opleves. Til gengæld er jeg sikker på, du ikke vil fortryde det. Gør noget godt for dig selv og dit nervesystem, besøg Mille as soon as possible!

- Christina L.

2 settembre 2025

Kære Christina

Tusind tak for din feedback og tak for samarbejdet. Det gør mig meget glad at vide, at sessionerne har gjort en mærkbar forskel for dig, og du er altid velkommen her igen.

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt kombination af samtale og kropsterapi

Mille er nærværende, empatisk og en super dygtig terapeut. Perfekt kombination af samtale og kropsterapi som altid bliver justeret efter behov. Jeg er taknemmelig for at have fundet hende.

22 luglio 2025

Kære Rikke

Tusind tak for dine ord til mig.

Det glæder mig meget at vide, at du har gavn af behandlingerne, og oplever den helt rette balance mellem samtaledel og kropsterapeutisk behandling.

Tak fordi du trådte ind i netop mit rum.

Valutata 5 stelle su 5

En anbefaling fra en skeptiker

Jeg har de seneste 15 år fået til et hav af behandlinger og gået til tonsvis af psykologer for at bearbejde en stor sorg. Sorgen har alle formået at finde frem til, men for første gang har jeg faktisk fået værktøjer og fundet fred med den sorg, der ellers har boet så dybt i mig. Aldrig har jeg oplevet så stor virkning, som Mille har givet. Jeg er af natur ret skeptisk over for andet end hvad man kan se og høre, men på trods af mit meget logiske mindset, er jeg virkelig blevet overbevist om at krop og sind hænger sammen. Jeg kan ikke understrege nok, hvor stor en forskel Mille har gjort for mig og anbefaler hende bredt til alle, der ønsker at komme i større kontakt med sig selv og sin sorg.

7 giugno 2025

Hej Christina

Tusind tak for dine ord til mig, de varmer rigtig meget.

Det har været en stor glæde og fornøjelse at samarbejde med dig, og at få lov at bevidne udviklingen, der er sket.

Du er altid velkommen hos mig igen.

Fem stjerner ⭐️

Jeg kan på det varmeste anbefale Mille. Det er sjældent, man møder et menneske, der med så stor ro, nærvær og faglig dygtighed formår at skabe et trygt rum, hvor både krop og sind bliver mødt præcis dér, hvor man er. Behandlingen var meget personligt tilrettet, så jeg hver gang blev mødt med det jeg havde brug for. En stor intuitiv forståelse for kroppens signaler.

Jeg følte mig set, hørt og forstået fra begyndelsen, og det er tydeligt, at Mille ikke bare behandler symptomer, men arbejder i dybden med årsagerne bag. Mille formåede at få øje på nogle ting i mig, jeg ikke selv havde set eller sat ord på før.

En fantastisk oplevelse, som jeg varmt anbefaler til alle, der ønsker en fagligt stærk og intuitiv behandler, der virkelig kan gøre en forskel.

7 maggio 2025

Kære Meta

Tak for de varmende ord, det gør mig meget glad at vide, at jeg har kunnet skabe et trygt rum og en god base for nye indsigter og muligheder. Alt det bedste fremover og tak for det gode samarbejde.

Valutata 5 stelle su 5

Mit besøg hos Mille har været rigtig…

Mit besøg hos Mille har været rigtig godt. Mille er god til at lytte og tager sig god tid. Hun er dygtig til sit arbejde og man føler sig tryg.Hun kan bestemt anbefales
Mvh
Danny

29 aprile 2025

Kære Danny

Mange tak for din fine tilbagemelding til mig. Tak fordi du har vist mig tillid ved at vælge mig som behandler og for det gode samarbejde. Du er altid velkommen.

De venligste hilsner fra Mille

Valutata 5 stelle su 5

Mit forløb hos Mille har været over…

Mit forløb hos Mille har været over alle forventninger! Jeg har fået en helt ny energi, indre ro og en tro på mig selv.
Jeg har følt mig tryg og hørt gennem hele forløbet og det er den bedste investering jeg har gjort for mig selv.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra!

17 marzo 2025

Kære Melika

Tak for dine ord til mig.
Det gør mig oprigtig glad at vide, at vores samarbejde har givet dig noget værdifuldt, du kan tage med videre.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kom til Mille med en krop og et…

Jeg kom til Mille med en krop og et nervesystem der var meget ude af balance efter stress og blev mødt med omsorg og stor viden om præcis det. Efter et forløb hos Mille kan jeg nu meget mere, jeg bliver ikke længere så let overvældet af sociale situationer og følelser og kan pludselig rumme så meget mere end da jeg kom. Det har været livsændrende for mig at starte forløb hos Mille og jeg kommer helt sikkert igen.

4 gennaio 2025

Kære Kathrine

Tusind tak for dine ord til mig. Det gør mig meget glad at vide, at du har fået så meget med fra forløbet - og at det mærkes tydeligt i din dagligdag.

Du er bestemt velkommen igen, det vil være en fornøjelse at fortsætte samabejdet.

Valutata 4 stelle su 5

Mille er meget kompetent og god til at…

18 dicembre 2024

Risposta di Krops- og Traumeterapeut Mille Maria Kromann

Kære Maj-Britt, mange tak for dine ord om, hvordan du har oplevet forløbet hos mig. Det glæder mig, at det gav dig noget værdifuldt med. Du er altid velkommen igen.

4 kropsbehandlinger, 5 stjerner

Mille forstår at favne det enkelte menneske og bruge sine evner som behandler. - jeg har været gennem et 4 ganges forløb med kropsbehandling og har mærket utrolige fremskridt allerede. Mille kan, UDEN tvivl, anbefales herfra.

4 dicembre 2024

Kære Josefine

Tusind tak for din anmeldelse. Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig og du er altid velkommen hos mig igen.

Enestående oplevelse👌🏻

At være i behandling hos Mille har været en helt enestående oplevelse.
Behandlingerne har givet mig så utrolig meget, og jeg vil anbefale et forløb til alle der har sit sind og helbred kært.
Kropsterapi kan virkelig noget helt særligt
Tak for dig Mille🫶🏻

15 novembre 2024

Risposta di Krops- og Traumeterapeut Mille Maria Kromann

TAK for dine ord, Louise. Det er en stor glæde at vide, at du er glad for kropsterapi i mine rammer, og kan mærke at den gavner dig. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde.

Valutata 5 stelle su 5

I started my journey with Mille for…

I started my journey with Mille for about a year ago. I was totally broken and had hit rock bottom, couldn't even recognise myself. I had tried many other treatments but I was just not finding my way back. Found my way to Mille and she has done wonders! I always felt I was in a save place when ever I was with Mille, she made feel I could just express myself in anyway and not be judged for it. Together we have worked our way through many traumatic experience which had left a dark hole in my life and come out at the end knowing who I am and a better person, so I can be there for my loved ones. I have recommended Mille to many and will always look back to our time together and cherish what she has done for me.

1 gennaio 2024

Dear Faiza
Thank you for sharing your experience, it has been an absolute pleasure for me to witness your amazing progress and change.
Kind Regards Mille

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più